Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Публиката донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот ММ1914 » 19 авг 2016 18:09

RealMCF написа:
Red_Pride написа:Този път от УЕФА вече прекалиха.Защо пък трябва да назкат за Келтски кръст WTF :shock: Колко мача ще накажат Селтик заради хореото с палестински знамена?

Ти келт ли си, немец ли си, англосакс ли си? Толкова ли сте скопени във въображението, че не можете да измислите нещо автентично левскарско и красиво, без да копирате идиоти, с които нямате нищо общо, а дори и ви/ни презират? Ганьо все си остава Ганьо - независимо дали ще си рисува свастики, келтски, тюркски, непалски или каквито и да е символи, така че имайте сега доблестта - да, вие, "феновете" чуждопоклонници, изрисувани с чужди простотии, да съберете парите и да ги платите, за да не страдат клубът, отборът, привържениците и симпатизантите му!

Тъпчо, сега обяснявам защо си тъпчо. На сватбената дреха на цар Калоян има свастики, колко да ни е чужда свастиката? Влез в линка който е пуснал капитана, забранен е знакът на рода Дуло. Пак ли е чуждопоклонничество това?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Шепа идиоти донесе НОВА глоба на Левски. ДОКОГА?!

Мнениеот Готвача » 19 авг 2016 18:19

Captain Stottlemeyer написа:Келтският кръст или Кръстът на свети Колумб е характерен символ за келтското християнство, но има и по-стари езически корени. Символизира единството на слънцето, въздуха, водата и земята. В Ирландия се появява преди осми век. Познати и като “слънчеви кръстове”, днес изображенията на келтски кръстове са върху ювелирни изделия, тениски, татуировки, чаши и др. Националният отбор на Северна Ирландия използва знака му като лого.

http://lubbopitko.blogspot.bg/2012/03/blog-post_15.html

Очевидно ще трябва да бъде наказан и националният отбор на Северна Ирландия. :idea: :lol: А глупостите за "нацисткия орел" изобщо не ми се коментират! Къде е емблемата с пречупения кръст!? Има ли - няма! Иначе по тази логика и гербът на Федерална република Германия е нацистки символ! Да не говорим, че главата на орела от голямата снимка е обърната наляво (спрямо зрителя), а тази от малката снимка с "примера" - надясно! Не съм специалист по хералдика, но това има огромно значение. ;)
Друг е въпросът, че правилата (колкото и да са тъпи понякога) трябва да се спазват. Dura lex, sed lex... 8-)

Абсолютно си прав капитане.Сега следва малко рев,една декларация до БФС,Уефа и ФИФА,след което естествено не може да се мине без доносче и нещата ще си дойдат на място.Няма да се плашите,ТОЙ -КОЙ има пари да плаща.От вас се иска да го правите популярен.И няма да пипате децата на Левски.Те са ви бъдещето,без тях Левски не може да има победи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 авг 2016 18:20

Red Warrior написа:ПОЗИЦИЯТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ: ОТСЕГА НАТАТЪК СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ПОСТОЯНЕН ПРОТЕСТ СРЕЩУ УЕФА!!!!!! :mrgreen:

+1000
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 19 авг 2016 18:23

damyanov1963 написа:
tochavos написа:Според мен Домуса е звъннал един телефон на тези от УЕФА и за това е наказан Левски. Време е за декларация и обявяване на състояние на постоянна война от феновете на Левски към УЕФА.

А според тебе, не е ли нормално, когато непрекъснато те нападат за щяло и нещяло и те обвиняват за всички земни и неземни грехове, включително и за некадърността на другите отбори - ДА СЕ ЗАЩИТАВАШ?!
И да, ЛЕВСКИ запази името си повече от 100 години, именно заради феновете си, които въпреки опитите на комунистите да го прекръстят неколкократно, винаги скандираха едно име - ЛЕВСКИ!

