Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Синът на Йорданеску поема ЦСКА!
Наподобява на хода на Лудогорец преди година.Супер млад специалист....слаб....неопитен...но гладен за успехи..Сега ще заприиждат едни румънци във отбора....като хлебарки.
- Балкански Орел
- Контакти:
Всеки разбра, че оставката на Янев беше леко побутната от страна на ловешкото ръковдство.
[center]Levski & Lazio[/center]
Вълчан написа:Наподобява на хода на Лудогорец преди година.Супер млад специалист....слаб....неопитен...но гладен за успехи..Сега ще заприиждат едни румънци във отбора....като хлебарки.
Кой ще дойде в отбора? Само свободни агенти могат да картотекират за момента. Иначе ходът е хазартен, да видим дали ще се оправдае риска.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:Вълчан написа:Наподобява на хода на Лудогорец преди година.Супер млад специалист....слаб....неопитен...но гладен за успехи..Сега ще заприиждат едни румънци във отбора....като хлебарки.
Кой ще дойде в отбора? Само свободни агенти могат да картотекират за момента. Иначе ходът е хазартен, да видим дали ще се оправдае риска.
Трима от чужбина! И не са свободни агенти, нещо си се объркал, Менса! Но въобще не се учудвам! Всъщност тази новина, за този треньор може и да е партенка, все пак идва от в. Труд!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:Вълчан написа:Наподобява на хода на Лудогорец преди година.Супер млад специалист....слаб....неопитен...но гладен за успехи..Сега ще заприиждат едни румънци във отбора....като хлебарки.
Трима от чужбина! И не са свободни агенти, нещо си се объркал, Менса! Но въобще не се учудвам! Всъщност тази новина, за този треньор може и да е партенка, все пак идва от в. Труд!
Кои са тримата? Каква трансферна сума е платена за тях като не са свободни агенти? Доколкото знам под въпрос беше един и на него му издадоха служебна картотека точно защото беше свободен агент и не могат да му откажат правото на труд.
ПП Диого Виана, не се сетих за името отначало.
Последна промяна от ММ1914 на 22 авг 2016 20:34, променено общо 1 път.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
- Долно уйно
- Контакти:
Лех Познан, как са могли да се откажат от този специалист.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
ММ1914 написа:CSKA 78 написа:Трима от чужбина! И не са свободни агенти, нещо си се объркал, Менса! Но въобще не се учудвам! Всъщност тази новина, за този треньор може и да е партенка, все пак идва от в. Труд!
Кои са тримата? Каква трансферна сума е платена за тях като не са свободни агенти? Доколкото знам под въпрос беше един и на него му издадоха служебна картотека точно защото беше свободен агент и не могат да му откажат правото на труд.
Ще видиш преди мача с Локо ГO! Единият е нападател!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
ММ1914 написа:CSKA 78 написа:ММ1914 написа:Вълчан написа:Наподобява на хода на Лудогорец преди година.Супер млад специалист....слаб....неопитен...но гладен за успехи..Сега ще заприиждат едни румънци във отбора....като хлебарки.
По-скоро Давид Шимао

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:Явно съдбата на Янев е била предначертана отдавна, защото ми е странно как, за по-малко от ден след подадената оставка, има преговори, та дори и договореност с нов треньор, при това чужденец.
Той Варварина и да иска не може да се изложи повече във форума. То е ясно че му намазаха ските на треньора, не бяха прави, но кой ни пита нас? Иначе нов треньор, не познава първенството, не познава страната, на мен лично ми прилича на временно решение.
Наистина ли, Менса?! За себе си ли пишеш?![]()
![]()
Оставката на Янев е в следствие на лошите резултати срещу вероятно изпадащи отбори!
Кажи за срока за обжалване... Сещаш се нали

Лоше резултати а? Да му доведеш нов състав на треньора няма и месец преди първенството е гениален ход, може би? Точно за тоя не ми дреме, ама преди два месеца едва ли не го боготворяхте. Така или иначе поне с 80-90 процента вероятност няма да ви допуснат до евротурнирите, все тая ви е четвърто или второ място. Имахте един сезон да си стегнете отбора и да му дадете шанс на треньора, но в това действие приличате на един друг клуб.
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:CSKA 78 написа:Трима от чужбина! И не са свободни агенти, нещо си се объркал, Менса! Но въобще не се учудвам! Всъщност тази новина, за този треньор може и да е партенка, все пак идва от в. Труд!
Ще видиш преди мача с Локо ГO! Единият е нападател!
Хайде първо да подпишете, после да ги картотекирате и тогава да ги обявяваш. Че така малко ми прилича на "тате обеща да ми купи колело ама друг път"