20 дни по-късно( терзанията на един балканджия-журналист)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bellamy_99

Re: 20 дни по-късно( терзанията на един балканджия-журналист

Мнениеот bellamy_99 » 23 авг 2016 09:41

ss1914 написа:Великата първа лига, в която промяната е само че 2/3 отбора не си играят на стадионите, съдиите са си същите връзкари и некадърници, който е с парите, той си прави каквото си иска, че даже и вицепрезидента на бфс не гледа първенството, а очакваме да се промени нещо. Тук някакво лaйненце говори за доноси, а не си погледне оранжевата кочина на какво е заприличала... Със сигнала към Уефа и Фифа, ако се разкрие нещо нередно, българския футбол може само да спечели(вместо въшливите шефчета да си въртят далаверите), но какво да се обяснява на хора, които си убиха отбора за някоя друга тенекия и победа над Левски...

Донос към ФИФА/УЕФА има ли, че държавата си има фирмено отборче- секотр им направи. Как ще се изплаща този сектор, ни#КОЙ не знае.Сега и козирка ще им подари.... ФИФА/УЕФА много обича намесата на държавата във футбола, нали? Имаше ли донос към ФИФА/УЕФА, че играч игра в 3 клуба за сезон? А сега някакви надишани с КАЛЕ фенчета, не четат закони, не познават законите и се излагат пред цяла България.. Когато всеки почне да си гледа в паничката, тогава нещата ще си дойдат на мястото.. А междудругото днес има ли нещо ново - донос, декларацийка? ЧЕ ще закъснеят с разписанието..
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 авг 2016 09:50

Как е? ...... Наиграхте ли се? ;)
Давайте репертоара още по веднъж ... за по-сигурно ... някой може да не е разбрал кои са "етрополските балканджии-свиркаджии" и кои са "искърските говеда-доносници" ... :)

... малко ми е странно, че ден след най-изразителната победа на Левски от доста време, авторът не намери сили да поздрави Майстора, а се зарови в писания на "журналисти"-сектанти ... ама той си знае ... какви са му подбудите ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 10:02

Който следи "перото" на сина на Сталин знае, че това не е неговия стил.
От километри си личи почерка на най-големия г*з*лизец и подлога на Жужето - Владимир Зарков.
Респект Владо, кефиш мъ !
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 23 авг 2016 10:31

boabbb написа:Знаеш ли кое е най-забавното :?: Всъщност точно вие и вашите покровители от МВР ще легитимирате ЦСКА :lol: :lol: В 10-тия кръг къде, според теб, ще се играе мача :?: Само Вечното дерби се играе на Националния в България ... Сектор "Б" какво ще вика :?: Забавно ми е само като си го помисля :mrgreen: :mrgreen:

За никаква легитимация и дума не може да става. Както виждаш, единственото столично дерби( Славия-Левски) се игра на националния. Много мачове с Литекс също се играха там. Разбирам, че жадувате за дори и мъничка легитимация, но ходовете на ГГ я правят все по-невъзможна. А сакралното " Ловешки селяни!" кънти по села и паланки, че и насред Армията!
Сектор Б ще си пее песните, които винаги пее. Ние и сега ги пеем-нямаме никакво намерение да си променяме текстовете заради това, че ЦСКА го няма. Един вид, винаги ще живее ЦСКА в нашите песни! :)
Но вие ще бъдете посрещнати с мощно КЗЛитекс. И не се съмнявай, ще ви бъде доказано, че сте боядисан Литекс и такива ще си останете. Цяла България ви възприема като Литекс, ние също. Хореографията по темата, можеш да си сигурен, още отсега се разработва!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 10:34

Боабапа е прав - само вечното дерби се играе на Националния.
Стогодишното дерби Левски - Славия.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 10:37

ОК, тогава един въпрос ... БФС ще премести ли мача от "Армията" на Националния по искане на МВР :?: За кой мач го прави това БФС-то :?: Имам жокер - само един е :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 10:43

boabbb написа:ОК, тогава един въпрос ... БФС ще премести ли мача от "Армията" на Националния по искане на МВР :?: За кой мач го прави това БФС-то :?: Имам жокер - само един е :lol: :lol: :lol:

И от мен едно въпроЗче:
Професиопналната лига ще насрочи ли мач за Суперкупата на България, по искане на Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD, Дарик радио, Gong play, БНР и 7dnifutbol.bg :?:
Защо не го прави това ПЛ :?:
Имам жокер - единия отбор УМРЕ.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 10:45

Заклет Левскар написа:
boabbb написа:ОК, тогава един въпрос ... БФС ще премести ли мача от "Армията" на Националния по искане на МВР :?: За кой мач го прави това БФС-то :?: Имам жокер - само един е :lol: :lol: :lol:

И от мен едно въпроЗче:
Професиопналната лига ще насрочи ли мач за Суперкупата на България, по искане на Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD, Дарик радио, Gong play, БНР и 7dnifutbol.bg :?:
Защо не го прави това ПЛ?

Ще насрочи, предполагам, лятото на 2017 :roll: Едно е сигурно - Левски няма да участва в него ;)

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 10:50

boabbb написа:
Заклет Левскар написа:

И от мен едно въпроЗче:

Ще насрочи, предполагам, лятото на 2017 :roll: Едно е сигурно - Левски няма да участва в него ;)

Може и да няма мач лятото на 2017 г.
Ако пак припознаете някой селяци.
Имам жокерче - Верея умират да бъдат припознати от Дърпатов Джуката и Пламен Марков.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 авг 2016 10:51

Заклет Левскар написа:
boabbb написа:
Заклет Левскар написа:

И от мен едно въпроЗче:

Може и да няма мач лятото на 2017 г.
Ако пак припознаете някой селяци.
Имам жокерче - Верея умират да бъдат припознати от Дърпатов Джуката и Пламен Марков.

Ми, щом искат - ще умрат и те :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Левски”