Red joker написа:kiril.a.d написа:djd написа:kiril.a.d написа:djd написа:Христо Янев падна жертва на неистовото желание да се играе веднага в А група, да се печелят веднага титли. Ама с наличния материал, без много инвестиции.
А наличния материал е...не този който трябваше да бъде!!! - неговия и така добре познат, "наш" материал!
...и забрави разните легенди - и футболните, както филмовите и музикалните, са с трагични пенсии, ако изобщо имат такива, така че, могат да повтарят, какво и не, срещу пари!- колко пъти се изложиха Жеков, Паро, Майкъла, че и Джеки....и само Митата Пенев държи ниво!!!
Не, те футболистчетата може да не са толкова лоши. Но няма хъс. Няма го самочувствието, че е в ЦСКА.
Нещо са им сбъркали културната програма.
Приятелю, е как да го има самочувствието, или както се изрази Ицко "духът на ЦСКА" след като това не са същите футболисти и не са на ЦСКА футболистите??? - честен кръст, на всяка цена ще има "груповщина", при обединение на два...ако щеш отбора, ако щеш предприятия и колкото и да му се искаше на Ицко да ги преодолее, ако има и един който да действа срещу него, просто...всичко е в поза на този интригант!
И тук вече е ролята на Гришата, да каже, на кого има доверие, във футболен аспект?!
Така е !Но по тая логика май точно „на ЦСКА футболистите“ издъниха треньора със слабата си,никаква игра![]()
!А за „груповщината“ си прав,но тука пак е ролята на спортно-техническото ръковдство да въведе ред в съблекалнята
!
Приятелю, ще ти дам една странна статистика, която сами си водех, понеже аз последавх това нова ЦСКА, именно заради Ицко и момчетата от миналата година:
Първия мач, със Славия, Ицко излиза с 6 играчи от ЦСКА. До края на мача стават 7.
На мача с Верей, излиза с 3-ма от ЦСКА!?...До края станаха 4-5, но...
На мача с Нафтата...мако ми се губи бройката, но май излезе с 5 от ЦСКА.
И на мача, с Пирин, пак с 3, както с Верея...
На мен, тук, нещо ми е подозрително! - аз не вярвам, точно Ицко да не гласува доверие на собствените си играчи, които е тренира и възпита миналата година и които носят точно този "дух на ЦСКА" за който той говори че не вижда!!!
Според мен и то след като стана белята и тук се изписа токова много, "някой"

Е-е, ако някой шеф, там където работиш, те пренебрегва, колкото и да работиш и то добре, няма ли да ти падне самочувствието и желанието за работа?

И ми се струва, че това най-много се отрази на Преслав, доколкото Виана и Нунеш, малко или много си играят двамата и рядко търсеха Преслав. Само Галчев, предимно отправяше центрирания към Преслав!
А Маламов, наистина, по инерция от В група, се увличаше в индивидуална игра...Но това е преодолимо от треньора и играча!
А какво търси в средата на терена тая нескопосана Малинка, дето редовно не знаеше къде се намира, а го няма Йорданов да партнира на Галчев???
Изобщо, ще повторя - в реденето на отбора, явно някой се бъркаше, доколкото треньора не може да не акцентира на "своите" познати играчи, на които има доверие, от цяла година!!!
И явно наистина онзи..."скаут" Стойчо Стоилов, в игра с Трифон Попов, са акцентирали на дошлите от Литекс, с единствената цел да си запазят местата, а не лека-полека, всичко да премине в ръцете на цесекари!

П.П.
За съжаление, отново имаме "българска работа", а аз държа, че съм надраснал нашия ориенталски манталитет!