Христо Янев подаде оставка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Христо Янев подаде оставка

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 12:20

Red joker написа:
kiril.a.d написа:
djd написа:
kiril.a.d написа:
djd написа:Христо Янев падна жертва на неистовото желание да се играе веднага в А група, да се печелят веднага титли. Ама с наличния материал, без много инвестиции.

А наличния материал е...не този който трябваше да бъде!!! - неговия и така добре познат, "наш" материал!
...и забрави разните легенди - и футболните, както филмовите и музикалните, са с трагични пенсии, ако изобщо имат такива, така че, могат да повтарят, какво и не, срещу пари! ;) - колко пъти се изложиха Жеков, Паро, Майкъла, че и Джеки....и само Митата Пенев държи ниво!!!

Не, те футболистчетата може да не са толкова лоши. Но няма хъс. Няма го самочувствието, че е в ЦСКА.
Нещо са им сбъркали културната програма. :lol:

Приятелю, е как да го има самочувствието, или както се изрази Ицко "духът на ЦСКА" след като това не са същите футболисти и не са на ЦСКА футболистите??? - честен кръст, на всяка цена ще има "груповщина", при обединение на два...ако щеш отбора, ако щеш предприятия и колкото и да му се искаше на Ицко да ги преодолее, ако има и един който да действа срещу него, просто...всичко е в поза на този интригант!
И тук вече е ролята на Гришата, да каже, на кого има доверие, във футболен аспект?!

Така е !Но по тая логика май точно „на ЦСКА футболистите“ издъниха треньора със слабата си,никаква игра ;) :idea: !А за „груповщината“ си прав,но тука пак е ролята на спортно-техническото ръковдство да въведе ред в съблекалнята :idea: !

Приятелю, ще ти дам една странна статистика, която сами си водех, понеже аз последавх това нова ЦСКА, именно заради Ицко и момчетата от миналата година:
Първия мач, със Славия, Ицко излиза с 6 играчи от ЦСКА. До края на мача стават 7.
На мача с Верей, излиза с 3-ма от ЦСКА!?...До края станаха 4-5, но...
На мача с Нафтата...мако ми се губи бройката, но май излезе с 5 от ЦСКА.
И на мача, с Пирин, пак с 3, както с Верея...
На мен, тук, нещо ми е подозрително! - аз не вярвам, точно Ицко да не гласува доверие на собствените си играчи, които е тренира и възпита миналата година и които носят точно този "дух на ЦСКА" за който той говори че не вижда!!!
Според мен и то след като стана белята и тук се изписа токова много, "някой" ;) наистина му "редеше"...или определяше футболистите, които по-често "трябва" да играят, като нарочно изтикваше тези от ЦСКА, на заден план.
Е-е, ако някой шеф, там където работиш, те пренебрегва, колкото и да работиш и то добре, няма ли да ти падне самочувствието и желанието за работа? ;)
И ми се струва, че това най-много се отрази на Преслав, доколкото Виана и Нунеш, малко или много си играят двамата и рядко търсеха Преслав. Само Галчев, предимно отправяше центрирания към Преслав!
А Маламов, наистина, по инерция от В група, се увличаше в индивидуална игра...Но това е преодолимо от треньора и играча!
А какво търси в средата на терена тая нескопосана Малинка, дето редовно не знаеше къде се намира, а го няма Йорданов да партнира на Галчев???
Изобщо, ще повторя - в реденето на отбора, явно някой се бъркаше, доколкото треньора не може да не акцентира на "своите" познати играчи, на които има доверие, от цяла година!!!
И явно наистина онзи..."скаут" Стойчо Стоилов, в игра с Трифон Попов, са акцентирали на дошлите от Литекс, с единствената цел да си запазят местата, а не лека-полека, всичко да премине в ръцете на цесекари! ;) - трагична грешка на Гришата, която "утре" ще му изиграе много лоша шега!...И първата е, че аз спирам подкрепата си за тенденциозно правения нов отбор!
П.П.
За съжаление, отново имаме "българска работа", а аз държа, че съм надраснал нашия ориенталски манталитет!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 23 авг 2016 12:34