И аз това казавам. УЕФА не е права, в случая момчетата от сектор Б са чисти като сълза на сърна. Време е да защитите клуба и да обявите война на УЕФА.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 19 авг 2016 18:30

И малко вода във вашата мелница.По тази логика трябва да бъде наказан и Лудогорец,за издигане на орел/орлица/ във въздуха,която само като я видя и си представям че носи в ноктите си пречупеният кръст.А и "героите" от Лацио са същите фашисти.Те затова имат и орел на живо,че иначе забранено когато е на знаме.За орлите от Португалия не съм наясно дали са фашаги,но нищо чудно и те да са такива поради наличието на жие орел и при тях.Да се сезира УЕФА веднага.Нека списвача на доноси започне СЕГА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 авг 2016 18:51

tochavos написа:
damyanov1963 написа:
tochavos написа:Според мен Домуса е звъннал един телефон на тези от УЕФА и за това е наказан Левски. Време е за декларация и обявяване на състояние на постоянна война от феновете на Левски към УЕФА.

А според тебе, не е ли нормално, когато непрекъснато те нападат за щяло и нещяло и те обвиняват за всички земни и неземни грехове, включително и за некадърността на другите отбори - ДА СЕ ЗАЩИТАВАШ?!
И да, ЛЕВСКИ запази името си повече от 100 години, именно заради феновете си, които въпреки опитите на комунистите да го прекръстят неколкократно, винаги скандираха едно име - ЛЕВСКИ!

И аз това казавам. УЕФА не е права, в случая момчетата от сектор Б са чисти като сълза на сърна. Време е да защитите клуба и да обявите война на УЕФА.

Безсмислено е. Скоро УЕФА сама ще се унищожи, т.е. ще стане азиатско-африканска федерация за ваша радост :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 авг 2016 19:23

damyanov1963 написа:
tochavos написа:
damyanov1963 написа:

Безсмислено е. Скоро УЕФА сама ще се унищожи, т.е. ще стане азиатско-африканска федерация за ваша радост :)

Друго си е неандерталската плешива ВИСША лига с чалга БФС-то, чалга фенове, слушащи Азис, пишещи се патриоти, хитлеристи, фашисти и не знам още какво. :lol: УЕФА е виновна, че сте пробити бедни комплексирани селяндури, нали? Като цяло, българинът никога за нищо не е виновен и винаги има конспирация срещу нас. :lol:

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 19 авг 2016 19:26

Тия от УЕФА не могат ли да разберат, че феновете на левски са 90 процента келти и любители на птиците :mrgreen: :mrgreen: Не съм ги разбирал тия пишман фашаги, какъв кеф им е да идат и да покажат на всички, че са фенове на психичноболен човек и идеология. Комплексарщина и половина.
Последна промяна от zergRush на 19 авг 2016 19:28, променено общо 2 пъти.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 авг 2016 19:27

Истината е че на повечето ултраси не им стиска да изхвърлят тези боклуци от стадиона.Друго си е нали да набиеш някое 12-13год момче заради лош поглед.Тогава са голямата работа.Уж има някакви стюарди но те маи са по скоро статисти някакви.Можем все пак да им кажем едно голяма Благодаря че лишиха отбора си от подкрепа.Не че това им помага но все пак са и приходи за този скъсан откъм пари клуб....Нека продължават да се правят на подръжници и ще видим докъде ще се стигне.То Уефа чака такива галфони че да си попълва бюджета....

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 19 авг 2016 19:29

Аз съм направо в потрес наистина . Много пъти съм стоял зад това знаме ( говоря за първата снимка ) и до сега не сме имали проблеми . Познавам момчетата лично и утре ще ги питам защо са направили такава простотия . Знамето е на няколко години и защо чак сега става проблем и защо от НКП до сега не са казали нищо ? В предишните постове има много истина и с много от нещата съм съгласен . Но не е хубаво да слагате всички под общ знаменател .
Въпреки , че не бях на този мач аз се извинявам на всички и никога не бих навредил умишлено на отбора .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Левски”