Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион

Мнениеот Middlesbrough » 19 авг 2016 13:05

Udoji90 написа:Ем, да, и аз много ги харесвам, ама явно сме го закъсали и може да останем и без двамата. :| Ако дадете някой нападател в замяна, пак бива, че и ние трябва да имаме някакви нападатели все пак. :lol: Ако ще ни взимате някого, по-добре се ограничете до Алвеш. Отличен вратар, но имаме още двама читави, а ако продадете Браво, на вас ще ви е нужен нов. Пако не виждам за какво ви е - тъй или иначе терен няма да помирише при вас много. :roll:

Ще ви дадем Мунир и Сампер ! не са лоши и двамата !
Що да не помирише , мислиш ли , че целия сезон МСН ще са нонстоп на терена :?

Офтопик:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 авг 2016 13:18

Ем, все ми се струва, че като са здрави тримата, си играят почти без смяна. Може и да бъркам де. :? Иначе тези двамата не са лоши, да, ама ще видим дали всичко не е само в сферата на спекулациите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 авг 2016 13:31

Udoji90 написа:Ем, все ми се струва, че като са здрави тримата, си играят почти без смяна. Може и да бъркам де. :? Иначе тези двамата не са лоши, да, ама ще видим дали всичко не е само в сферата на спекулациите.

Еми да ще си проличи има още дни до края на джама
Примерно Суарез си беше резерва срещу Севиля и игра Мунир :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 авг 2016 14:28

Мен ми допада малкия. Ама си предпочитам Пако. Нема да се продава, стига си прави устата. :) :lol: Ама те се променят нещата като заиграят пачките. Все пак инфото е офишъл от Питарч засега.

Офтопик:
Ryan: Valencia must be playing in Europe

Valencia will not be playing in Europe this season but Mathew Ryan told Omnisport qualifying for the Champions League is the goal this term.
For a club of Valencia's history and standing, they have to be competing with the best in Europe, according to goalkeeper Mathew Ryan, who is determined to lead the club back into the Champions League.
Valencia will not be playing in Europe this season following their nightmare 2015-16 campaign, which saw the club part ways with two coaches as they finished 12th in LaLiga.
Last term came on the back of much promise in 2014-15, after the six-time Spanish champions and two-time Champions League runners-up qualified for Europe's premier club competition, having broken into LaLiga's top four.
But after the disappointment of last season, Ryan and Co. have set their sights on the Champions League play-off spots, the Australia international telling Omnisport: "For a club with a historic culture, we have to be competing with the best teams and playing in the best competitions.
"It's a given our goals in each year, given the stature of the club, is to be always playing in Europe and be up there competing at the top end of the table.
"Obviously you have the formidable forces, Real Madrid, Barcelona and Atletico. Villarreal were strong last year and Sevilla. But our goal is to be mixing it in those Champions League play-off places. That's clear in our minds, that's where we want to get back to. We want to do the club proud. Such an historic club, what they have achieved in the past, where they've been, the trophies they've won, the finals they've played in, the players they have produced.
"As a player playing for Valencia, it is a special feeling. And we will be looking to put that pride back into the shirt this year. You create your best memories being successful and that's exactly what I'm trying to contribute here."
The 2015-16 season was one of many highs and lows, for both Valencia and Ryan, who was signed from Belgian giants Club Brugge by ex-boss Nuno Espirito Santo, as he dealt with injuries and adapted to the way of life in Spain.
Nuno resigned in November, before former Manchester United captain Gary Neville surprisingly took charge, however his tenure was short-lived, sacked in March, just three months after his appointment.
Pako Ayestaran is now at the helm, having stepped up to fill the void left by Neville with eight matches remaining last season, and 24-year-old Ryan - who was honoured to wear the captain's armband during a pre-season match - is impressed with the progress made under the former Liverpool assistant as Valencia prepare to open their season at home to Las Palmas on Monday, without departed star Andre Gomes but with headline recruit Nani.
"Every coach has their different style and tactics etc. Him being an ex-fitness coach under Rafael Benitez, I've noticed a difference in him being more critiqued on the little sports science stuff, diets, gym programmes, all the one percenters – right body fat percent that can help you perform on match day and be the difference on match day. He's more on top of that than the other two coaches," said Ryan.
"His style is a little more focused on playing out from the back. We have been putting in a lot of work in that being our first step. How to play out from the back, what he wants from his goalkeepers.
"It's similar to the national team but also different style too. Different movements and requirements from the keepers in terms of the balls he wants to play. I've just been finding my way and adjusting to what he wants the best that I can. We are making a lot of progress."
Ryan, whose Valencia have beaten the likes of Fiorentina in pre-season but lost to Crystal Palace and Feyenoord, added: "I've definitely noticed the progression we have been making in our performances. There is still a lot we need to learn, respecting the finer details of matches and those little moments here and there, that can be the difference. Switching off at set-pieces. We have been the better team in our games but we have a little moment where we tend to switch off and concede a silly goal. But the progress has been there to see.
"I'm just trying to get in, work hard, stake my claim. I feel like I have been doing what the coaches are asking of me. Doing my best to fit in to his style."