Кириле, това ви е грешката с Янев (и за него се говори, че също я е правил) - броите играчите като такива от ЦСКА и такива, които не са. За всеобща изненада всички те в момента са от ЦСКА. Няма Литекс, няма Локо Пловдив, няма Сливен, няма Ботев Пловдив. Всички на терена са ЦСКА. Ако си позволиш да правиш разлики, това рано или късно ти изяжда главата.

И ако мога да знам как някой му е редил състава в гостуванията, за да играят 3-ма по твоите сметки, а в домакинствата са го оставяли да си разиграва коня? Това, че някои трябвало да играят по-често ми звучи дори още по-странно. При твоите сметки се чудя кой е играл често без да трябва - Виана ли, който ни изнесе на гръб или Нуньеш, който се справя добре при все, че не е на позицията си, а играе на непривична за него. Та кого са лансирали, а не му е било мястото там? Просветли ме, ако не е някаква тайна! Сещам се за Преслав, Маламов и Галчев, ама тогава ти не би роптал толкова, а те наистина не играят никак добре в момента, но нещо не ги виждам на скамейката.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 12:34

Red_Neck написа:Копирам един пост от 10.08.2016

Red_Neck написа:Пламен Марков:
Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.

Не ми харесва подобно изказване ....

Нереални цели и нереални очаквания .... еле пък "задължителни" ... според мен, това скова част от играчите и провокира оставката на Янев.

Няма такова нещо и самите цели не са нереални! - след като вече си спечелил Купата, тази година, май месец, с отбор уж от В група ;), няма как да не си поставиш и титлата за цел, с уж подсилен отбор!!!
Така че, всичко си е нормално и няма какво да сковава футболистите!!!
Апропо, сети се че всяка година и "Левски" въпреки слабата си селекция и отбор, си поставя същите цели! И като не могат да се преборят и за калъфките дори :lol: , няма убити, нали?
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 12:56

Yan_Bibiyan написа:Кириле, това ви е грешката с Янев (и за него се говори, че също я е правил) - броите играчите като такива от ЦСКА и такива, които не са. За всеобща изненада всички те в момента са от ЦСКА. Няма Литекс, няма Локо Пловдив, няма Сливен, няма Ботев Пловдив. Всички на терена са ЦСКА. Ако си позволиш да правиш разлики, това рано или късно ти изяжда главата.

И ако мога да знам как някой му е редил състава в гостуванията, за да играят 3-ма по твоите сметки, а в домакинствата са го оставяли да си разиграва коня? Това, че някои трябвало да играят по-често ми звучи дори още по-странно. При твоите сметки се чудя кой е играл често без да трябва - Виана ли, който ни изнесе на гръб или Нуньеш, който се справя добре при все, че не е на позицията си, а играе на непривична за него. Та кого са лансирали, а не му е било мястото там? Просветли ме, ако не е някаква тайна! Сещам се за Преслав, Маламов и Галчев, ама тогава ти не би роптал толкова, а те наистина не играят никак добре в момента, но нещо не ги виждам на скамейката.

