Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Мнениеот iliev72 » 18 авг 2016 16:07

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 18 авг 2016 16:16

Tommi написа:
luxorus написа:
Tommi написа:Това заслужават чехите, щом не са си записали лекцията на Люпко. ;)

Коя лекция?Тоя мач приличаше на ритане на катъри на един герен!Ето това снощи беше футбол...без счупени ребра!

Да, голям футбол играха чехите, щом ги натупаха. :lol: Ако бяха отделили 2 часа, за да изгледат публичния урок на изкусен тактик като Петрович, може би нямаше да е същото. ;)

Изкусния тактик викам да беше отстранил Марибор, а
Левски победи Лудогорец в един мач за първенство, който към момента не е от никакво значение.

Бих казал, че Лудогорец изиграха много правилно картите си.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 авг 2016 16:41

Честито на привържаниците на Лудогорец!2:0 си е сериозен резултат на такъв етап и мисля,че няма да имат проблем да се класират!Гледах само първото полувреме и на база на видяното се изненадах от резултата!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 авг 2016 17:25

Честито на Лудогорец за постигнатата победа и успех в следващия мач.За останалите една БГ поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Лудите нямали БГ играчи,а "грандовете" били пълни с такива.Искам да ви кажа,че НЯМА БГ играч,който ако Домуса иска да го купи и той да откаже.Искрено се надявам някой да не се позове на сагата за Гаджев,че това е играч,който евентуално става за третото ниво в Англия и то още не е доказано.Аз не виждам да има играч в БГ /с едно единствено изключение-Жоро Илиев/който да е на нивото на отбора от Разград.Лудите продадоха БЕК!!! за 6млн евро,сега оферта за други 6.5 млн евро за Кафу...В разград няма играч от титулярите,който да струва по малко от милион,че май и на пейката нямат такъв.Кой да вземат от родното първенство?От чапа нагоре са всичките.Или вземи единият...Чета че колегите съфорумци в синьо и оранжево "оплакват" липсата на качествени юноши в Разград.Ако ми покажат поне един класен при тях,бих могъл да ги рабера.Но с тази липса на таланти в БГ спорта въобще и футбола като частност,модела Лудогорец е най вярното решение.Още веднъж успех на зелените и нека да лязат в една грпа с Барса.Ще ми направят удоволствието да прескоча до Испания!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 18 авг 2016 17:33

Лудогорец ми е безразличен, това не е отбор а проект. Тези които пишат,че българите само "плюем" не са прави, всеки има право на мнение. Какво като влезнат в ШЛ, този проект е създаден определена група комплексари да ходят само на определени мачове и да се правят от тимове победители. Благодарение на това, че в България в последните години има само проекти , а няма отбори - националният отбор е на това ниво. Който е гледал мача вчера по телевизията видя, че беше като на театър, публика която не знае какво прави на стадиона, публика от комплексари. Това не са фенове а комплексари. Съжалявам но е така.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 18 авг 2016 17:36

Готвача написа:Честито на Лудогорец за постигнатата победа и успех в следващия мач.За останалите една БГ поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Лудите нямали БГ играчи,а "грандовете" били пълни с такива.Искам да ви кажа,че НЯМА БГ играч,който ако Домуса иска да го купи и той да откаже.Искрено се надявам някой да не се позове на сагата за Гаджев,че това е играч,който евентуално става за третото ниво в Англия и то още не е доказано.Аз не виждам да има играч в БГ /с едно единствено изключение-Жоро Илиев/който да е на нивото на отбора от Разград.Лудите продадоха БЕК!!! за 6млн евро,сега оферта за други 6.5 млн евро за Кафу...В разград няма играч от титулярите,който да струва по малко от милион,че май и на пейката нямат такъв.Кой да вземат от родното първенство?От чапа нагоре са всичките.Или вземи единият...Чета че колегите съфорумци в синьо и оранжево "оплакват" липсата на качествени юноши в Разград.Ако ми покажат поне един класен при тях,бих могъл да ги рабера.Но с тази липса на таланти в БГ спорта въобще и футбола като частност,модела Лудогорец е най вярното решение.Още веднъж успех на зелените и нека да лязат в една грпа с Барса.Ще ми направят удоволствието да прескоча до Испания!

