dream team написа:k20dan4o написа:Да, масово се пише че играем само с двама трима българи, с 10 негърчета и какво ли не. За мен обаче това си е български отбор и защото се управлява от българи...те са го създали и изградили. Говоря за ръководството и спортно-техническия щаб. И как никой не казва че тия негърчета са дошли от другия край на света и са се аклиматизирали към футбола и начина на живот в България и играят в пъти по добре от българите. Колко от нашите излязоха в чужбина и успяха да се аклиматизират в Европа, колко се върнаха и колко стоят резерви там.
И айде да не се сравняваме с най-големите, но гледам вчера Лига Европа иииии
- Астана - с четирима казахстанци бият БАТЕ
- ПАОК - с четирима гърци
- Краснодар - с трима руснаци
- Османлиспор . с трима турци
- Габала бият Марибор с 1 азер
- Андерлехт - четирима белгийци
- АЗ Алкмаар - четирима холандци
- Панатинайкос - с един грък
- Гент - трима белгийци
- Олимпиакос - един грък
Така е навсякъде, а някои говорят за школи и как щели да залагат на младите собствени кадри.
Никой не пречи на Левски и Етрополе-Ловеч да залагат само на юноши и да прославят България. Аз съм с две ръце "за". Даже във вътрешното първенство ще могат да се обиграват срещу отбор, които редовно играе в групи на ШЛ или ЛЕ.
Да бе, ние ако играем само с юноши и ще се борим да не изпаднем. Стига глупости, аз се надявам в Левски да ги гонят българите и да търсим класни чужденци, за които после да ни дават по 5-6 милиона евро. От сегашните българи нищо не става в спорта. По-добре да си седят в чалга клубовете и да не се занимават с неща, които не са за тях