Как трябва да изглежда Юнайтед от следващия сезон?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Как трябва да изглежда Юнайтед от следващия сезон?
Сър Алекс хубаво е решил да прави чистка и трябва да започне с Бербатов.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Трябва по едно класно попълнение на всяка линия - вратар, защитник, халф, крило и нападател. Излишните да се махат, САФ да прецени кои.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
maldin1 написа:Бербатов къв ще го раздава ? Защото той освен да подаде 2-3 паса на мач друго не прави.
С това изказване можеш да кандидатстваш за най-неадекватно мнение на 2010.А още не е и средата на януари.Поклон!

Берба,Нани и Оуен вън.Новото нападение е:Бензема-Хълк-Руни и Бен Арфа.Ако някой има нещо против и е за Берба да остане,трябва да се лекува.Форза Juve
Факт."Феновете" на Юде са ясни.Ако не бутнеме под масата-нема титла.Бен Арфа?Хълк?Тия са какво по-точно?Играчи топ ниво?

Да погледнем от чисто футболна гледна точка.Представянето на МЮ последните три години се изгради върху брилянтното представяне на защитата - Ван дер Саар,Евра,Фърдинанд,Видич,Браун,Невил и О'шийа.Благодарение на солидната защита халфовете можеха да се включат по-активно в атаките,а нападението нямаше нужда да се връща да покрива средата на терена.
1.Вратар.Заместник на ВДС, който най-вероятно ще се откаже в края на сезона,или най-късно другият.Следователно или утвърден вратар, или такъв показващ потенциал, който една година да се учи от холандеца.
2.Защита.Предвид това, че на Евра никой не му е обяснил думата ''форма"(което той доказва с постоянството си)е ясно, че от ляво няма проблем.В средата Видич си е скала.Фърдинанд има заместник вече и той се казва Евънс.Още един млад защитник като Папастафопулос би бил чудесна поддръжка за центъра на защитата - борбен като Видич.Отдясно е хубаво да се намери някой, който да прилича на Евра в играта си - хем да има 16 бели дроба, хем да е добър в защита, хем в нападение да е опасен.С две думи - десен халф-бек.Браун и О'шийа са си идеални като резерви.(особенно ирландецът, интересно ми е кога ще излезе да ръководи отбора от треньорската скамейка, само това не е правил в Юнайтед

3.Средна линия.Тук е малко странно положението...Харгрийвс е един от най-добрите дефанзивни халфове,които съм виждал в игра,ако той се оправи заедно с Флечър са достатъчни за "черната работа".Ако не-трябва да се намери заместник.Карик и Андерсон са достатъчни за свързващи линиите халфове според мен.Карик има страхотен поглед върху играта и много добър пас.Андерсон, предвид това, (че вече не е атакуващ халф, а САФ се опитва да изгради от него любимият на англичаните "box-to-box" полузащитник)се представя изключително добре.Аз лично съм изненадан много приятно от начина по който играе в "големите мачове''.Харесва ми и това, че се опитва винаги да подаде пас с който да разбие цялата защита на противника, ако след време го отработи това...мисля, че ще е един от най-добрите полузащитници в света.Заедно с Гибсън и Скоулс(ако приемем, че в Рижавия има още един сезон)мисля халфовата линия(поне в средата) да е доста солидна.
4.Атака.Колкото и да не е приятно, тук, в запазената марка на МЮ има един-два проблема.Гигс вече не е толкова бърз.Още един сезон като резерва, максимум.Валенсия - само десен крак и крайно предсказуем през 75% от времето, но като цяло според мен най-доброто от него предстои да се види.Обертан показва потенциал и вярвам, че е рано да се говори за него.Нани е на 24!Надали ще стане Роналдо, аз бих го оставил поне още един сезон,а ако е съгласен да е резерва и повече.Парк може да играе на 15 позиции, борбен и бърз.Остава със сигурност.Бербатов е ясно, че е задължителен, ако на някой не му харесва да отиде да спори със САФ.(и ако може да ме викне да се посмея