Посочвам ти при нас Божидар Краев, при оранжевите Чорбаджийски. Това са млади играчи. В школите на Славия и Левски се работи най-добре, също така беше и в Ловеч, но след като се преместиха в София не знам каква школа ще правят.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 18 авг 2016 17:59

Daniel Levski написа:
Готвача написа:Честито на Лудогорец за постигнатата победа и успех в следващия мач.За останалите една БГ поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Лудите нямали БГ играчи,а "грандовете" били пълни с такива.Искам да ви кажа,че НЯМА БГ играч,който ако Домуса иска да го купи и той да откаже.Искрено се надявам някой да не се позове на сагата за Гаджев,че това е играч,който евентуално става за третото ниво в Англия и то още не е доказано.Аз не виждам да има играч в БГ /с едно единствено изключение-Жоро Илиев/който да е на нивото на отбора от Разград.Лудите продадоха БЕК!!! за 6млн евро,сега оферта за други 6.5 млн евро за Кафу...В разград няма играч от титулярите,който да струва по малко от милион,че май и на пейката нямат такъв.Кой да вземат от родното първенство?От чапа нагоре са всичките.Или вземи единият...Чета че колегите съфорумци в синьо и оранжево "оплакват" липсата на качествени юноши в Разград.Ако ми покажат поне един класен при тях,бих могъл да ги рабера.Но с тази липса на таланти в БГ спорта въобще и футбола като частност,модела Лудогорец е най вярното решение.Още веднъж успех на зелените и нека да лязат в една грпа с Барса.Ще ми направят удоволствието да прескоча до Испания!

Посочвам ти при нас Божидар Краев, при оранжевите Чорбаджийски. Това са млади играчи. В школите на Славия и Левски се работи най-добре, също така беше и в Ловеч, но след като се преместиха в София не знам каква школа ще правят.

Същият този Краев, който миналият сезон беше плют до небето от доста левскари в този форум, защото не ставал за нищо ли? Чорбаджийски най-вероятно ще се превърне в поредната надежда тип Грънчов, или Долапчиев - няколко добри мача и после посредственост. Освен Йомов и Велков няма други читави юноши на този етап.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 18 авг 2016 18:13

miroxp написа:Трябва да е много отвратително да си българин! Крадливи, зависливи, неграмотни, прости, продажни...Имате проект, който прави това, което никой преди или 100 години след него няма дори да доближи, а вкупом, с цялата злоба и мръсотия го теглите обратно в лайната, там където прекарвате порутения си животец! Вместо стадиона да се пръска по шевовете, имаше една шепа глухонеми! По форумите - помия! По улиците - лайна! В главите ви - тишина и ехо от мизерните ви душици, които фалцетно пищят от злоба и ненавист към всички и всичко! Вас, българите, трябва да ви забранят със закон!

PS Искрени извинения за думите към малцината нормални и разумни хора, чието мнение прочетох! Само че, Вие трябваше отдавна да сте на хиляди мили от това място...

Най-големия недостатък на НАС БЪЛГАРИТЕ е,че сме прекалено толерантни.Ако бях министър на войната след освобождението нямаше да оставя един жив сюнетчия по нашите земи.Както вие направихте с арменците!
Относно злобния ти коментар за мача:
Представи си,че в една къща отскоро живее малко разглезено богато момченце,което всяка вечер изяжда цялата баница,а големите по-бедни момчета стоят и го гледат.После богатия дребосък излиза да си поиграе с други богати момченца,а гладните му съквартиранти трябва да го гледат и да му се радват.Как си го представяш това,а......?

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 18 авг 2016 18:13

гражданин от село написа:
thisisthelife написа:
Daniel Levski написа:

Същият този Краев, който миналият сезон беше плют до небето от доста левскари в този форум, защото не ставал за нищо ли? Чорбаджийски най-вероятно ще се превърне в поредната надежда тип Грънчов, или Долапчиев - няколко добри мача и после посредственост. Освен Йомов и Велков няма други читави юноши на този етап.

Така ли казва кристалното кълбо? :lol:

Много се изписа и изговори за това момче. Абсолютно същите бяха и очакванията за Грънчов, Долапчиев, Томи Костадинов, Дечев и редица други провали. Вкара един гол срещу Нафтата и стана голяма надежда и той. За да ти отговоря - да, това казва кристалното кълбо.
Truth is hate for those that hate the truth.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 авг 2016 18:19

love_hurtz написа:
love_hurtz написа:
love_hurtz написа:Много прости хора пишат тук, нищо не играели Пилзен. Те и Стаяу или там както се казват като ги удариха 5-0, а можеше и 10 на 0 да се стигне нищо не играха, но ако хванат Левски или ЦСКА ще ги съсипят. Играеш колкото ти позволят !
Всички други доводи са много смешни и тъжни. Браво на Лудогорец и успех в ШЛ !

Това, че си пълен галфон на тема футбол не ти дава право да обиждаш хората, чието мнение не ти харесва.

За разлика от тебе топката съм е пипал много повече. Всички сте разбирачи на приказки един човек, който за жалост не се самоопредели като българин назад в коментарите ви го каза.

Продължавай да "пипаш топки", то за друго не ставаш! :mrgreen:

Ха-Ха-Ха голям си затапи ме, нямам какво да кажа повече. Айде тихо сега спортен инвалид. Почеши си шкембето, пикай и лягай да спиш.

Ще почакам ти да ми попипаш топките, нали се хвалиш, че си бил голям майстор. И кое време е та да си лягам, или легнал ти по-майсторски пипаш топките? :?

Върни се в “Лудогорец”