:) грешка няма - особено моя!!! - аз съм от ЦСКА, а не от Литекс и още изначално бях против идващите играчи от Литекс, тъй като знам увредения им манталитет!!!
За грешка на Ицко, не можем да говорим - това е елементарна психология, да държиш повече на познатите си, отколкото на нови познати, нали? - сигурен съм, че и ти правиш така с познатите и приятелите си...
НО, Ицко има възможността да се запознае с всички, в процеса на подготовката и да ги прецени. Така че, не е абсолютно шкартирал играчите от Литекс, а за Виана и Нунеш, изобщо не е за говорене, тъй като са чужденци и нямат нашия ориенталски манталитет и като така, единствени разбраха, къде са дошли да играят!!! - и Асприля да беше още тук и той щеше да играе още по-силно, отколкото в Литекс!!!
Бе те, всички на терена са ЦСКА, ама някои продължиха да играят като в Литекс, дето им е малко все едно, как играят, щото Гришата плаща така и така...за този разглезен провинциален манталитет говоря и не ги исках!!!
И втория ти абзац опира до елементарна псиохолгия - не мисли че Стойчо Стоилов е чак пък толкова прост...
На "Армията", с цел привличане на колкото се може повече привържениците на ЦСКА, се играе по един начин ;) А на вън, както той иска, защото там така и така идват по-малко наши фенове, че и предимно от провинцията, където...бе сори, ама мисленето не е като в София...не ми се доразвива темата ;) :lol:
Звучи ти странно, че по-често трябва да играят титулярите? - че то, във всеки отбор си има титуляри и такива, които могат да бъдат заменяни!!! Т.е. има си първи и втори отбор.
Кой е играл често, без да трябва? - за чужденците, казахме вече! Ако не можеш да направиш разлика м/у тях и българите дошли от Литекс...рискуваш да ти задам въпроса, ти от къде си? ;)
Кои не трябваше да играят? - Малинов и Десподов!!! - пълни дупки....като че играем със 9-10 човека редовно...
От българите дошли от Литекс, само Антон Недялков се вписа в отбора и играта!!!
Тримата изредени от теб, не бяха на ниво, само в мача с Пирин, но подозирам че нещата вече са зреели в отбора, като цяло!!! - от там и разконцентрираната игра, особено на винаги точния Галчев.
Та виж какво, два пъти влизаме в спор по проблеми, които явно изискват способност за собствено мислене - анализ и извод - на ти...все чакаш да ти "кажат по телевизията" ;) Ами не става така в живота...та не аз търся под вола теле, ами ти не виждаш тръна в очите ти!
Апропо, сетих се и за още нещо, което тук се писа - играчите на Литекс, са в ценова листа, а търговските практики в Литекс, всички ги познаваме, нали? - и в Славия, горе-долу се самоиздържат, като "отглеждат" футболисти за продан ;)
А тези от ЦСКА, нямат още цена, тъй като идват от В група. И сега, сещащ ли се как с търговска цел, ТРЯБВА някои да играят по.често, колкото и да не могат?...- сещам се, колко много в Лудогорец пускаха в игра Мишката Александров, колкото и да беше сакато момчето, докато най-после се отърваха от него :lol:
А сети се сега, защо националния ни отбор е така трагичен, след като се реди от мениджъри, които гонят печалби от препродажби на собствените си подопечни...а Лечков пък прибира комисионните от тях и командва треньора, тъй като той отговаря за националния отбор!
И?....на път сме към 5-та урна във УЕФА и ФИФА, именно поради тези порочни практики!!! А националния, пак е пълен на 60-70% с бивши играчи от Литекс ;)...Трагедия...
Аз не желая това да става в ЦСКА!!! - исках да се "отгледа" един силен и постоянен отбор, който, като Лудогорец, да може да печели пари от ЕКТ, а не от продажба на футболисти!!!
Ми съжаляван, но практиките в Славия и Литекс, приличат на една обикновено ферма, където се развъжда добитък за продан!!! - е как да ние кажа на това "селска работа"???

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 13:13

Факт е, че ЦСКА не играе особено впечатляващо от началото на сезона :roll: Високите цели не отговарят на профила на отбора, който е в този си вид от 1-2 месеца ... Трябва да се дава по-спокойно и ако може да не докарваме чужденец за треньор :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 23 авг 2016 13:29

kiril.a.d написа:Та виж какво, два пъти влизаме в спор по проблеми, които явно изискват способност за собствено мислене - анализ и извод - на ти...все чакаш да ти "кажат по телевизията" ;) Ами не става така в живота...та не аз търся под вола теле, ами ти не виждаш тръна в очите ти!

