България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: България е пред война. Ердоган готви нещо страшно

Мнениеот kiril.a.d » 17 авг 2016 15:21

HoUs4oOL написа:
River Plate написа:А дали Русия не е украинската Македония? Къде възниква държавата Рус? :oops:

ДАааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, Грушевски е руския Новакович. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Бе моля ти се - каква "Украйна", след като всички сме потомци на Великиот Македон, кой е слезнал от Луната - пръвата зъмя Македноска!....
маани....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 17 авг 2016 15:57

Трола ви ТРОЛНА по нанадолнището. 40 мнения ще вземе добри парички
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
veselin68
Контакти:

Мнениеот veselin68 » 17 авг 2016 16:35

ЕЙ МАМИЦАТА ТИ ПРОПУТИНСКИ ТРОЛ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 авг 2016 16:52

HoUs4oOL написа:
plamak написа:В тази ситуация трябва Балкански съюз срещу Турция и само това ще ги спре.

Може, но България няма място в такъв съюз, такъв съюз може да включва Сърбия, Гърция и Румъния, България винаги предава съюзниците си, във всяка една голяма война България е воювала против съседите си, няма кой да рискува и да прави съюз с България.
Изображение

Абсолютно си прав.Нямаме място с тази гмеж в един съюз.
Случилото се след Балканската Война е жив пример.
Всите сме ги евали когато е трябвало.Те и затова толкова ни "обичат" де
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2016 17:18

HoUs4oOL написа:
plamak написа:В тази ситуация трябва Балкански съюз срещу Турция и само това ще ги спре.

Може, но България няма място в такъв съюз, такъв съюз може да включва Сърбия, Гърция и Румъния, България винаги предава съюзниците си, във всяка една голяма война България е воювала против съседите си, няма кой да рискува и да прави съюз с България.
Изображение

Ти си най-обикновен жалкар и смешник.
Кой стартира сръбско-българската война 1885г и защо?
Кой асимилира стотици хил. българи в Нишко и Поморавието с агресивни и гнусни пропаганди?
Кой се опита да асимилира над 1 млн. българи във Вардарска Македония и като не им се получи ги направиха най-големите българомразци?

Никога няма да простим и на гърци и на сърби за Македония и кланетата над мирно население, убийствата, изнасилванията и пепелта в която превърнаха десетки села и градове!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2016 17:21

kiril.a.d написа:
River Plate написа:
kiril.a.d написа:
g3_ev2 написа:
plamak написа:Опасността наистина е реална. Англосаксонците никога няма да помогнат на България, а точно обратно, винаги са готови да ни продадат и да ни ликвидират, като народ. В тази ситуация трябва Балкански съюз срещу Турция и само това ще ги спре.

Дай обстановката, човече Божи! Изписал си маса неща за англосаксонците, а къде се придвижват войски, техника, какви плацдарми заемат, има ли засилена шпионска дейност на територията ни и пр. - ни гък! Ердоган си приказвал! Поне си припомни персийския залив - американците 6 месеца, очевидно за всички, киснаха в океана, и пак не се знаеше ще почва или не!
Излиза и казва (цитирам): Опасността наистина е реална! Какво ще рече това, началото на война е процес, а не хрумване на някого, дори и той да е Ердоган! Има си чисто военни признаци, дай ги, а не някакви миризливци какво се канели! Турчинът си чисти войската, ясно, но той толкова много заложи на турското простолюдие, че като се види обратния край на балоните му, само войската може да го спаси. А хитлеризмът показа, че големи цели с роботизирани хора начело не се постигат!

В по-дългосрочен план може би има признаци за нещо като ислямски национал-социализъм (т. нар. фашизъм), но съдбата му ще е същата, както на евро-версията.