Не засягам братята Да Силва, Ричи де Лает, Македа, Уелбек, Тошич защото са млади и не се знае как ще се развият.Потенциал имат, дали ще го реализират е друг въпрос.Кушчак и Фостър са идеални за 3ти вратар, но в никакъв случай повече от това.Mame Biram Diouf - следващият Манучо или не?Като го видя как играе в 10 поредни мача, тогава ще имам мнение.Засега ми е енигма.
В общи линии - вратар(поне един).Акинфеев е добър избор.Млад защитник, дали от школата или не, не е важно.Папастафопулос.В средата на халф-линията не виждам спешна нужда от попълнение.Един-двама атакуващи халфа от рода на Давид Силва или Йоан Горкуф биха били добро попълнение.В нападение Рууни,Бербатов и Оуен,Диуф на този етап е добре.
Пък и не виждам защо се мисли за следващият сезон?Този не е свършил.И според мен е съвсем нормално след три сезона в които се стигна до 3 поредни титли, 1 ШЛ и един финал за ШЛ да има малко спад във формата + факта че допреди 1 мач от 6те главни защитници 5 бяха контузени.НИЩО страшно.
[offtopic]Малко се олях, който иска да чете...

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
-
Vojdek написа:maldin1 написа:Бербатов къв ще го раздава ? Защото той освен да подаде 2-3 паса на мач друго не прави.
С това изказване можеш да кандидатстваш за най-неадекватно мнение на 2010.А още не е и средата на януари.Поклон!
Берба,Нани и Оуен вън.Новото нападение е:Бензема-Хълк-Руни и Бен Арфа.Ако някой има нещо против и е за Берба да остане,трябва да се лекува.Форза Juve
Факт."Феновете" на Юде са ясни.Ако не бутнеме под масата-нема титла.Бен Арфа?Хълк?Тия са какво по-точно?Играчи топ ниво?![]()
Да погледнем от чисто футболна гледна точка.Представянето на МЮ последните три години се изгради върху брилянтното представяне на защитата - Ван дер Саар,Евра,Фърдинанд,Видич,Браун,Невил и О'шийа.Благодарение на солидната защита халфовете можеха да се включат по-активно в атаките,а нападението нямаше нужда да се връща да покрива средата на терена.
1.Вратар.Заместник на ВДС, който най-вероятно ще се откаже в края на сезона,или най-късно другият.Следователно или утвърден вратар, или такъв показващ потенциал, който една година да се учи от холандеца.
2.Защита.Предвид това, че на Евра никой не му е обяснил думата ''форма"(което той доказва с постоянството си)е ясно, че от ляво няма проблем.В средата Видич си е скала.Фърдинанд има заместник вече и той се казва Евънс.Още един млад защитник като Папастафопулос би бил чудесна поддръжка за центъра на защитата - борбен като Видич.Отдясно е хубаво да се намери някой, който да прилича на Евра в играта си - хем да има 16 бели дроба, хем да е добър в защита, хем в нападение да е опасен.С две думи - десен халф-бек.Браун и О'шийа са си идеални като резерви.(особенно ирландецът, интересно ми е кога ще излезе да ръководи отбора от треньорската скамейка, само това не е правил в Юнайтед).
3.Средна линия.Тук е малко странно положението...Харгрийвс е един от най-добрите дефанзивни халфове,които съм виждал в игра,ако той се оправи заедно с Флечър са достатъчни за "черната работа".Ако не-трябва да се намери заместник.Карик и Андерсон са достатъчни за свързващи линиите халфове според мен.Карик има страхотен поглед върху играта и много добър пас.Андерсон, предвид това, (че вече не е атакуващ халф, а САФ се опитва да изгради от него любимият на англичаните "box-to-box" полузащитник)се представя изключително добре.Аз лично съм изненадан много приятно от начина по който играе в "големите мачове''.Харесва ми и това, че се опитва винаги да подаде пас с който да разбие цялата защита на противника, ако след време го отработи това...мисля, че ще е един от най-добрите полузащитници в света.Заедно с Гибсън и Скоулс(ако приемем, че в Рижавия има още един сезон)мисля халфовата линия(поне в средата) да е доста солидна.
4.Атака.Колкото и да не е приятно, тук, в запазената марка на МЮ има един-два проблема.Гигс вече не е толкова бърз.Още един сезон като резерва, максимум.Валенсия - само десен крак и крайно предсказуем през 75% от времето, но като цяло според мен най-доброто от него предстои да се види.Обертан показва потенциал и вярвам, че е рано да се говори за него.Нани е на 24!Надали ще стане Роналдо, аз бих го оставил поне още един сезон,а ако е съгласен да е резерва и повече.Парк може да играе на 15 позиции, борбен и бърз.Остава със сигурност.Бербатов е ясно, че е задължителен, ако на някой не му харесва да отиде да спори със САФ.(и ако може да ме викне да се посмея).Оуен-златна топка на скамейката?ДА!Благодаря!(който спори - да спори със стената, този играч се е доказал, дори за Юнайтед, питайте Волфсбург!).Руни е повече от ясен, той си е един от топ-футболистите в света.
Не засягам братята Да Силва, Ричи де Лает, Македа, Уелбек, Тошич защото са млади и не се знае как ще се развият.Потенциал имат, дали ще го реализират е друг въпрос.Кушчак и Фостър са идеални за 3ти вратар, но в никакъв случай повече от това.Mame Biram Diouf - следващият Манучо или не?Като го видя как играе в 10 поредни мача, тогава ще имам мнение.Засега ми е енигма.
В общи линии - вратар(поне един).Акинфеев е добър избор.Млад защитник, дали от школата или не, не е важно.Папастафопулос.В средата на халф-линията не виждам спешна нужда от попълнение.Един-двама атакуващи халфа от рода на Давид Силва или Йоан Горкуф биха били добро попълнение.В нападение Рууни,Бербатов и Оуен,Диуф на този етап е добре.
Пък и не виждам защо се мисли за следващият сезон?Този не е свършил.И според мен е съвсем нормално след три сезона в които се стигна до 3 поредни титли, 1 ШЛ и един финал за ШЛ да има малко спад във формата + факта че допреди 1 мач от 6те главни защитници 5 бяха контузени.НИЩО страшно.
[offtopic]Малко се олях, който иска да чете...[/offtopic]
Браво бе ! Ти изкара настоящият отбор на Ман. Юн. перфектен !

