Христо Янев подаде оставка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Христо Янев подаде оставка

Мнениеот Red_Neck » 22 авг 2016 19:17

Копирам един пост от 10.08.2016

Red_Neck написа:Пламен Марков:
Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.

Не ми харесва подобно изказване ....

Нереални цели и нереални очаквания .... еле пък "задължителни" ... според мен, това скова част от играчите и провокира оставката на Янев.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 19:21

Red_Neck написа:Копирам един пост от 10.08.2016

Red_Neck написа:Пламен Марков:
Целите пред ЦСКА са две и те са пределно ясни - титла и купа. Никога не сме имали по-различни задачи, това са изконните традиции на клуба. Задължително трябва да ги изпълним още този сезон. Няма никакво значение какви са обстоятелствата в българския футбол, ЦСКА няма избор, освен да е на върха. Конкуренцията не ни притеснява.

Не ми харесва подобно изказване ....

Нереални цели и нереални очаквания .... еле пък "задължителни" ... според мен, това скова част от играчите и провокира оставката на Янев.

Е...скова ги,като ги е сковало не са за ЦСКА,стига с тия оправдания!Що „българите“ в Л-ц не се сковаха ,а са на път да влезнат в групите на ШЛ ;) !?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 19:25

Leon написа:Вие сякаш от небето падате. Поинтересувайте се за всички треньори, които не искаха да слушат Стоилов каква им е съдбата? Така се работи в Литекс, дори и Моу да си ако не слушаш главния мениджът или какво и да е, си аут :) Когато ти каже пускаш този и този - пускаш този и този, нямаш избор :) Иначе за манталитета сте прави - Литекс редовно губи в гостуванията, но вие си избрахте този отбор с всички пасиви и активи - сега няма да се оплаквате. :) Иначе хвърлете един поглед в днешния брой на 7 дни спорт

Там гледаме със „задните очи“ :lol: Не ни дреме за Литекс,той си джитка в Трета лига :!: Тоя Стоилов много страшен бе,щом треньорски светила със силни характери му се плашат ,зарежи :o

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 авг 2016 19:37

Red joker написа:Е...скова ги,като ги е сковало не са за ЦСКА,стига с тия оправдания!Що „българите“ в Л-ц не се сковаха ,а са на път да влезнат в групите на ШЛ ;) !?

Не желая да адвокатствам на нашите момчета, но ... отборът ни е със средна възраст под 24 години.
Ако ще налагаме повече наши момчета, тогава е нужно и повече търпение ..... Ако ще гоним тенекета "сега и веднага" ,... тогава акционерите ще се наложи да скачат високо за 3-4 качествени попълнения ;)

Аз съм за вариант 1 + качествен нападел и плеймейкър ... нека видим колко са реалните възможности на сегашния отбор.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 авг 2016 19:48

Red_Neck написа:
Red joker написа:Е...скова ги,като ги е сковало не са за ЦСКА,стига с тия оправдания!Що „българите“ в Л-ц не се сковаха ,а са на път да влезнат в групите на ШЛ ;) !?

Не желая да адвокатствам на нашите момчета, но ... отборът ни е със средна възраст под 24 години.
Ако ще налагаме повече наши момчета, тогава е нужно и повече търпение ..... Ако ще гоним тенекета "сега и веднага" ,... тогава акционерите ще се наложи да скачат високо за 3-4 качествени попълнения ;)

Аз съм за вариант 1 + качествен нападел и плеймейкър ... нека видим колко са реалните възможности на сегашния отбор.

И аз,но с тия посочени от тебе попълнения сме в „играта“-Симао я „пипа“ като гледам,трябва ни само КАЧЕСТВЕН нападател :!:

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 22 авг 2016 20:21

Ловешкият мениджмънт започна да дава резултати Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 авг 2016 21:15

openminded написа:Ловешкият мениджмънт започна да дава резултати Изображение

Определено!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 авг 2016 21:31

Red joker написа:
Beladona написа:Малко подробности около подадената от Янев оставка ....няколко от Анималс нахлуват в съблекалнята след мача с Пирин и го принуждават да подава оставка .....хахахаха !!!

Едното Жоже прати мутри на другото Жуже да подава оставка .....сами си правете изводите за какво иде реч .....в Борисовата градина ....

В твоята съблекалня скоро ще нахлуят олигофрените от Световрачене :twisted:

Ами така се иска оставка , нахлуват малко татуирани фенове след мача директно в съблекалнята ...и Ицето е подвило опашка ....ама като се обажда по телефона на Кикарин да му вика предател и да го плаши с чупене на крака ( заедно с Пифа плашиха децата ) , се прави на бабаит ....сега получи егати шамара микренски !!!

Егати кефа !!!!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 авг 2016 07:24

kiril.a.d написа:Ей, а стига с този Гончаренко! - руснак, в България не може да направи нищо!!!
Я ми припомнете някой успешен руски треньор у нас? ;)....
И този Гончаренко ми е странно познат по име...дали вече не е водил отбор у нас?...И къде го е "завел"? ;)....
Да се изкажа ли за Тарханов...Славия...и бат`Венци Тотото?....

Много неща има във футбола, дето са ти странно познати. Гончаренко не е руснак, а белорусин. Един жокер - водил е отбор у нас, срещу българския вицешампион в квалификации за ШЛ. И още веднъж го доведе, в Ловеч, в квалификации за ЛЕ. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 23 авг 2016 11:58

защо написа:
kiril.a.d написа:Ей, а стига с този Гончаренко! - руснак, в България не може да направи нищо!!!
Я ми припомнете някой успешен руски треньор у нас? ;)....
И този Гончаренко ми е странно познат по име...дали вече не е водил отбор у нас?...И къде го е "завел"? ;)....
Да се изкажа ли за Тарханов...Славия...и бат`Венци Тотото?....

Много неща има във футбола, дето са ти странно познати. Гончаренко не е руснак, а белорусин. Един жокер - водил е отбор у нас, срещу българския вицешампион в квалификации за ШЛ. И още веднъж го доведе, в Ловеч, в квалификации за ЛЕ. :lol:

Благодаря - сетих се за кой отбор говориш.
Сега обаче, тъй като си падаш по обяснение/пояснения, остава да ми обясниш, как правиш разлика м/у руснак, бело руснак, и украински руснак?...Щото аз нещо не мога да направя разлика м/у българин и сърбин, та камо ли м/у българин и "македонец" ;)...
НО, правя чудесна разлика м/у всичкото руснак и всичкото балкански българин, въпреки че пак сме от един корен ;)...
Апропо, не искаш ли Моуриньо да дойде да води ЦСКА-София?...Като реши да се пенсионира от футбола, може и тая работа да направи ;) :lol: - колкото чичо/дедо ти Люпко ще заведе "Левски" в ЕКТ ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “ЦСКА”