СВОБОДЕН написа:HekakaB написа:СВОБОДЕН написа:Честита победа. Въпреки, че не ги харесвам. Мисля, че ако не ги подценят на реванша, ще се класират без проблем. Чехите в момента не са във фома, а според мен и треньорът им не е в час. Чудя се това дърво Кешарю какво прави тук. За тези пари беше длъжен да вкара и да реши мача. Въпрос на доста сериозна и продължителна дискусия е каква е ползата за футбола в България от влизането в ШЛ на този съставен почти изцяло от чужденци отбор. Защото ползата за Домусчиев е ясна, ама за футбола в България не е.
От Левски каква е ползата за футбола в България?Колко читави футболисти сте произвели последните години?Кръгла нула.Айде гледайте си ваща кочина.Оставете хората да си работят както намерят за добре.Като сте по-добри покажете как се прави.Ама не сте.Само на приказки сте големи.Като дойде време да показвате нещо на стадиона, нито футболисти имате, нито публика.Устите ви са много големи обаче.Само по това сте гранд, по реване.Аман от мрънкалници.
Като не ги разбираш нещата защо пишеш? Левски съществува над 100г. и дал поколения добри футболисти за България. Прочети малко футболна история и ще видиш. Сега няма такива. Но кой има? Литекс(lвизирам отбора до миналата година) имаха най-силната школа за България след падането на комунизма и даваха голяма част от футболистите за националния отбор. Но резултата от това е четвърто или пето мсто в квалификационните групи и безславно отпадане. Специално за Лудогорец, те в момента са най-богатия клуб у нас. Но вместо да инвестират тези пари в детскоюношески школи, те избират по лесния път да купуват чужденци на килограм. Докато Виктория Пилзен не правят така. Те може сага и да отпаднат, но отборът им е съставен предимно от играчи от бивша Чехословакия. Припомням, че и Чехия и Словакия бяха на Евро 2016г, а ние бяхме пред телевизорите. Изводите всеки може сам да си направи.
http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 79&page=47Прочети малко в линка, стига писа глупости. Такава база Софийските отбори нито един няма, няма и да има скоро. Деца от школата ще се появят. На 6ти септември Минев, Марселиньо, Дяков и Стоянов нали ще играят за национала. Това ти е четвърт отбор. Кво повече искаш? Вземи отиди си купи билет за Люксембург, нали искате национален отбор. Да, ама не. Ще ревете пак, че били 40лв билетите под козирката, пък не играели и т.н. Мен ми писна да ходя, да крещя цял мач и в продължението да викаме кур за бфс и оставка, а фалшивата коса ако е у випа да си чепка у носо. На Лудогорец на мачове ходя вече от няколко сезона. Не съм някакъв луд привърженик, но съм съпричастен с отбора и това, което правят. Отделно публична тайна, е че не Разград, а отбор от един съседен до Разград град трябваше да е на тяхно място сега, но преди 6 години един дебел чичка не даде на Киро отбора. Сега заради същия този дебел чичка въпросният отбор вече рита по селата (име няма да споменавам сам се сети). Да се върнем на Разград. Разликата между Левски и Лудогорец знаеш ли каква е? Едните играят, другите не. Отидеш, гледаш им мач правят атака. Гледаш атаката знаеш, че всеки момент може да стане нещо, не като останалите ни отбори жалки да чакат там нещо центриране, хаотично, случайно и на късмет топката да влезе. Отделно съм родом от североизточна България.Предимно на евромачовете ходя,защото нещата така се завъртяха,че сега съм в София. И на мачове на герена съм ходил, когато ми се гледа футбол. На Левскито чужденците са ментета свободни агенти, на Разград са дадени пари, които в момента се избиват и дават резултати. И стига викахте, че в отбора са турци. Няма резани карабини в отбора, има в града. И вместо да викате, че са турци, вземете се замислете, ако щеш една декларация напиши до управляващи във връзка и бягането на българското население от североизточна България. Кой има интерес и защо се допусна, евентуално решения да се даде за бъдеще? И два сезона стана не се научихте, че се пише креНвирш. Големите родолюбци иначе сте били.