Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Синът на Йорданеску поема ЦСКА-София!

Мнениеот Red joker » 23 авг 2016 17:22

Долно уйно написа:
kiril.a.d написа:Ганчев, преди всичко има доверие на Трифон Попов - човек от неговите бизнес среди ;)...
А Трифон има бизнес доверие в Стоилов ;)...и далаверата се завърта!
Но двамаката, за Литекс Ловеч, а сега за Литекс София, са като тандема Батков и Гонзо, за "Левски"!!!
Да ас им честити на...някои ;)

Бих казал не, Джото (Трифон Попов) е буква безгласна, той е на този пост, просто защото го има този пост. Да ходи насам/натам по разни пресконференции на БФС, жребии и подобни, и когато го попитат журналистите нещо да отговори, това което му е казал тати.
Стоилов е друга бира, предполагам помниш, кой слезе на терена да вади отбора.

Относно Йорданеску на манипулатор Дърпатов му е снесено да си свърши работа, а именно да подготви почвата сред феновете, за което те се усещат вече https://www.facebook.com/darpatov/posts ... nref=story

Стига с тоя Дърпатов,бе,той ли ви стана трън в очите 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Синът на Йорданеску поема ЦСКА!

Мнениеот Ozzimozzi » 23 авг 2016 17:23

fen-fen написа:
galin56 написа:До вчера Ицо Янев беше идеалния за ЦСКА-София от днеска вече идеален е някой който не сме го и чували до сега. Жалка работа.

Ще копирам едно мнение на p0ck0_3, тъй като напълно го споделям с автора му -
"Насила хубост не става." - стара българска поговорка. Не може насилствено един отбор да се превърне в друг и това да остане без последствия. Видя се много ясно, че от ЦСКА почти нищо не остана в хибрида ЦСКА-София. Янчев беше едно от малкото неща, които свързваха хибрида с автентичния клуб. Лека-полека всичко си заминава. И накрая ще си остане просто почервенял Литекс..."
А според мен нещата се развиват очаквано. ГГ никога не е имал намерение да прави нищо и да оздравява нищо. На него целта си му бяха базите и спечелване на фенската любов.

Голямо мнение си копирал няма що! Поне да беше проверил името на треньора на ЦСКА.
Иначе си прав за едно - Да, Ганчев не е имал намерение да оздравява старото дружество. Бе принуден да го играе "оздравител" за няколко месеца.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 авг 2016 17:29

Долно уйно написа:
Red joker написа:
Долно уйно написа:kiril.a.d приеми, че зная нещата в бившия Литекс (корекция) перфектно... от къде няма значение.
Всичко това, което се случваше там, сега се случва и в ЦСКА-София.

В момента обаче има една много тънка подробност, Ганчев е като пионка пред Домусчиев, а Домусчиев с международните си успехи такъв комплекс му е набил, че дребния от Микре не може да си намери място.

Онова с гелосаната мастия въобще не беше случайно. Само, че Домусичев излезе много, много по-умен и гъвкав. Изкопира всичко от Литекс, но отся минусите и нещата му се получиха.

А минусите са... :?

Първият и основният, продаваше си водещите футболисти точно преди важните мачове от ЕКТ, след което ядеше хурката, защото Ганчев просто не го вълнуваха спортни успехи, той си знаеше, че иска ли да е шампион, ще си купи титлата.
Върни лентата и виж, кога беше продаден Манолев, кога беше продаден Попето и т.н., след това махаше треньора и назначаваше новия послушко без значение от неговото име, а върха на сладоледа беше, когато назначи Джамбазки, който дали изкара два мача вече не помня :lol:

Гошо Миланов, Бодуров и т.н. също бяха продажби в никое време относно предстоящия мачове, а това нарушава синхрона в отбора.

Виж Домусичев дали продава дори при много по-добри оферти, защото знае, че стори ли го ще наруши синхрона, а успее ли да влезе в групи ще изкара много повече.

Има още много минуси, които Лудогорец просто отсяха, но си достатъчно грамотен и умен човек, и сам може да ги откриеш и анализираш.

Тука си прав и не мога да си обясня тез „ходове“ на ГГ :roll: При положение,че след пробиви в ЕКТ,цената на играчите скача ;) За синхрона няма смисъл да коментираме!Не знам ква му е била играта,но дано си е дал сметка какво е ЦСКА!А верно ли е това,че бил на голяма загуба от целият проект „Литекс“ ,ти щом казваш,че имаш инфо от кухнята,би трябвало да знаеш ;)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 авг 2016 20:46

През 10-ти век, за да спре боричканията за власт във Франция, църквата обявила, че Капетигите могат да лекуват чрез докосване и тая способност се предава от баща на син, та затова и властта трябва да се предава по същия начин. Резултатът бил династия, съществувала чак до края на монархията. Явно и при нас се мисли за векове напред. :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 авг 2016 20:53

защо написа:През 10-ти век, за да спре боричканията за власт във Франция, църквата обявила, че Капетигите могат да лекуват чрез докосване и тая способност се предава от баща на син, та затова и властта трябва да се предава по същия начин. Резултатът бил династия, съществувала чак до края на монархията. Явно и при нас се мисли за векове напред. :idea:

Те сега е моментът да се хвана за пропусната буква :mrgreen:
Това не го знаех и ти благодаря за информацията! Защо тогава губят властта и се възцаряват Валоа (ако имаш желание да ме образоваш, пиши ми на личен :oops: )?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 авг 2016 23:05

Кашчей написа:
защо написа:През 10-ти век, за да спре боричканията за власт във Франция, църквата обявила, че Капетигите могат да лекуват чрез докосване и тая способност се предава от баща на син, та затова и властта трябва да се предава по същия начин. Резултатът бил династия, съществувала чак до края на монархията. Явно и при нас се мисли за векове напред. :idea:

Това не го знаех и ти благодаря за информацията! Защо тогава губят властта и се възцаряват Валоа (ако имаш желание да ме образоваш, пиши ми на личен :oops: )?

