Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.

Мнениеот Udoji90 » 08 авг 2016 09:18

Според мен най-много да върне Косчиелни в игра още за първия мач и да не вземе нов, като ще се оправдае точно с това - че щом Кос е на линия, друг не ни е бил нужен. :lol: Иначе не съм сигурен, че Холдинг и Чеймбърс са по-малко зло от Габриел де... :roll: Ама със сигурност Габриел ми е най-противен. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 авг 2016 00:36

Габриел е перфектен, точно от такъв футболист се нуждаехме - тъп и агресивен. Е, разбира се, прави доста грешки, но от друга страна имаме нужда от "гадно копеле" в отбора.

Иначе нещо затихнаха спекулациите напоследък, което ме учудва. Медиите внезапно спряха да свръзват нови имена с Арсенал, а до миналата седмица избухваха с кого ли не. Като се започне с Еванс ( :lol: :lol: :lol: ) и са свърши с Рияд Марез ( :cry: ). Венгер обаче уточни, че целите ни зависят от бизнеса на другите отбори. Което може да означава само едно - чакаме хора по схемата Озил - Алексис. Четох някаква залъгвалка оня ден - всичко зависи от Евъртън! Паднах от смях, ама нека си почешем езиците и помечтаем "на глас" - ако Евъртън позволят на Лукаку да замине към Стамфорд Бридж, то тогава Челси биха пуснали Диего Коща към... Атлети. Това разбира се не би се понравило на Антони Гризман и... хоп! В Арсенал! :lol:

Днес също излиза, че предлагаме Жиру + солидна сума пари на Интер за Икарди, който според мен е кофти избор, съдейки по неадекватните му изяви и чалгата в живота му. Нещо като Божинов. Не го искам. Лаказет пък взе, че се контузи... Ами нищо чудно, от толкова спекулации за трансфер в Арсенал. :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 авг 2016 03:12

Джоел Кемпбъл ще бъде преотстъпен на Спортинг. Дано си намерим някой по-добър. А и той наистина не е за топотбор, няма какво да си кривим душите, но на мен ще ми липсва. :cry: .

[offtopic]Кой ли пристига ми е интересно- Дракслер или може би Джеймс? 8-)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 авг 2016 11:20

Кембъл от гостуването на Олимпиакос нататък игра прекрасно през миналия сезон и за награда Венгер го игнорира тотално. Със сигурност много повече заслужава да е в отбора, отколкото един Уолкът примерно.

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 21 авг 2016 16:37

Arsenal forward Joel Campbell has joined Sporting Lisbon on a season-long loan.

Успех му пожелавам, винаги когато е играел за Арсенал се е раздавал максимално за отбора. И аз като Udoji90 смятам, че много повече заслужава своето място в отбора от Уолкът, но явно Кембъл не е любимците на Венгер.

[offtopic]Сезонът започна, трансферният прозорец скоро затваря, а ние продължаваме да чакаме нападател и защитник. Нищо ново, защото филма "Място в 4-ката и 1/8 финал в ШЛ" сме го гледали доста пъти, но както е тръгнало този сезон нещата може да са много по-зле от миналите.[/offtopic]
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 авг 2016 16:49

Нямам думи просто... Не знам какво трябваше да направи Кембъл, за да си спечели доверието на Венгер. За мен това е лично отношение на Арсен към играча, тъй като не виждам спортно-тенически причини, поради които да не е поне резерва за Арсенал.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 авг 2016 17:08

Аз си мисля, че освободи място за нов флангови играч. Спекулациите покрай Дракслер се засилват така или иначе, дано се случи. Иначе и аз харесвам Кемпбъл.
YA GUNNERS YA

TheNameOfTheGame
Контакти:

Мнениеот TheNameOfTheGame » 21 авг 2016 18:41

crap написа:Аз си мисля, че освободи място за нов флангови играч. Спекулациите покрай Дракслер се засилват така или иначе, дано се случи. Иначе и аз харесвам Кемпбъл.

Може и така да е, но вътрешни халфове и крила имаме достатъчно. Не мисля, че такъв трансфер би бил оправдан при положение, че имаме 1 нападател и 1 здрав опитен защитник. Според мен по-добре натам да се насочат усилията и средствата (ако изобщо дядото мисли да купува играч/и).
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 авг 2016 19:37

dreben23 написа:
Кой ли пристига ми е интересно- Дракслер или може би Джеймс? 8-)

Може и двамата даже и ще се прави супа от атакуващи халфове, а в защита ще ти играе Холдинг, Жиру като се контузи или няма ден = палене на свещи. Важно е обаче да има 10 играчи на една позиция.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 авг 2016 21:42

И аз си мисля, че с преотстъпването на Кембъл се отваря място за ново крило, ама не разбирам защо зорлем си създаваме нужда от попълнения на позиции, за които преди това реално сме нямали нужда. Вместо това е необходим нападател и поне един нов защитник.

Върни се в “Арсенал”