Man United hold secret talks with club owner over transfer deal
VALENCIA owner Peter Lim has reportedly met with Manchester United bigwigs to discuss the possibility of signing Juan Mata.

Spanish website Plaza Deportiva claim the talks took place in England last Saturday.

It's suggested Lim thinks it's unlikely the La Liga side can afford to sign Mata on a permanent deal.

But a loan move back to his former club could be on the cards if United agree to pay a hefty chunck of his wages.

Mata has been heavily linked with a move away from Old Trafford.

The Spaniard was previously offloaded by Jose Mourinho during their time together at Chelsea.

And the charismatic former Blues chief humiliatingly replaced the attacker having substituted him on against Leicester in the Community Shield

Mata did feature last week against Bournemouth - and bagged a goal - but his place in the starting line-up is in doubt following Paul Pogba's arrival at the club.

Chelsea signed Mata from Valencia for £23.5m in 2011.

However, he was deemed suplus to requirements by Mourinho and the midfield maestro moved to Manchester United for £37m in January 2014.

Kакъв е пък този? :lol:

According TodoMercatoWeb, Valencia would have been interested in the situation of Jaime Báez, Fiorentina striker who last season was on loan at Livorno. Valencia would be interested in signing Uruguayan to complete its front.

The Uruguayan striker is a 21 year old who has not finished succeed in Italy. Livorno last season, had good moments but not quite explode. 'The China' as it is known footballer, Fiorentina came to fill the position left by Joaquín Sánchez, since the player can also play end because of his speed and power. In fact, Báez can play across the spectrum of attack, alternating bands falls to the forward position reference.

For now, that is what has attracted the attention of Valencia, looking for a versatile forward who moves away from the figure of Paco Alcacer, plus center forward. Báez therefore compete with Rodrigo Moreno and Santi Mina, who share certain qualities.

From Italy they say that Valencia would be interested in signing Uruguayan, but the fact is that it is incompatible with the operation of Luis Alberto, Liverpool player. The former Deportivo seems to be an option really like the Valencia, but if it fails, the Valencia could try to sign the South American youth. In Italy, also they point to Spezia as possible interested in the player but on loan, an option that also seduces Fiorentina and not lose a young player with a lot of projection.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KN1CyBIz1nk[/youtube] Туй трябва да е.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 21 авг 2016 23:37

Сутринта четох, че Диего Алвеш може и да не бъде продаван на лошите. А и те са насочили усилия към Силенсен. :) Иначе Венгер потвърди, че иска Мустафи. Не знам защо обаче Валенсия продължава да отрича за оферта, но пише нещо, че е нарочно, за да се сбият за него и да спечелим повече пари. :lol: Всички са включени в групата за мача.

“[Mustafi] has worked [well] and is one more [option]. If he’s in the squad then he can play.
Тук май подсказва, че може и да го извади в последния момент, ако се разберат за трансфера. Олеле, Валенсия иска 50 млн паунда от Арсенал за Мустафи, за да може да привлечем Педро Родригез от Челси. Ето защо се бавел трансфера, щото сме кожодери. :lol:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... st-8679579
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 авг 2016 09:31

Тцтцтц, много крив час за днешния ни мач. Утре как ще ставам за работа, не ми е много ясно.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 22 авг 2016 15:08

Udoji90 написа:Тцтцтц, много крив час за днешния ни мач. Утре как ще ставам за работа, не ми е много ясно.

имам тъкмо 2 готови отговора:
1. Просто не си лягаш и отиваш росен - росен в офиса, прегръщате се с шефа , заръчвате на секретарката каса бира и заедно подхващате:
"Носат мъ мамо-о-о, влачат мъ"

2. Ако беше учил още малко можеше да си висшист с 2-3 магистратури - безработен и да не ти пука дали си на работа утре а и до края на седмицата.
....................