[offtopic]Искаш само ти да знаеш. :lol: Ще го напиша тука, в офтопик, може още някой да рече да го прочете. Филип 4-ти имал трима сина, първородният, Луи 9-ти, починал преди раждането на сина си, Жан 1-ви, Жан починал няколко дни след раждането, наследил го вторият син на Филип 4-ти, Филип 5-ти, той имал двама сина и пет дъщери, синовете му починали преди смъртта му и бил наследен от третия брат, Шарл 4-ти, който пък бил бездетен и когато и той починал, крал станал синът на Шарл дьо Валоа, по-малкият брат на Филип 4-ти, под името Филип 6-ти. Така че това не е преврат, друг клон на Капетингите е поел властта, този, дето бил най-близък до свещеното тайнство. :lol:

Между другото, когато Филип 4-ти изгорил Великия магистър на тамплиерите, Жак дьо Моле, той го проклел от кладата. Малко след това Филип починал, преди него починал и папа Климент 5-ти, та някои хора свързват с това проклятие прекъсването на династията или поне на наследството на Филип. Както и петък, 13-ти, когато Филип е арестувал всички членове на ордена и почнал следствието.[/offtopic]
Последна промяна от защо на 24 авг 2016 09:37, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 авг 2016 23:30

защо написа:
Кашчей написа:

[offtopic]Искаш само ти да знаеш. :lol: Ще го напиша тука, в офтопик, може още някой да рече да го прочете. Филип 4-ти имал трима сина, първородният, Луи 9-ти, починал преди раждането на сина си, Жан 1-ви, Жан починал няколко дни след раждането, наследил го вторият син на Филип 4-ти, Филип 5-ти, той имал двама сина и пет дъщери, синовете му починали преди смъртта му и бил наследен от третия брат, Шарл 4-ти, който пък бил бездетен и когато и той починал, крал станал синът на Шарл дьо Валоа, по-малкият брат на Филип 4-ти, под името Филип 5-ти. Така че това не е преврат, друг клон на Капетингите е поел властта, този, дето бил най-близък до свещеното тайнство. :lol:

Между другото, когато Филип 4-ти изгорил Великия магистър на тамплиерите, Жак дьо Моле, той го проклел от кладата. Малко след това Филип починал, преди него починал и папа Климент 5-ти, та някои хора свързват с това проклятие прекъсването на династията или поне на наследството на Филип. Както и петък, 13-ти, когато Филип е арестувал всички членове на ордена и почнал следствието.[/offtopic]

[offtopic]Да им имам и наследствеността, и изцерителните сили.. На Салкъмм Петко на балдъзата, на девер и шурея, по бащина линия.
Иначе за железния крал съм чел, и за тамплиерите, и за скритото им съкровище, което още го търсят, последно на о-в ОАК в Канада 8-) Жаждата за слава и богатство май погубват Капетингите, след като посягат на религиозен орден. Такава трябва да е и съдбата на ЦСКА-София, след като посегна на религията ЦСКА :evil: :twisted:[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 авг 2016 00:08

Кашчей написа:[offtopic]Да им имам и наследствеността, и изцерителните сили.. На Салкъмм Петко на балдъзата, на девер и шурея, по бащина линия.
Иначе за железния крал съм чел, и за тамплиерите, и за скритото им съкровище, което още го търсят, последно на о-в ОАК в Канада 8-) Жаждата за слава и богатство май погубват Капетингите, след като посягат на религиозен орден. Такава трябва да е и съдбата на ЦСКА-София, след като посегна на религията ЦСКА :evil: :twisted:[/offtopic]

[offtopic]Абе, ей, аз за кво ти пиша толкова много, като нищо не разбираш! Поуката от тая история е, че е имало припознаване и силата се е запазила. После още веднъж са се припознали, когато Бурбоните са сменили Валоа, и пак са запазили Силата и пак са били Капетинги! Проблемът им е бил, че екипите са им били в синьо и жълто и срещу Червените са се оказали безпомощни. Срещу Зелените, които антидемократично са изместили Червените, правейки се, че са като тях, са се представили с поделено надмощие.[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2016 10:02

Кашчей написа:

Еееееее... :shock: :o...НЕВЕРОЯТНО -ЕНЦИКЛОПЕДИСТ-УИКИПЕДИСТ :idea: :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 авг 2016 12:12

За един отбор треньора е най-важен. Ако искаме да вървим нагоре трябва и този човек да е на ниво. Аз не съм фен на чужденците, но в момента не виждам българин за поста. Любо Пенев нещо разрита любовта и с Ицо и с Гришата, затова едва ли е вариант. Лошото е, че чужденец тепърва ще опознава отбора и футболистите, а първенството си върви. Ако загум още някоя точка, тогава какво? Ще пишем ли сезона загубен? Според мен трябва да се даде доверие на новия треньор поне до края на шампионата. Ако се справи успешно остава, иначе довиждане.

Върни се в “Архив”