Alexandrov93 написа:Успокойте се малко, моля ви. Не искам да защитавам Гонзо, но човека си го каза и в интервюто, да спрат да го питат за Левски и че повечето въпроси са били за Левски, а не за Черно море, което не е коректно. Това че "водещия" е синьо **** е съвсем друг въпрос. Гонзо е виновен само за едно нещо и то е че напусна Черно море преди 2 години, за да отиде в Левски, но и това си има логично обяснение, въпреки че повечето тук няма да го разберете по ред причини. Аз ако съм треньор на отбор и година и половина го подготвям, тренирам всеки ден и най-накрая стигам ... донякъде. А именно да направя такъв отбор, който да е не просто конкурентно способен, ами и да надиграва всички в първенството (включително и Лудогорец), ами и аз ще се ядосам ако ми разпродадат половината футболисти. От това интервю (а и не само от това) си проличава едно нещо и то е много важно - Гонзо е толкова добър човек и точно затова не му се получава винаги когато отиде в Левски. Човека си скъсва за*ника от бачкане и накрая те пак не го оценят. Пълно е с хиени, които гледат да "изгонят" добрия. Мястото му е в Черно море и мисля че и той го знае вече. Човека си го каза в прав текст, че е по щастлив тук и че повече се усмихва. Е от това по-искрен отговор, здраве му кажете, но вие не гледате тези думи, а гледате това че е отговарял на въпроси свързани с Левски, след като са го попитали...българска работа.
Съгласен! И аз се канех да пиша, че не ми се четат простотии, ама ме домързя и се радвам, че има и други с мозък в главите вместо буквояди! Журналиста по всякакъв начин се опита да подхлъзне Гонзо само и само да се говори за Левски и да се вдигне рейтинга по някакъв начин, а Гонзо го каза няколко пъти, че не е коректно да говори за тях след като е треньор на Черно море! Ама журнала продължава ....ама извинете, ама последно, ама ако може пак за Левски нещо да кажете, баси
Ама тъпото е, че всички мрънкаха срещу Колю и искаха да дойде Гонзо ....дойде Гонзо, в момента сме на първо място .....и вместо да го подкрепяме, щото едва ли ще дойде по-читав на негово място, почва се и тук с оплюването и какво ли не! Честно, следващия път ако пак чета малоумщини ще има яко псуване независимо, че сме от един отбор ...то човек гледа да се въздържа, ама на моменти не се издържа бе! Ако ще и банани да се ядат после, ама все тая! Значи на 1 място сме и вместо да се радваме се почва с плюенето на Гонзо! Аз пък да кажа, че Гонзо винаги ми е правил изключително впечатление като човек, дори преди да дойде в Черно море! Може в мачовете да прегаря от емоции, да вика повече, да се тръшка и да прави някои глупости, обаче свърши ли мача е супер адекватен и точен, според мен поне! Докато примерно Вили Вуцов и след мача продължава с простотиите, от самолет се вижда дузпата, 5 човека от противника трябваше да са с червени картони и т.н.

Така че ако само ще търсим кусури, айде някъде другаде го правете ако може, или си го пазете за себе си