Колега, ти ме учуди, та дори малко поразсмя, въпреки че момента не е до смях! Че и стратегически анализ се опитваш да направиш...
Ами виж сега - да не дава господ да се стигне до "придвижване на войски и техника", защото тогава, вече всичко ще е свършило!!! - ние, какво имаме да предоставим, насреща им?...
Та предупреждението си е съвсем на мястото и ще ти кажа защо, от исторически аспект - дори го е упоменал, автора на темата...само е нужно да се мисли превантивно, а не, "олеле, ами сега?" ;)
Та в далечните 12-14-ти век, когато пак си е имало миграция, макар и ограничена от доста закони, пак ние и гърците сме си виновни, че турчолята идвали тук, харесало им и хвърлили око, на тези благодатни територии - и двете държави използвали наемни турски дружини, за войни помежду си!
И после, когато "белята" станала, първо ние заявяваме на гърците, "да се оправят сами", заради ползването на турски дружини, а после, сърби и румънци ни го казват на нас, когато вече ние се обръщаме за помощ към тях!
Та не е необходимо и днес, да се повтаря...Балканската ни...цигания, бих казал, а да се мисли превантивно, на база историческите данни!!!
А не да чакаш, султан Ердоган, да поведе/прати башибозука тук, за което и аз предупреждавам вече от 1 година поне!!! - как мислиш, защо Турция приема и задържа "бежанците"?...а да ти кажа ли че точно там има обучителни лагери за "башибозук" и терористи? ;)...а в тези лагери, можеш да срещнеш американски специалисти, които пък обучават такива в Пакистан....
Та да не ти дава господ да се появят истинските признаци за нахлуване на башибозука....

А нашия бивш капитан от ДС, "Стотелмайер" направо ме учудва....изгубил е всичко ченгесарско в себе си или...просто и тогава си е бил само службаш?...или пък е турчин от нашите служби, които днес се обърнаха към Доган/Местан/Касим?...
Всеки случай, такива глупости е изписал, че....не да му кажеш прост човек, ами направо турско мекере!

Нищо обаче не си написал за това, че обявиха един достоен президент за слаб, само и единствено, заради отношението му към Русия и тяхната агресия?
Нищо не си написал, за това, че половината политически сили са в търсене на антиевроатлантик или откровени руски агенти за кандидат президенти?

Крайно време е да си кажем в очите какво искаме. Западноцивилизационен модел или евразийстване. Ще заклеймяваме ли руския модел на олигархична държава с октоподи, пирамиди, корупция, политически убийства и нещастен и беден народ или ще следваме пътя на държавите от западна Европа, САЩ и Канада?

:) млади приятелю, веднага ти отговарям: - руски агенти не търся никъде и не ме интересуват, тъй като техните интереси са само руски и са твърде далече от днешна България!!! - писах: "Русия пак се е затворила във вътрешните си интереси и жалко че не е агресор"...А дори задграничните интереси на Русия, никога не са ни засягали отрицателно!!! Освен, ако не четеш някоя "нова Българска История" писана в Истанбул и идваща тук, от Запад, вместо директно от Турция ;)....
По отношение на исканията - едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш, а четвърто е да има положителен ефект!!!
Та ти, моето момче - не се учудвай от обръщението, защото ми е ясно че си млад, като мен през 80-те години, когато мечтаехме за "кога ще дойдат американците" ;)...е, те дойдоха, видяха че не ставаме за бели хора, отидоха си и...вече сме индианци за тях!!!
Та ти, можеш много да искаш "западноцивилизационния модел", но отсреща стои въпросът, дали Западната цивилизация те иска и приема??? - и ще ти кажа, че НЕ, не ни иска и не ни приема, защото сме си все още ориенталци!!! - просто с е минаха като ни приеха или...някакви геостратегически причини...
И сега, ако ми кажеш че си избяга от България - овреме ;) - напълно ще те разбера, но България е...една друга, ориенталска ракия ;) :lol: ....и много, все още, прилича на Турция, което пък мен ме вбесява!!! - сещаш се за правилното отношение на Европа, към Турция, нали? - а ние, като приличаме на Турция, а не на Русия, какво да очакваме от Западната цивилизация? ;)...

Аз може и да съм млад и неопитен, но съм образован и съм бил в над 30 държави и съм видял как се живее ;) Не бери грижа за мене.
Достатъчно ми е да видя какви хора симпатизират на Русия в България и всичко ми е ясно. Най-големите маргинали и нереализирани българи, на които демокрацията им е била виновна за съдбата, ти да видиш.
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 авг 2016 17:26

kiril.a.d написа:
River Plate написа:
kiril.a.d написа:
River Plate написа:Русия е единствения агресор. То целия рейтинг на тоя гном Путин се крепи на лозунги за силна държава и "за нас важни са хората". А всъщност една капачка за буркан не могат да направят, ако не е нефта ще ми ядат к*ра.

