Ужас, следващата Олимпиада, че и световно по баскет, ще е голяма боза. Без Пау, Тони Паркър, Дирк Новицки, Джинобили ....... Цяло поколение великани си отива, а не виждам нещо заместници.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Болезнената истина е, че баскетболът от НБА и този от останалия свят са 2 различни спорта.
  Болезнената истина е, че баскетболът от НБА и този от останалия свят са 2 различни спорта.   
   Онези са друго измерение, братче.
  Онези са друго измерение, братче.   

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
THE G.A.M.E написа:Успокоението е, че новото поколение НБА-национали, немат нищо общо с Джордан, Пипън, Меджик, Бърд и компания.
То се и вижда... Татуирани, с обеци, нагли, без уважение към съперника... Като нищо още на този финал "Кенгура" или сърби, може да им измъкнат златото.
 Трудно ми е да си представя, че не прибягват до нея, тия са абсолютно луди- бухат МакДоналдс от сутринта, със сигурност попийват, не може да не пушат.
  Трудно ми е да си представя, че не прибягват до нея, тия са абсолютно луди- бухат МакДоналдс от сутринта, със сигурност попийват, не може да не пушат.  
1982 написа:
Представи си да бяха тук ЛеБрон Джеймс, Стеф Къри, Ръсел Уестбруук и т.н. ....... мачовете щяха да свършват в първата четвъртина още.

Вече играха в баскетболния турнир, на 1/4-финал, много напечен мач стана.
  Вече играха в баскетболния турнир, на 1/4-финал, много напечен мач стана. A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
TodorT написа:
Жоре, като ги гледам тия какви са и съм почти убеден, че пушат марихуанаТрудно ми е да си представя, че не прибягват до нея, тия са абсолютно луди- бухат МакДоналдс от сутринта, със сигурност попийват, не може да не пушат.

) ... Да им ходатайства пред федерацията, за да не отнесат наказание.
  ) ... Да им ходатайства пред федерацията, за да не отнесат наказание.  
THE G.A.M.E написа:Братле, ама ти си тролиш ей-така, а ?
БНТ са си доказани идиоти, но в случая предупредиха изрично зрителите си ( за разлика от двубоя на Дубов ) ... Че по единият канал ще върви баскета ( доста интересен мач, за спортни ценители ) ... А по-другият ще си върви гимнастиката.
Не е голяма философия... Дори и човек да е пропуснал съобщението, за 2-3 секунди да прецъка каналите ...
Ти сега да не искаш по всички канали да върви гимнастика ?
Да оставим на страна, че по каналите на БСК също вървеше гимнастиката ...
Аз па се насладих и на двете събития... Не беше трудно, както споменах - въпрос на секунди.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта