ЦСКА 1948 - БДЖ петък , 18 ч , Обеля
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА 1948 - БДЖ петък , 18 ч , Обеля
Beladona написа:Заклет Левскар написа:Beladona написа:ЦСКА ще играе третата си контрола .....младите армейци играят все по-добре , заслужават си гледането !!! Честно !!!
3:0 и дано да няма контузии.
И на мен вчера ми направи впечатление, че добре разцъкват на лошия терен.
Започва да си проличава почерка на Зафиров.
Разцъкват си децата , нахъсани са и са ми интересни . Най - важното : няма нареждалките на гришата , няма боклуците от Анималс , може да си заведеш семейството спокойно на мач !!!
Ами заведи го ,че на мач има точно 20-30 човека .Даже и роднините на играещите не ходят там!
П.С.Щом и на левскарите им харесва как разцъкват децата то страшна работа!Той Зафиров е доказан специалист!
Успех на БДЖ
Напред, братчеди
Бийте истинската чорба.
Бийте истинската чорба.
Дано имате успех и след няколко години да бъдете отново в най-високото ниво на футбола ни, независимо как ще се нарича тогава, А РФГ, А ПФГ, Първа Професионална, Висша или Най-висша лига.
Ще ви бъде трудно, тъй като Държавата и БФС зае позиция в полза на ЦСКА-София, но ако успеете, по-голямата част от феновете на другите отбори ще знаят, че това е ЦСКА, тръгнало от най-ниското ниво на футбола ни, а не преименуваният Чавдар или Литекс, то дори и това не е ясно, кой отбор на кого се преименува, за да се получи накрая ЦСКА-София.
Искрено ви желая успех!
Ще ви бъде трудно, тъй като Държавата и БФС зае позиция в полза на ЦСКА-София, но ако успеете, по-голямата част от феновете на другите отбори ще знаят, че това е ЦСКА, тръгнало от най-ниското ниво на футбола ни, а не преименуваният Чавдар или Литекс, то дори и това не е ясно, кой отбор на кого се преименува, за да се получи накрая ЦСКА-София.
Искрено ви желая успех!
Желая успех на истинския ЦСКА!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Нямам нищо против съществуването и на този отбор - желая им успех! Дори ще хвърлям по едно око, как се развиват там нещата...
И да не се забравя, че това е спорт, а не политика...бе то в политиката партиите се роят, та в спорта ли???
Та спорта е за хората, за обичащите спорта и какъв е проблема, група хора да си направят отбор, Спортно дружество? - така са се раждали всички отбори до сега...
Но тук ме поразсмяха някои изказвания:
Първото, как заклет левскар, става цесекар!
Че и втори левскар...цесекарства тук
Второ, това били истинските армейци? - Защо? Да не би военното министерство да ги е взело под крилото си?
...А то няма лошо - никога няма да фалират, щото са държавен отбор и...могат да фалират, само когато фалира държавата
И трето - за дербито: Не се притеснявайте за дербито - не знам точно в коя ОФГ са, но имат шанса да се засечат и с автентичния "Левски" София - Левски-Раковски София и да се състои дербито Въпросът е, колко привърженици на ЦСКА и "Левски" ще дойдат на това дерби?...!
Пък някои, ще си гледаме дербито м/у прекръстеното ЦСКА и прекръстеното Динамо София - все пак там са футболисти, които могат да предложат по-качествен футбол, нали? А аз съм привърженик на футбола! - дори снощи, взех че гледах Лудогорец-Виктория, въпреки че съм се зарекал да не следя мачовете на каузирания от БФС отбор...е, във вътрешното първенство, няма да ги гледам, тъй като това не са мачове, поради предварително решение
...А това вече, не е футбол!!!
И да не се забравя, че това е спорт, а не политика...бе то в политиката партиите се роят, та в спорта ли???
Та спорта е за хората, за обичащите спорта и какъв е проблема, група хора да си направят отбор, Спортно дружество? - така са се раждали всички отбори до сега...
Но тук ме поразсмяха някои изказвания:
Първото, как заклет левскар, става цесекар!
Второ, това били истинските армейци? - Защо? Да не би военното министерство да ги е взело под крилото си?
И трето - за дербито: Не се притеснявайте за дербито - не знам точно в коя ОФГ са, но имат шанса да се засечат и с автентичния "Левски" София - Левски-Раковски София и да се състои дербито Въпросът е, колко привърженици на ЦСКА и "Левски" ще дойдат на това дерби?...!
Пък някои, ще си гледаме дербито м/у прекръстеното ЦСКА и прекръстеното Динамо София - все пак там са футболисти, които могат да предложат по-качествен футбол, нали? А аз съм привърженик на футбола! - дори снощи, взех че гледах Лудогорец-Виктория, въпреки че съм се зарекал да не следя мачовете на каузирания от БФС отбор...е, във вътрешното първенство, няма да ги гледам, тъй като това не са мачове, поради предварително решение
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
zaleza1234
- Контакти:
https://gyazo.com/8d310a081e86e083a327bf164c49b3e4
Силна посещаемост
но нищо пожелавам им успех дано тая година има 3 отбора ЦСКА с 4 купи
Само във В група ни няма 
Силна посещаемост
zaleza1234 написа:https://gyazo.com/8d310a081e86e083a327bf164c49b3e4
Силна посещаемостно нищо пожелавам им успех дано тая година има 3 отбора ЦСКА с 4 купи
Само във В група ни няма
Ха-ха-ха-ха! Е, това вече е идилия! Точно 14 човека са били зрители на този мач! Като предполагам, че поне 10 от тях са били родители на "футболистите"!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- Маги Стралска
успех на момчетата от ЦСКА 1948....
Всяко едно начало е трудно . Не е далеко времето когато всичко ще се нареди !
Върни се в “Футбол - България”