Срещата наистина започва малко късно
23:00
Estadio de Mestalla
VALENCIA VS. LAS PALMAS

главен рефер - Iñaki Bikandi

Това е една от срещите която трябва да вземем задължително: откриване на сезона, пред собствена публика срещу не толкова могъщ съперник.
Факт е обаче, че в близък план нямаме лесни мачове срещу тях
в последните 6 мача
3 победи
2 равни
и последният мач през януари - загуба

66 общо срещи
30 победи
14 равни
22 загуби!
115:76

имаме 4 загуби от тях като домакини.
Те ни създадоха много проблеми за Купата на Краля сезон 2015/16.

двама пропускат мача:
Nani - за 5 ж.к. от миналия сезон в Турция. Той дори още не е получил регистрация пред LFP , но и това ще стане за следващото гостуване.
Rodrigo Moreno - заради директен ч.к. от срещата през м.май и гостуването на Р.М. - гол и директен ч.к. и защото му е втори директен ч.к. ще пропусне и гостуването на Eibar.

---
групата за мача:
1 Diego Alves
25 Ryan
26 Jaume Doménech
------
43 Martín Montoya
5 Shkodran Mustafi
2 Cancelo
3 Rúben Vezo
14 Gayà
23 Abdennour
------
30 Álvaro Medrán
32 Carlos Soler
44 Fede Cartabia
10 Parejo
33 Rober Ibáñez
15 Enzo Pérez
------
16 Bakkali
22 Santi Mina
9 Paco Alcácer
37 Rafa Mir
17 Mario Suárez
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 авг 2016 16:07

В момента не съм особено убеден, че сме с нещо по-добри от Лас Палмас. От мен труден успех с 2-1, ако играе Мустафи. В противен случай 2-2.
Офтопик:
Аз спрях до 1 магистратура и ето на, сега ме гложди въпросът за ставането за работа. :mrgreen:
Последна промяна от Udoji90 на 22 авг 2016 22:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 авг 2016 21:40

Аз съм с една, то стига да се наместя във 2т. Но иначе се надявам прилепите да вземат 3т. 3:1 ми е от отдавна да видим, а и този кръг почти без грешка.
Офтопик:
На жокерчето и сие им е гадно ама я ги разбирам и ще го отнесат, щото опитват ама не го могат. Машината ще им даде да се разберат и никога повече няма да смеят да се бъзикат с никого.. Даже ми е забавно. Щото ако искам правя 0, ако не искам - 14-15. :)
Е то винаги си има по един късен мач, още по-добре. И аз ще трябва да ставам раничко, дано да успея да отлепя. От магистратури също няма полза. :) Всеки да си покрива която точка намери за добре и никой няма право да му се бърка, защото безработните нямат шефчета да им висят на главата. Там ще отидеш и това ще направиш.. То това ниво се постига като жертваш живот и работа, що си мислите, че е толкова лесно. Винаги трябват саможертви, заебавам всичко и си гледам мач, но започва да ми омръзва, че са всичките нагласени. Хем ми омръзва, хем ми е навик да си гледам и познавам мачове, които никой друг не може да познае. :) А и аз знам, че ме дразните само да ме амбицирате повече и да дам всичко от себе си и да им изкарам и фишо, щото с моите имат шанс да го изкарат, със свои нямат, защото и лошите знаят, че са нагласени и си трябват знания, умения и аналитична мисъл. Спокойно, докато аз съм насреща има шанс да влезе и фишо. Догодина обаче няма да съм насреща и фишо ще влезе га ма нема.. :lol:
Офтопик:
Дори от грешните може да им влезе фишо, но тук не е нужна аналитична мисъл, трябва малко акъл. :) Там е работата, че повечето са верни и задачата им става трудничка. Но и на ме ми е трудно да ги подбера тези, които ще ми влязат. Не е толкова лесно да познаваш всеки мач, товачка са ти по 90+ минути във всеки един двубой, дори и най-добрият не може да надвиши 55% успеваемост. Само понякога- ето, миналия вторник 9 от 14 беше бая успеваемост, с която никой друг не може да се похвали. И моя не влезе от осем пет от най-кирливите и то. А другия от пет четири. :mrgreen: Шибания Арсенал само дето си го обичаме. :)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 авг 2016 22:30

Мустафи резерва, а Алвеш извън групата. Май се вижда накъде отиват нещата поне с втория. Монтоя десен бек, Кансело крило, а Феде извън групата. Хич не ме кефи съставът и ще ядем дървото май, ама дано не съм прав. :|

Върни се в “Футбол - Свят”