А тук ти загуби спора. Говориш за спорове, изискващи мислене, а самият ти не си разбрал, че предишният път (още тогава го видях, но си замълчах по своя преценка) ти обърка сарказъм с търсене на информация от телевизията и това ти е великия довод срещу мен. Щом не различаваш пряка реч от саркастична, къде въобще си тръгнал да спориш? Уточнявам го, защото не смятам да търпя постоянно клеветене, а тук откровено ме клеветиш. И къде съм се влиял от телевизията сега? Аз гледах мачовете. Един гол срещу Нафтата ли направи Преслав толкова добър, че едва срещу Пирин не играл добре? Какво по-значимо направи Галчев преди мача с Пирин, та правиш разлика? Ти гледа ли въобще тези мачове или спориш заради самия спор? И каква точно ни е тактиката? "Подай на Виана и да става каквото ще?" Нито имаме тактика, нито покриваме празните пространства, нито сме адекватни в някои отношения. Играем като във В група, ама бившите играчи на Литекс не са ходили там, та кой е причината за това - явно треньора, защото не вярвам Преслав да им казва как да играят. И това не е лафче на някой ТВ коментатор, а мое лично наблюдение. Хайде да намалиш патоса - веднъж ти се извиних за своя грешка, ама явно си решил да се погрижиш ти да ми се извиниш поне няколко пъти с това упорство да правиш гаф след гаф! Започваме ли с извинение за това, че съм чакал телевизията да ми каже? Или ще демонстрираш, че от двама ни само аз мога да призная грешките си, когато има такива? Ако го направиш, вече ще те третирам като оздравителите, които при никаква ситуация няма да признаят своя грешка. Изборът е твой, ама да няма после "защо така?"
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 авг 2016 13:37

Крайно време е да се престане с това чужденец и българин.Това е клубен отбор и няма значение какъв е треньорът или играчът след като е на необходимото ниво, което се очаква от него.Нашите не стават естествено, че ще се търси от другаде.Още по-смешна е мантрата за "готовия отбор", готов, ама за Б група максимум и то да води битка за 1-5 място.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 авг 2016 13:46

Защо Гришката уволни тоя гений Янев ( дето псува децата заедно с Пифа ) само четири кръга след мега подвига на столетието - спечелването на Купа България ???? Аааааааа ????

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 14:14

гражданин от село написа:Крайно време е да се престане с това чужденец и българин.Това е клубен отбор и няма значение какъв е треньорът или играчът след като е на необходимото ниво, което се очаква от него.Нашите не стават естествено, че ще се търси от другаде.Още по-смешна е мантрата за "готовия отбор", готов, ама за Б група максимум и то да води битка за 1-5 място.

"...мантрата за "готовия отбор", готов, ама за Б група максимум и то да води битка за 1-5 място." :lol:
Ако беше така, Купата щеше да я спечеи..примерно Поморие, които за малко да елиминират "Левски"
Но те разбирам - и няма да ми се сърдиш! - като гражданин от село си имаш типичния ориенталско-български навик/манталитет да омаловажаваш чуждите постижения и днес, осанна, утре - разпни го! - да знаеш: Израел не е много далеч от България ;)...май е по-близо, дори от Франция...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 авг 2016 14:44

kiril.a.d написа:
Red joker написа:
kiril.a.d написа:
djd написа:
kiril.a.d написа:
djd написа:Христо Янев падна жертва на неистовото желание да се играе веднага в А група, да се печелят веднага титли. Ама с наличния материал, без много инвестиции.

А наличния материал е...не този който трябваше да бъде!!! - неговия и така добре познат, "наш" материал!
...и забрави разните легенди - и футболните, както филмовите и музикалните, са с трагични пенсии, ако изобщо имат такива, така че, могат да повтарят, какво и не, срещу пари! ;) - колко пъти се изложиха Жеков, Паро, Майкъла, че и Джеки....и само Митата Пенев държи ниво!!!

