Чети

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Tommi написа:luxorus написа:Tommi написа:Това заслужават чехите, щом не са си записали лекцията на Люпко.
Коя лекция?Тоя мач приличаше на ритане на катъри на един герен!Ето това снощи беше футбол...без счупени ребра!
Да, голям футбол играха чехите, щом ги натупаха.Ако бяха отделили 2 часа, за да изгледат публичния урок на изкусен тактик като Петрович, може би нямаше да е същото.
Готвача написа:Честито на Лудогорец за постигнатата победа и успех в следващия мач.За останалите една БГ поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Лудите нямали БГ играчи,а "грандовете" били пълни с такива.Искам да ви кажа,че НЯМА БГ играч,който ако Домуса иска да го купи и той да откаже.Искрено се надявам някой да не се позове на сагата за Гаджев,че това е играч,който евентуално става за третото ниво в Англия и то още не е доказано.Аз не виждам да има играч в БГ /с едно единствено изключение-Жоро Илиев/който да е на нивото на отбора от Разград.Лудите продадоха БЕК!!! за 6млн евро,сега оферта за други 6.5 млн евро за Кафу...В разград няма играч от титулярите,който да струва по малко от милион,че май и на пейката нямат такъв.Кой да вземат от родното първенство?От чапа нагоре са всичките.Или вземи единият...Чета че колегите съфорумци в синьо и оранжево "оплакват" липсата на качествени юноши в Разград.Ако ми покажат поне един класен при тях,бих могъл да ги рабера.Но с тази липса на таланти в БГ спорта въобще и футбола като частност,модела Лудогорец е най вярното решение.Още веднъж успех на зелените и нека да лязат в една грпа с Барса.Ще ми направят удоволствието да прескоча до Испания!
Daniel Levski написа:Готвача написа:Честито на Лудогорец за постигнатата победа и успех в следващия мач.За останалите една БГ поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Лудите нямали БГ играчи,а "грандовете" били пълни с такива.Искам да ви кажа,че НЯМА БГ играч,който ако Домуса иска да го купи и той да откаже.Искрено се надявам някой да не се позове на сагата за Гаджев,че това е играч,който евентуално става за третото ниво в Англия и то още не е доказано.Аз не виждам да има играч в БГ /с едно единствено изключение-Жоро Илиев/който да е на нивото на отбора от Разград.Лудите продадоха БЕК!!! за 6млн евро,сега оферта за други 6.5 млн евро за Кафу...В разград няма играч от титулярите,който да струва по малко от милион,че май и на пейката нямат такъв.Кой да вземат от родното първенство?От чапа нагоре са всичките.Или вземи единият...Чета че колегите съфорумци в синьо и оранжево "оплакват" липсата на качествени юноши в Разград.Ако ми покажат поне един класен при тях,бих могъл да ги рабера.Но с тази липса на таланти в БГ спорта въобще и футбола като частност,модела Лудогорец е най вярното решение.Още веднъж успех на зелените и нека да лязат в една грпа с Барса.Ще ми направят удоволствието да прескоча до Испания!
Посочвам ти при нас Божидар Краев, при оранжевите Чорбаджийски. Това са млади играчи. В школите на Славия и Левски се работи най-добре, също така беше и в Ловеч, но след като се преместиха в София не знам каква школа ще правят.
miroxp написа:Трябва да е много отвратително да си българин! Крадливи, зависливи, неграмотни, прости, продажни...Имате проект, който прави това, което никой преди или 100 години след него няма дори да доближи, а вкупом, с цялата злоба и мръсотия го теглите обратно в лайната, там където прекарвате порутения си животец! Вместо стадиона да се пръска по шевовете, имаше една шепа глухонеми! По форумите - помия! По улиците - лайна! В главите ви - тишина и ехо от мизерните ви душици, които фалцетно пищят от злоба и ненавист към всички и всичко! Вас, българите, трябва да ви забранят със закон!
PS Искрени извинения за думите към малцината нормални и разумни хора, чието мнение прочетох! Само че, Вие трябваше отдавна да сте на хиляди мили от това място...
гражданин от село написа:thisisthelife написа:Daniel Levski написа:Готвача написа:Честито на Лудогорец за постигнатата победа и успех в следващия мач.За останалите една БГ поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Лудите нямали БГ играчи,а "грандовете" били пълни с такива.Искам да ви кажа,че НЯМА БГ играч,който ако Домуса иска да го купи и той да откаже.Искрено се надявам някой да не се позове на сагата за Гаджев,че това е играч,който евентуално става за третото ниво в Англия и то още не е доказано.Аз не виждам да има играч в БГ /с едно единствено изключение-Жоро Илиев/който да е на нивото на отбора от Разград.Лудите продадоха БЕК!!! за 6млн евро,сега оферта за други 6.5 млн евро за Кафу...В разград няма играч от титулярите,който да струва по малко от милион,че май и на пейката нямат такъв.Кой да вземат от родното първенство?От чапа нагоре са всичките.Или вземи единият...Чета че колегите съфорумци в синьо и оранжево "оплакват" липсата на качествени юноши в Разград.Ако ми покажат поне един класен при тях,бих могъл да ги рабера.Но с тази липса на таланти в БГ спорта въобще и футбола като частност,модела Лудогорец е най вярното решение.Още веднъж успех на зелените и нека да лязат в една грпа с Барса.Ще ми направят удоволствието да прескоча до Испания!
Посочвам ти при нас Божидар Краев, при оранжевите Чорбаджийски. Това са млади играчи. В школите на Славия и Левски се работи най-добре, също така беше и в Ловеч, но след като се преместиха в София не знам каква школа ще правят.
Същият този Краев, който миналият сезон беше плют до небето от доста левскари в този форум, защото не ставал за нищо ли? Чорбаджийски най-вероятно ще се превърне в поредната надежда тип Грънчов, или Долапчиев - няколко добри мача и после посредственост. Освен Йомов и Велков няма други читави юноши на този етап.
Така ли казва кристалното кълбо?
love_hurtz написа:гражданин от село написа:love_hurtz написа:гражданин от село написа:love_hurtz написа:Много прости хора пишат тук, нищо не играели Пилзен. Те и Стаяу или там както се казват като ги удариха 5-0, а можеше и 10 на 0 да се стигне нищо не играха, но ако хванат Левски или ЦСКА ще ги съсипят. Играеш колкото ти позволят !
Всички други доводи са много смешни и тъжни. Браво на Лудогорец и успех в ШЛ !
Това, че си пълен галфон на тема футбол не ти дава право да обиждаш хората, чието мнение не ти харесва.
За разлика от тебе топката съм е пипал много повече. Всички сте разбирачи на приказки един човек, който за жалост не се самоопредели като българин назад в коментарите ви го каза.
Продължавай да "пипаш топки", то за друго не ставаш!
Ха-Ха-Ха голям си затапи ме, нямам какво да кажа повече. Айде тихо сега спортен инвалид. Почеши си шкембето, пикай и лягай да спиш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта