Унищожените допинг проби на САЩ - гаф или голяма измама?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Унищожените допинг проби на САЩ - гаф или голяма измама?

Мнениеот diplomat » 19 авг 2016 19:35

Прост ----> по-прост ----> най-прост ––––> кремълски трол :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 авг 2016 00:31

Какво стана сега, май лъсна, че всичко това е нечия шега ??! :mrgreen: :mrgreen:

Някои хора са толкова наивни, че ако бяха риби, щях с пръст да бръкна във водата и да ги хвана.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 авг 2016 11:15

Captain Stottlemeyer написа:Мразя да съм прав - руските подлоги наистина се разсмърдяха!... 8-)

И аз мразя да съм прав, другарю капитан от ДС и бивша Съветска подлога, но какво да се прави, след като все още сте живи, че и си отглеждате достойни заместници, от нови млади подлоги? - та си е така от памтивека и...само образованието може да спаси човек от това да стане подлога! Е и домашното потомствено възпитание...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 авг 2016 11:21

THE G.A.M.E написа:
kiril.a.d написа:
Мда...аз защо им викам на САЩ, страната на победилия комунизъм? - победиха СССР и... тръгнаха по Съветския път на неприкосновеност на лидера!

Колега, коя личност е "неприкосновена в Щатите ? :?
Ако имаш на предвид Президента, то приеми от човек, чието хоби е "американската" политика, да ти кажа... Именно Президента на САЩ, е безгласна буква.
Той е ни-повече, ни по-малко от най-обикновенна марионетка. 8-)

колега, не си ме разбра точно - не визирам личност, въпреки че има и такива в Щатите, а визирам неприкосновеност на самите САЩ, в цялостната система на света днес! - както беше СССР в нашия "социалистически" свят.
Това, не ти ли мирише на познатия "комунизъм", от "вчера"?...И именно за това, до вчерашните ченгета, веднага се залепиха за днешното, тъй като им е добре познато - пари и власт! И пак по същите начини и методи, пропагандират ли пропагандират....
Не е лесно да си Личност! - убедих се още в началото на прехода, когато уж всички щяхме да искаме промяна, а то...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 авг 2016 11:28

diplomat написа:Прост ----> по-прост ----> най-прост ––––> кремълски трол :lol:

и ти си в грешка! - по-прост човек от милиционер, ченге, не съм срещал! И двата подобни индивида, като открили че за нищо не стават, решили да се поставят в услуга на властта, като почти нищо не работят, но пък са овластени!
А бившите милиционери, станаха полицаи, пък ченгетата на ДС - ченгета на Д(ан)С...
А кои са днес на власт?...И чия пропаганда избират и правят? ;)...
та за това, на американските НПО тролове им казвам бананоядни, защото са заприличали на врещящи маймуни, без капчица мисъл и само преписващи листечата...опорни точки? ;) :lol:
А ченге, не става "Кремълски трол", защото няма далавера, пък и не е на мода и овластяване ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 авг 2016 00:24

kiril.a.d написа:

и ти си в грешка! - по-прост човек от милиционер, ченге, не съм срещал! И двата подобни индивида, като открили че за нищо не стават, решили да се поставят в услуга на властта, като почти нищо не работят, но пък са овластени!
А бившите милиционери, станаха полицаи, пък ченгетата на ДС - ченгета на Д(ан)С...
та за това, на американските НПО тролове им казвам бананоядни, защото са заприличали на врещящи маймуни, без капчица мисъл и само преписващи листечата...опорни точки? ;) :lol:
А ченге, не става "Кремълски трол", защото няма далавера, пък и не е на мода и овластяване ;)

Пич, аз съм последния човек, който ще защитава родната милиция или ченгетата. :mrgreen: Нещата, които ми ги пишеш, отдавна съм ги осъзнал.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 21 авг 2016 10:43

diplomat написа:
kiril.a.d написа:

Пич, аз съм последния човек, който ще защитава родната милиция или ченгетата. :mrgreen: Нещата, които ми ги пишеш, отдавна съм ги осъзнал.

Ами не знам - направих си извод от сравнението ти, а днес "кремълски тролове" стават само хора, които не са прости и могат да мислят самостоятелно! - така, както по Тошово време, същите ставаха "Западни тролове"...и "врагове на народа" ;)
Просто, нещата се обърнаха, тъй като мислещите хора не виждат особена промяна от предишната борба за "пари и власт"...само дето днес, повече пари и повече власт ;)

Върни се в “Свободна зона”