Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Re: Синът на Йорданеску поема ЦСКА-София!

Мнениеот Yan_Bibiyan » 23 авг 2016 10:16

Не се знае. Мислех да предложа теб - посветил си се на отбора така както някои като 1982 не са, а последният се смята за цесекар. Вместо да си пишеш в твоя форум, си тук и тръпнеш в очакване кой ще е новия ни треньор. Предполагам, че имаш и завидни треньорски умения (че кой в този форум ги няма), разбираш от спортно право (също традиция тук) и си идеален за сплотяване на феновете.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 23 авг 2016 10:22

Поне за сега, новината не е потвърдена от официалния сайт на ЦСКА. Наистина, подобен ход не изглежда логичен и на място. Според мен, оставката на Ицо Янев е грешка. По много причини. Може да звучи, кощунствено за нашия отбор, но на този етап за ЦСКА победите не са най-важното. Сега е моментът да си дадем време и да градим отбор. А това не става за един ден. Поне за мен, работата на Янев изглеждаше обещаваща. Естстествено, че ще има спадове, грешки, загуби... Но все ми се струва, че на този етап публиката би ги приела. Не на последно място, освен като треньор, Янев има своето значение и като личност за ЦСКА. Но да видим. Каквото и да е решението, дано се окаже удачно.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 23 авг 2016 10:30

кристи3 написа:Поне за сега, новината не е потвърдена от официалния сайт на ЦСКА. Наистина, подобен ход не изглежда логичен и на място. Според мен, оставката на Ицо Янев е грешка. По много причини. Може да звучи, кощунствено за нашия отбор, но на този етап за ЦСКА победите не са най-важното. Сега е моментът да си дадем време и да градим отбор. А това не става за един ден. Поне за мен, работата на Янев изглеждаше обещаваща. Естстествено, че ще има спадове, грешки, загуби... Но все ми се струва, че на този етап публиката би ги приела. Не на последно място, освен като треньор, Янев има своето значение и като личност за ЦСКА. Но да видим. Каквото и да е решението, дано се окаже удачно.

Янев е подал оставка само в главите на ПРИПОЗНАВАЧИТЕ начело с Дърпатов и Зарков.
За всички е ясно, че Оловото изгони Обичката.
Пък ти продължавай да подкрепяш плана на Ганчев за преименуване на Микре.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 23 авг 2016 10:41

При треньор чужденец трябва да отпишем мечтите си са титли и добро класиране. Тепърва ще се запазнава с отбора, не знае български и има нови виждания за играта. Дори магьосник да беше, едва ли за три-четири дни може да овладее отбора. Такъв процес изисква време. Дали ще го получи, не знам.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 23 авг 2016 10:43

Заклет Левскар написа:Янев не е подал оставка само в главите на такива като мен.
За мен и хора като 1982 е ясно, че Оловото изгони Обичката.
Пък ти продължавай да подкрепяш плана на Ганчев, който въобще не ми е ясен, но ще плюя до поледен дъх.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Позволих си да коригирам някои твои грешки - не трябва субективизма да пречи на фактите. А фактите са, че Ицо Янев подаде оставка и не видях някой тук, който да има доказателство за обратното, но има доста самоуверени разказвачи на приказки, които се пробват да ловят маймуни с трици. Някакво видео как го карат да подаде оставка, нещо друго? Няма ли? Тогава е оставка - и да се уточним, че "един левскар/Мегафон/оздравител каза" или поръчкови статийки в определени медии не се броят. Ако не си присъствал там, значи не важиш. :)
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 авг 2016 10:48

кристи3 написа:Поне за сега, новината не е потвърдена от официалния сайт на ЦСКА. Наистина, подобен ход не изглежда логичен и на място. Според мен, оставката на Ицо Янев е грешка. По много причини. Може да звучи, кощунствено за нашия отбор, но на този етап за ЦСКА победите не са най-важното. Сега е моментът да си дадем време и да градим отбор. А това не става за един ден. Поне за мен, работата на Янев изглеждаше обещаваща. Естстествено, че ще има спадове, грешки, загуби... Но все ми се струва, че на този етап публиката би ги приела. Не на последно място, освен като треньор, Янев има своето значение и като личност за ЦСКА. Но да видим. Каквото и да е решението, дано се окаже удачно.

Съгласен съм с мнението ти. Аз също смятам, че в момента най-важното е търпението и работа върху основата на отбора, която би дала резултати след 2-3 години. Поставянето на високи цели (шампионска титла) ще води до едно постоянно напрежение върху отбора и щаба, което на този етап ще вреди много. За мен Янев трябваше да се остави да работи поне една година. Бъдещето на БГ футбола е в младите български треньори и играчи. Друг път лично аз не виждам.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 23 авг 2016 13:00

