Защо не сме като Руснаците?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Защо не сме като Руснаците?

Мнениеот _RoKi_ » 10 яну 2010 22:53

Само можем да им завиждаме на руснаците 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 яну 2010 23:05

Да,момчета и момичета,за какъв футбол говорим?Държавата и ценностите ни,доколкото са останали умират,невежеството е страшно-каква е тази нация без вяра,морал,история...Дали Левски ще стане шампион не е толкова важно-направо е отчайваща картината!Как комунизмът не унищожи на руснаците ценностите-а там си е било баш комунизъм,и църкви са взривявали ,и попове са бесели.Вярно-имат голям повод за гордост и празник-сами изнесоха войната,загубиха 25 милиона души и им разрушиха цялата страна,ама за тях нямаше план Маршал-сами се оправиха-хич не ми е ясно как!И си тачат хората победата,защото им е скъпа и изстрадана!А ние се насрахме,без някой да ни е натискал-ето това ми е болката!Наистина-толкова ли сме зле???
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 10 яну 2010 23:20

Забележете кои страни споменахте - Русия, САЩ, Югославия - това са страни, които са или са били уникални с нещо, и те го знаят - за първите две няма какво да говорим, ясно е защо имат самочувствие. И се обръщаме към една не много голяма държавица на Балканите - Сърбия. Защо не сме като сърбите, този въпрос трябва да си зададем!
Аз ще ви каже моето мнение - защото повечето българи са чуждопоклонници! Защото, както каза някой, у нас национализъм е мръсна дума. Дори на 'аз съм патриот' ти се смеят. Имам шал на България, ходя си с него, щото е студено. Хората ме спират и ме питат - 'Отрепка, наркоман, какъв е този шал, да не си на мач!'. А аз им казвам 'Вие си мислите че това е национализъм. Не, това е реализъм!'.
Народът е съставен от овце. По-голямата част от предишното поколение са овце. Сега е ред на нашето поколение да покаже, че то не е като родителите си...

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 10 яну 2010 23:25

Защото са велика нация и са изстрадали много...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 10 яну 2010 23:30

Gonzo0009 написа:Защото са велика нация и са изстрадали много...

същото може да се каже и за нас!
не сме като тях,защото те почитат историята си

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 яну 2010 23:37

трябва да се стремим да доближим запада, а не изтока ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 10 яну 2010 23:39

Защо не сме като Руснаците?....Ами защото сме Българи! :roll:
RED OR DEAD

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 10 яну 2010 23:44

Corwin спомена за сърбите. Аз си спомням един случай, доста показателен какво означава национална воля и обединение: когато бяха бомбардировките над Косово и Белград 2 или 3 ракети удрят директно сградата от където се излъчва телевизия PINK. Два месеца!!! след това канал PINK отново подновява излъчване с новинарски емисии и музикални забавни програми все едно нищо не е станало. Мен това наистина ме смая (в хубавия смисъл).
Madridista който споменава за репортажа където на въпрос кое е малкото име на Левски , ученик отговаря "само" , аз преди няколко дни постнах в една тема за годишнината от рождението на Ботев линк към интервю с едно хлапе което бърка Христо Ботев с Христо Стоичков, Cesc който казва за гадните нагли кикотещи се...
Ето заради такива няма да бъдем нито като руснаци , нито като сърби , нито като който и да било свестен народ...

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 10 яну 2010 23:50

emarkon написа:
Gonzo0009 написа:Защото са велика нация и са изстрадали много...

същото може да се каже и за нас!
не сме като тях,защото те почитат историята си

Е кое...Те са адски задружни а ние... :(
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 яну 2010 23:57

Най-много се ядосвам, че сме забравили отдавна какво ни е завещал Кубрат относно съединението. В днешно време, ако двама циганина или от друга чужда националност почнат да бият някой българин, повечето хора наоколо ще извадят телефоните си да снимат за да качват после във vbox клипчета, но малцина ще скочат да се притекат на помощ. Просто всеки дърпа чергата към себе си без да мисли дори за най-близките си хора, срещал съм хора, които за шише ракия и парче салам ще продаде и майка си и Родината си. Същата Сърбия, за която говорим,толкова години имаше войни, бомбардировки и т.н. но днес цялата е свързана след Ниш с магистрали и то по много добър и приличен европейски стандарт 8-) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”