Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец - Виктория Пилзен
вярната публика на лудогорец ще изпълни ли стадиона? 

samo_levski написа:вярната публика на лудогорец ще изпълни ли стадиона?
Аз не виждам какво очакваш - като населението на Разград е малко на 30к. 2:0 или 2:1 - каквото стане
Успех на Лудогорец , пожелавам от сърце ! 

Мн сладка бе победата на Левски над делиорманци,определено ми хареса
За тази вечер пожелавам на домакините да им се върне за загубата от първия БГ отбор в групите на ШЛ и да бият Виктория с гол в последната минута
Прогнозата ми за мача е 1-0 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Дори и да отпаднат все пак ще са във Лига Европа.И естествено пак ще оправят коефицента на останалите залухави отбори които станаха за смях и тази година.Лудите имат играчи и опит за да се справят във тези двубои.Никога обаче няма да бъдат признати от Софииските запалянковци.Не им и трябва обаче.Те историята я написаха и то със точки във лигата.Не със погромни загуби и до скоро рекорд за допуснати голове от наи големият отбор във България.Със новите правила за Шампионска лига едва ли ще имаме възможност за нещо от които и да е Български отбор.Нека гледаме и се наслаждаваме.Няма да има такава възможност след година-две.
Re: Лудогорец - Виктория Пилзен..
Десетте малки негърчета ще духнат супата и ще ходят да се обиграват в ЛЕ.
А след простотиите, които продължават да правят в БФС ми е интересно, ако на мач в ЛЕ публиката нахлуе на терена какво ще се случи на Домусбей и тимчето му.
1:2 би бил чудесен резултат.
А след простотиите, които продължават да правят в БФС ми е интересно, ако на мач в ЛЕ публиката нахлуе на терена какво ще се случи на Домусбей и тимчето му.
1:2 би бил чудесен резултат.
Re: Лудогорец - Виктория Пилзен | 17.08.2016 | Сряда | 21:45
2:0 или 3:1
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
По принцип щях да съм за Лудогорец днес, но след селянията с Прохазка пожелавам от все сърце успех на Виктория! Ни ги знам, ни ги познавам, но са ми по-симпатични вече. Щом мингяни, незнаещи български език са с българско гражданство-благодаря!
Подкрепяйте си ги вие!
Подкрепяйте си ги вие!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Нямате си представа при един гол за Виктория, колко бързо ще се появи Обичам Пирин и ще започне да злорадства.
Не му давам повече от 25 сек.
Не му давам повече от 25 сек.
Преди една година -
-
- Контакти:
абе как за толкова "години" пълнене на стадионите не измислиха нещо малко по-креативно от "лудогорец оле" хахаха