Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот boabbb » 22 авг 2016 08:31

Player написа:Когато България е имала владетел по кръвна линия е била винаги по-добре от всичко след 1944-та. Да се връща монархията и да се спре с тези глупости и харчене на пари около президентски избори. Знае се кой е начело и кой ще го наследи. Пък и учениците ще намажат тройки някоя година, като има рожба. Всички печелят. Традициите ни също. Царство България ми звучи най-истинско и българско. Всичко друго е фалш.

Щото по света е пълно с действащи монархии :lol: :lol: Ти си ненормален ... Откъде-накъде това от кой род си, ще ти дава право на цял живот кинти и лукс :?: Не ни ли е стига Политбюро в тая насока :?: Кой да ни е цар - дъртия комарджия, дето не знае български, или щерка му - без мимиките :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2016 10:26

От Асеневата и Шишмановата династии има хора по гръцко и в Швейцария, но аз лично се съмнявам, че те знаят по-добре български от Кобурга. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 авг 2016 13:30

Дипломате, по принцип съм с леко леви убеждения, но не съм фен на БСП или АБВ. Техният кандидат за президент, обаче, ми се нрави, за разлика от Сталинка, която най-вероятно ще е на ГЕРБ :| Цялата й същност лъха на партиен секретар :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 авг 2016 14:00

За кого гласува на последните няколко парламентарни и президентски избори? Много ми е интересно.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 авг 2016 14:59

Аз гласувах за БКП кефеше ме кандита им майтапчия човек, умен. Проблем?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 22 авг 2016 17:15

За който и да гласувате файда няма, поне за вас. Единствената файда е за избраният от вас, че ще си живее живота с данъците ви 5 години. Президентът в България има правомощия да ви поздрави по телевизията и да сложи някой друг безличен подпис.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 22 авг 2016 18:38

Player написа:Когато България е имала владетел по кръвна линия е била винаги по-добре от всичко след 1944-та. Да се връща монархията и да се спре с тези глупости и харчене на пари около президентски избори. Знае се кой е начело и кой ще го наследи. Пък и учениците ще намажат тройки някоя година, като има рожба. Всички печелят. Традициите ни също. Царство България ми звучи най-истинско и българско. Всичко друго е фалш.

:lol: :lol: :lol:

Яааа... колко забавно било в тая "тема"...

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 авг 2016 19:02

AndreshkoGacovBacov написа:

:lol: :lol: :lol:

Яааа... колко забавно било в тая "тема"...

:lol:

Само да не се излъжеш да го питаш, каква е кръвната линия, че ще се отчаяш от живота 8-) Много са зле, завалийчетата 8-) Ама търпим ги, какво да го правиш... и те душичка носят 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 авг 2016 00:14

Warped написа:Аз гласувах за БКП кефеше ме кандита им майтапчия човек, умен. Проблем?

Да, но не съм питал теб.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2016 00:30

Thsmith написа:
Warped написа:Аз гласувах за БКП кефеше ме кандита им майтапчия човек, умен. Проблем?

Да, но не съм питал теб.

Е, да го беше питал 8-) А теб, кой те е питал :?: :?: :?: Евем ви и мишките нищожни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”