Само дето, тоя "перфектен" отбор......няма да спечели нито една купа тази година....

П.П.
Не че ми пука за Юнайтед......но от тия които играха срещу Лийдс и Бирмингам.....само половината стават като за Ман. Юнайтед !
THE G.A.M.E написа:Браво бе ! Ти изкара настоящият отбор на Ман. Юн. перфектен !![]()
Само дето, тоя "перфектен" отбор......няма да спечели нито една купа тази година....![]()
П.П.
Не че ми пука за Юнайтед......но от тия които играха срещу Лийдс и Бирмингам.....само половината стават като за Ман. Юнайтед !
Две думи - Нюкасъл Юнайтед.
А дали са перфектни или не, не е моя работа да кажа.Имат си треньор.

Това "дългото мнение", добро е
. За вратарския пост е ясно. Ще се купи нов страж. Лорис от Лион или Акинфеев. Между тях се колебае АФ. Иначе нов централен защитиник задължително, защото Видич е пътник за мен. Бих препоръчал Мексес, стабиляга е, а и в миналото АФ се интересуваше от него. За халфовата линия не знам, но един Бекъм щеше да е супер, няма как обаче това да стане. Давид Силва е добър вариант. Скоулс се пенсионира и се отваря място за друг. В атака Бербатов е нужен, каквото и да си говорим. С него може да е зле, но без него е още по-зле. Бензема... може, но не е зле и към някой друг да се насочат.

Като цяло ни трябват 2-ма качествени нападатели,като на пръв план ми хрумват Вия и Бензема,а защо не и Хуан Мата...Също така поне 2-ма централни защитника
Ще е хубаво да наложим Рафаел и Фабио и мисля,че отзад горе-долу ще позакърпим нещата...Големия проблем обаче е халфовата ни линия-много,ама много слаба е
Трябват ни 1-2 опорни халфове,един офанзивен,който да играе ролята на плеймейкър и поне още какъв да е халф,но всички те трябва да са качествени-Да Силва е идеален.Съгласен съм веднъж да направим като Реал М.,да пръснем бая пари,но да направим наистина селекция
Вратарския пост също е проблемна зона,но не е чак толкова фатално с Кушчак...Идва ред и на тези,които трябва да напуснат-за мен това са Браун,Фостър,Андерсон,Нани под наем,Бербо и Оуен

Последна промяна от _RoKi_ на 10 яну 2010 22:43, променено общо 1 път.
Не е в наш стил, пич. ;]
Чух,че Торес и Джерард били на тезгяха при хубава оферта.Дали при 80 000 000 ще се навият да ги дадат? 

- BLOODRAYNE87
- Контакти:
и аз не съм фен на Юнайтед, но ми се иска да видя Бербатов да играе отново на финал за шампионската и този път да го спечели. Прави сте...! не може да имаш нападатели като Руни Бербатов и Валенсия дори и Оуен, който никаде не успя да се реализира и да не можеш да вкарваш голове.. Просто трябва халфова линия различна от Флетчър, Карик, Андерсон, Нани и сина на вятъра Парк Джи Сунг...