Мнениеот BG-BateGoyko » 19 авг 2016 09:34
Много ми е интересно като приказвате глупости, че Лудогорец не помагал за развитието и не допринасял за българския футбол, дали изобщо си вярвате колко сте зле? Първо с какво точно трябвало да допринесе Лудогорец? БГ футболисти? Че те за чеп за зеле не стават! Младите нямат дух на победители, нямат хъс, на четиринадесет пият повече от бащите си, разбирането им за живот е съвсем друго, и това не е само при футболистите, ами и навсякъде другаде, мога да изброявам примери от реалната икономика колкото искате. Истината е, че нашите и вашите деца са всичко друго но не и спортисти, не и родени победители, те са КОНСУМАТОРИ, без хъс, без воля, егоисти до дъното на костите си, запленени от материалното. Справка - представянето ни на олимпиядата и прочие. Ако има някой който развива футбол в БГ това е Лудогорец, всичко останало е леща и боб. Кел файда че имали левски и оня червено - оранжев урод по милион фенове? Каква полза когато сеира е на трибуните, а долу пълна скука? На това ли му викате спорт? И още двеста години няма да се произведе в София качествен футболист с тоя разврат и поквара, дето е затънал тоя град. Лудогорец направи едно - направи бизнес модел, не само някаква лаладжийска трупа. БИЗНЕС МОДЕЛ! Нещо, което ако върви както трябва ще си съществува със или без Киро, стига да си влиза веднъж на две години в ШЛ. Лудогорец построи и завършва най-голямата и модерна база, където може да се тренира. Съжалявам, но Гришата е последния човек, който ще направи реален бизнес, устойчив бизнес от ЦСКА. С тоя протомутренски манталитет за правене на бизнес, дето го има, той друго и не знае. Докато отборите в българия са протежета на някой чорбаджия колкото да се каже че се поддържат на командно дишане, защото те по принцип това правят държат ги на командно дишане с милион кредити, футболът в БГ ще е това което е. Само за няколко години, помнете ми думата, новото Литекс - ЦСКА ще потъне в борчове, тъй като отборът си влече разходите, а реални приходи никакви. Пак ще говорим. До тогава, да гледат и да се учат на модерен бизнес от Лудогорец, който ще направи в следващите години и най-скъпите изходящи трансфери. Не ми пука дали играят в него българи, ако не стават - не ги ща, след като ще ми развалят картинката и хубавия футбол. Оставяме ги тях на вас да развивате вие български футбол. Преди години спорът по влияние в БФС беше между Левски и ЦСКА, какви ли не простотии и тогава се вършеха, тъй че нищо ново не са сътворили БФС-то, нито пък Лески и ЦСКА ако имат възможност сякаш не биха се месили. Но животът продължава