Хайде да оставим малко високопарните приказки. Янев каза, че не виждал духа на отбора, както миналата година. Ами във "В" група, всеки отбор, който започва мача с 3-4:0 още от съблекалнята, ще има дух, естествено. Отбор без конкуренция в групата си, който побеждава всеки мач с едни големи резултати и едни виртуозни голове, как няма да има дух и да играе с настроение. Само че това е вече първа лига и най-показателното е, че един Преслав Йорданов дава най-ярък пример за това че "В" група няма общо с ППЛ. Няма ги лесните попадения, Галчев вече губи яко в единоборствата, усещат конкуренцията и това им сваля духа, естествено. На един футболист, когато му е тегава играта, духа и самочувствието му падат и в много случаи се довеждат и до отчаяние и още повече започва да не върви. Да не се лъжем, но най-добре представящите се играчи в ЦСКА са тези, които дойдоха от Литекс, защото не им е обременена психиката с едни нескончаеми, лесни победи с хандбални резултати и не се пречупват от конкуренция. Единствените от миналогодишния отбор на ЦСКА, които показват класа и стабилна игра са Чорбаджийски и Аяс. Останалите направо излъчват отчаяние а най-много Преслав. Ицо Янев е под същата диагноза в момента. Изведнъж усетиха, че вече не е лесно, като във "В" група и това ги сломи. Ами свърши лесното, братлета ! Тук вече всеки се бори за точките, няма лесни мачове. Или си мъж и се бориш с несгодите, или хленчиш и си намираш оправдания. Иначе от бившите играчи на Литекс, аз лично един не виждам, който да не се бори и да не се старае в играта. За да правим разлики в мачовете, трябва да имаме футболисти от класата на Лудогорец, поне. Е, имаме някои класни, но на някои постове издишаме, което влияе на цялостната игра на отбора. Нека се радваме на това, което имаме в момента. Хубавото е, че по-лошо няма да става. Всичко ще върви към по-добро.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 23 авг 2016 13:09

Съгласявам се с написаното! Как пък никой се замисли: ако проблемът са играчите, дошли от В група и се прави чистка, защо никой не роптае срещу Аяс и Чорбаджийски, нито пък иска да ги махаме? Много е просто - момчетата си вършат работата на терена и няма за какво да им се сърдим! Когато Галчев, Преслав и Маламов започнат да правят същото, не вярвам някой да ги упрекне. Но ако сега не го могат, затова имаме и други играчи в отбора и е абсурдно да стоят на скамейката, защото някой си е спечелил Купата или някой ще ни брои колко играчи от миналия сезон играят? Да си броят като Спортал публиката на мачовете ни! Във футбола играят най-добрите налични играчи на оптималните за тях позиции. Залитнеш ли по сантименти от миналото, резултатите идват, но не такива, каквито искаш. Ще каже човек, че сме поискали да ги уволнят! Проблем ли ще е играч в слаба форма да отиде на резервната скамейка, господа преброители? Или това няма да е "отборът на Петричев, Тонев и Домусчиев" и трябва да ги мъчим напук на футболната логика? Дай да мъчим тукашния Уейн Рууни да бие ъглови като оригинала например! :x

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 13:30

Мда...треньор като за един месец...литексни практики...и после Стоилов ще търси нов ;)...нищо де - работа му се отваря, а той това искаше ;)
А ето че и Любо е отказал да води тези, които води пролетта и ги биеха във Б група - показателно ;)...
Но ми е все едно - аз бях до тук! - ей сега, един по едни ще си тръгнат или ще бъдат изгонени от Стоилов и последните останали футболисти от ЦСКА...най-много да задържат Чорбаджийски (щото може да се продаде ;)) и Господинов, щото е млад и всичко останало - вън. А без цесекари, аз, в този отбор нямам работа!!! - получи се съвсем обратното на това, което уж искаше и говореше Гришата! - вместо този отбор да стане ЦСКА, лека-полека става Литекс София...
Губиш Гришкаааа, губиш! И не само фенове, но губиш изобщо, защото ти сам се отказва два пъти от Литекс - поради резултати ;) а сега, и от ЦСКА правиш Литекс...
Ама твоя си работа - "всеки си пати от акъла" е рекъл народа...
За радост на много хора, ЦСКА прекрати съществуванието си...празни имена, без покритие, няма как да залъжат някои хора...а последното "покритие" си тръгва от ЦСКА-София!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 13:37

Yan_Bibiyan написа:Съгласявам се с написаното! Как пък никой се замисли: ако проблемът са играчите, дошли от В група и се прави чистка, защо никой не роптае срещу Аяс и Чорбаджийски, нито пък иска да ги махаме? Много е просто - момчетата си вършат работата на терена и няма за какво да им се сърдим! Когато Галчев, Преслав и Маламов започнат да правят същото, не вярвам някой да ги упрекне. Но ако сега не го могат, затова имаме и други играчи в отбора и е абсурдно да стоят на скамейката, защото някой си е спечелил Купата или някой ще ни брои колко играчи от миналия сезон играят? Да си броят като Спортал публиката на мачовете ни! Във футбола играят най-добрите налични играчи на оптималните за тях позиции. Залитнеш ли по сантименти от миналото, резултатите идват, но не такива, каквито искаш. Ще каже човек, че сме поискали да ги уволнят! Проблем ли ще е играч в слаба форма да отиде на резервната скамейка, господа преброители? Или това няма да е "отборът на Петричев, Тонев и Домусчиев" и трябва да ги мъчим напук на футболната логика? Дай да мъчим тукашния Уейн Рууни да бие ъглови като оригинала например! :x

....бе за втори път ще констатирам - ти май си от новите цесекари, от Ловеч?
Та колкото и пъти да повториш за Галчев, Маламов и Преслав, само ми затвърждаваш мнението, че си от новите ловешки цесекари, както и желанието на "някои" да се изчисти всичко цесекарско от новоправещия се Литекс София!
Галчев ти изнася на раменете си всеки мач!!!
Маламов, сервира почти всички топки, от неговия фланг! - с изключение на случаите, когато пък Гачев центрира от там!
Преслав, в ролята си на таран, освобождава място за Виана и Нунеш, да играят свободно, увличайки чуждата защита!!!
Ти май...и от футбол разбираш, колкото Трифон Попов? ;)...
И единствено в злополучния мач с Пирин, Галчев и Маламов не бяха на своето ниво, но подозренията на всички ЦеСеКАри са, че нещата в отбора вече са се били завъртяли и за това са играли така разконцентрирано!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Архив”