5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 2016г

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

koseto40
Контакти:

Re: 5 кръг - ФК Дунав-2010-Русе - Черно море - 27 август 201

Мнениеот koseto40 » 20 авг 2016 22:11

Първо да поздравя и аз отбора на Дунав за бойката игра..Заслужавате си класирането,но имайте в предвид,че още не сте играли със силните..:) Следващия мач ще е тест и за вас..и за нас..Дано продължим инерцията от мача с Локото...Трудно пускате голове,прогнозирам трудна,но сладка победа с гол разлика..в наша полза,разбира се..:))))))) Пожелавам успех на русенския отбор и феновете му в следващите мачове..Хайде,чакаме ви в Разград на по биричка,привържениците ни...повечето де..:)...не са агресивни,спокойно можем да гледаме мача заедно..Нямаме нищо общо с ония малоумни хуни от шопско...:).И мисля,че няма кво да се ровим и търсим под вола теле с тия исторически факти...Дунав са в А група,другото не е важно.. ;)

moryak68
Контакти:

Мнениеот moryak68 » 20 авг 2016 22:43

Хайде стига сте се джафкали за глупости. Феновете и на двата отбора няма какво да делим, нямаме нищо общо с онези шопски недоразумения дето имат две гънки в главата си и ходят на мач не да подкрепят, а да избият комплексите си. Отиваме, гледаме мача, сигурен съм, че даже и да сме омешани няма да има ексцесии. Нека всеки да подкрепи своя отбор интелигентно, един мач не е повод за война. И ние и Дунав в момента играем за кеф и може би затова резултатите са такива, не се изхвърляме, че ще ставаме шампиони. Вярно е, че ми е готино да гледам класирането, но да бъдем реалисти и двата отбора би трябвало да са доволни от влизане в шестицата, а всичко друго по-добро би било бонус.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Мнениеот FCD » 20 авг 2016 22:57

Ето ги истинските моряци, а аз познавам такива на живо, и то стари такива, защото съм роден във Варна и имам силни корени там. ;) Еваларка, пичове. Знам, че сте такива. greenpeak бих го посъветвал да вземе малко пример от тях.

Потребителски аватар
FCD
Контакти:

Re: 5 кръг - ФК Дунав Русе - Черно море - 27 август 2016

Мнениеот FCD » 20 авг 2016 23:09

zeleno-beliya написа:Има ли някаква възможност мача да не се наблюдава от клетката? Всички знаем, че в Разград от там не се вижда нищо.

Всички знаем, че зверилникът не е направен за агитките на Черно море, Дунав или Пирин и т.н., ясно е за кои е. Ние едва ли имаме нещо против да сме по трибуните всички, но сигурно длъжностните лица от БФС ще изискват прословутите им правилници да се спазят. Нещо повече, нашите и те изградиха в Русе едно такова ужасно съоръжение, сакън да не останат назад. Пак не за вас или Пирин и Берое, разбира се.
Последна промяна от FCD на 21 авг 2016 03:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 20 авг 2016 23:57

zeleno-beliya написа:Има ли някаква възможност мача да не се наблюдава от клетката? Всички знаем, че в Разград от там не се вижда нищо.

Ако организаторите имат малко акъл и инициативност ще ви сложат във Сектор "В" , а ние във Сектор "А", така, че всички да бъдем доволни. Няма смисъл в подобен мач да се блъскате в гадната клетка.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 21 авг 2016 00:26

Мисля, че няма проблем в сектор В да бъдат настанени гостите от Варна. Ако не се лъжа, има отделен вход и изобщо, няма как да стане смесване на привържениците. А и да стане, не се очакват ексцесии.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 21 авг 2016 02:24

Жалко че мача няма да е в Русе, в ситуацията и двата отбора сме гости, дано наистина ни пуснат във сектор В и ние та и вие да сме доволни, мача е съботен и ще има доста хора от Варна, Русе, Разград и Шумен.. двата лидера на регионално дерби :) Надявам се на мач с поне 5 гола и победа за нас и естествено да продължите да биете и шопите, няма нищо по хубаво от това Варна, Русе и Разград да са в тройката а туморите от София да се самоизяждат. Прогноза 2:3 Бат Жоро, Кузма и Бакари :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 авг 2016 09:24

dunavfc написа:

Ако организаторите имат малко акъл и инициативност ще ви сложат във Сектор "В" , а ние във Сектор "А", така, че всички да бъдем доволни. Няма смисъл в подобен мач да се блъскате в гадната клетка.

Ако ще ни набутват в клетката,ще е пълна тъпня!!!Мисля,че спокойно стадиона може да се раздели на две и да си гледаме мача като бели хора!!!Да подкрепяш отбора си,не винаги означава,че трябва да мразиш противника и да търсиш повод за свада!!!Аз специално,с удоволствие бих лъхнал 2-3 бирички с фенове на Дунав преди мача!!!Живеем в една и съща огрухана държава и доста от проблемите ни са сходни!!!Ремонта на стадионите ни се бави,а ние ходим по други градове,да домакинстваме!!!Не само,че нямаме какво да делим,но дори можем да координираме действията си за протест срещу поредните безумия в родния футбол!!!За мача прогнози не искам да правя,защото съм суеверен и не искам да викам дявола!!!В последните 2-3 години изиграхме няколко контроли с Дунав и знам,че са много корав и затворен отбор!!!Ще бъде много труден мач,в който се надявам да победим!!!Относно статистиката,съм изненадан,че е отрицателна за нас!!!Спомням си от детството,че веднъж Дунав се класира на трето място с много прибрана игра и убийствени контри!!!Тогава Никола Христов им беше централна фигура!!!Беше много добър нападател и голям голаджия!!!Естествено ЦСКА им го отмъкна!!!Тогава това си беше напълно в реда на нещата!!!Наследниците на червено-синята,милиционерско-армейска мафия продължават да си въобразяват,че светът е създаден за да им служи!!!Затова се държат,като много ограничени олигофрени!!!Ние обаче сме от друго тесто!!!Не искаме никой да ни служи и да ни гевези!!!Каквото сме постигнали е било на терена,а не из тъмните кюшета на БФС-то!!!Надявам се да стане хубав мач и ние да победим!!!След това желая успех на Дунав!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Последна промяна от КироВарна на 23 авг 2016 08:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 21 авг 2016 10:49

Ако повторим играта срещу Локо ПД - твърда 2-ка (0:2, Кузма, Ж.Илиев).

Потребителски аватар
interceptor
Контакти:

Мнениеот interceptor » 21 авг 2016 11:10

Дербито на върха, идва във супер момент и двата тима, все още не са яли шамарите и са в апогея си. Освен да направят един здрав мач, пред публиката от североизтока, какво друго им остава. :)
Има време, добра е идеята сектор "В" да се "даде" на варненци, трябва да се работи по нея.

Върни се в “Черно море”