Не, те футболистчетата може да не са толкова лоши. Но няма хъс. Няма го самочувствието, че е в ЦСКА.
Нещо са им сбъркали културната програма.

Приятелю, е как да го има самочувствието, или както се изрази Ицко "духът на ЦСКА" след като това не са същите футболисти и не са на ЦСКА футболистите??? - честен кръст, на всяка цена ще има "груповщина", при обединение на два...ако щеш отбора, ако щеш предприятия и колкото и да му се искаше на Ицко да ги преодолее, ако има и един който да действа срещу него, просто...всичко е в поза на този интригант!
И тук вече е ролята на Гришата, да каже, на кого има доверие, във футболен аспект?!

Така е !Но по тая логика май точно „на ЦСКА футболистите“ издъниха треньора със слабата си,никаква игра ;) :idea: !А за „груповщината“ си прав,но тука пак е ролята на спортно-техническото ръковдство да въведе ред в съблекалнята :idea: !

Приятелю, ще ти дам една странна статистика, която сами си водех, понеже аз последавх това нова ЦСКА, именно заради Ицко и момчетата от миналата година:
Първия мач, със Славия, Ицко излиза с 6 играчи от ЦСКА. До края на мача стават 7.
На мача с Верей, излиза с 3-ма от ЦСКА!?...До края станаха 4-5, но...
На мача с Нафтата...мако ми се губи бройката, но май излезе с 5 от ЦСКА.
И на мача, с Пирин, пак с 3, както с Верея...
На мен, тук, нещо ми е подозрително! - аз не вярвам, точно Ицко да не гласува доверие на собствените си играчи, които е тренира и възпита миналата година и които носят точно този "дух на ЦСКА" за който той говори че не вижда!!!
Според мен и то след като стана белята и тук се изписа токова много, "някой" наистина му "редеше"...или определяше футболистите, които по-често "трябва" да играят, като нарочно изтикваше тези от ЦСКА, на заден план.
Е-е, ако някой шеф, там където работиш, те пренебрегва, колкото и да работиш и то добре, няма ли да ти падне самочувствието и желанието за работа?
И ми се струва, че това най-много се отрази на Преслав, доколкото Виана и Нунеш, малко или много си играят двамата и рядко търсеха Преслав. Само Галчев, предимно отправяше центрирания към Преслав!
А Маламов, наистина, по инерция от В група, се увличаше в индивидуална игра...Но това е преодолимо от треньора и играча!
А какво търси в средата на терена тая нескопосана Малинка, дето редовно не знаеше къде се намира, а го няма Йорданов да партнира на Галчев???
Изобщо, ще повторя - в реденето на отбора, явно някой се бъркаше, доколкото треньора не може да не акцентира на "своите" познати играчи, на които има доверие, от цяла година!!!
И явно наистина онзи..."скаут" Стойчо Стоилов, в игра с Трифон Попов, са акцентирали на дошлите от Литекс, с единствената цел да си запазят местата, а не лека-полека, всичко да премине в ръцете на цесекари! ;) - трагична грешка на Гришата, която "утре" ще му изиграе много лоша шега!...И първата е, че аз спирам подкрепата си за тенденциозно правения нов отбор!
П.П.
За съжаление, отново имаме "българска работа", а аз държа, че съм надраснал нашия ориенталски манталитет!

Приятел,всички, които са в този отбор са от ЦСКА :idea: ,недей волно или неволно да вкарваш интрига :lol: Има доста грешки в тактиката на отбора,играчи на непривични постове и такива дето играят ,въпреки ,че в момента не са във форма :idea: Според мене, просто Ицо Янев „прегоря“ ,защото е перфекционист и от страх да не сбърка нещо се вкара в приключение,образно казано!Грешките на младостта ,а и големите очаквания поради спечелената Купа на България ,също си казаха думата-това е ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”