Ех, да беше Русия, наистина агресор...до сега, единствения ни враг, ИСТОРИЧЕСКИ, щеше да е Союзная республика Тюркестан и...нямаше изобщо да ни занимава въпроса за някаква заплаха от там!
А то, Русия, както винаги си се е затворила в границите и си гледа само вътрешните интереси...апропо - за руска "Македония", т.е. Окраина Руси, не искам и дума да чувам!!! - стига ни "нашата" "Македония"...

А дали Русия не е украинската Македония? Къде възниква държавата Рус? :oops:

:) а как мажеш да делиш Русия, от държавата Рус? ;) ...
Не ме карай пак да те...повлеча из Историята, щото може и да не си чувал за Урус Болгар (Киевската Рус на Угор Лачин - княз Игор, по..Романовски ;) ) и измислянето на съкратеното записване "Рус" от римските историци.
А Дмитрий Московски - Москва, малко градче, по времето на Урус Болгар (Киевската Рус) успява да освободи само Московска област и от там тръгва да освобождава всички други територии, докато Урус Болгар тъна под татаро/монголска власт, а там се намесват вече и литовци и поляци...
Та страшна каша става в старата Киевска Рус, както в нашата Вардарска и Егейска Македонии!!!!!!!

Пич, дори вашият велик Ломоносов го е написал (въпреки, че той е учен колкото и Евгени Минчев е космонавт, но все пак). Днешните земи на Русия са били населени от славяни, угро-фини и тюрки, като последните 2 групи са доминирали в политическия и държавотворния живот в тези земи. Т.нар. славяни са били доминиращ фактор именно в земите на днешна Украйна и именно кирилицата и православието консолидира т.нар. руска нация и фаворизира т.нар. славяни. Преди това няма такъв народ. Това са стотици племена и далеч не са само славянски, както пишат съвременните руски историци.

Но както и да е.
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 авг 2016 18:13

То е ясно че Путин и Ердоган се правят на Сталин и Хитлер и си разпределят територии. Най-вече за наша сметка. Рано или късно турчилята нещо ще ни направят.
А всички идиоти които си мислят, че Русия ще ни спаси от Турция, да видят каква е официалната позиция на Русия, когато Фердинанд иска да тръгнем към Истанбул. По-голяма заплаха за наше унищожение никой никога не е правил. Но това е нормално след като рашките са исторически най-големия ни враг.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 авг 2016 18:29

Captain Stottlemeyer написа:
Red joker написа:...Винаги е имало обаче,идиоти и от двете страни ,на които им трябва много малко,за да запалят пожара ;)

Ти и авторчето на темата сте убедително доказателство за това. ;) Иначе ми е много интересно, как новите антизападни и антитурски опорни точки на руските тролове съжителстват с резултатите от сърдечната среща Путин-Ердоган преди малко повече от 3 седмици в Санкт Петербург!?... :roll: 8-)

Къде си бе,милиционер,ти от коя пропаганда си вече :lol: От която има далавера,а :mrgreen: Сърдечна среща,ти да не си им сипвал питиетата та знаеш! :lol: Ама те разбирам-нали отбора ти е собственост на протурска партия,за това си толкоз рахат :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 17 авг 2016 18:40

River Plate написа:Ти си най-обикновен жалкар и смешник.
Кой стартира сръбско-българската война 1885г и защо?
Кой асимилира стотици хил. българи в Нишко и Поморавието с агресивни и гнусни пропаганди?
Кой се опита да асимилира над 1 млн. българи във Вардарска Македония и като не им се получи ги направиха най-големите българомразци?

Никога няма да простим и на гърци и на сърби за Македония и кланетата над мирно население, убийствата, изнасилванията и пепелта в която превърнаха десетки села и градове!

Естествено, не съм и очаквал да ме определиш за нещо по-различно. :lol:
Кой наруши договори, под които се е подписала половин Европа и защо?
Или очакваш, че страните около България ще стоят и ще гледат как се нарушава баланса на силите на Балканите, без да направят нищо, всъщност се благодари, че Британската империя е искала да си направи един балкански Афганистан, иначе не е било изключено през 1885 година да не е била Сърбия, а Австро-Унгария. :)
''Агресивни и гнусни пропаганди'' водят всички, включително Гърция, Румъния, че дори и България, представи си.
И не ми говори за кланета и убийства, да не пускам снимки от Сурдулица, безбожнико, не знам дали сърбите са убивали свещеници, едни други обаче са го правили, справка Викентий Скопски.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”