Трансферно лято - сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Трансферно лято - сезон 2016/2017

Мнениеот sapio0o » 17 авг 2016 15:50

rhaegar написа:Щях да ви предложа един Фабрегас за продаване, ама ще изчакам единадесеторките. :mrgreen:

Няма място на пейката. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2016 16:06

sapio0o написа:А, на мен ми трябват 3 минути. :lol:

Много ме е яд, но трябваше на 4-5-1 да се спра :lol: Голям зор в откриването на нападатели за любимото ми 4-4-2 :lol:
Не се заглеждайте, че не са много добре подравнени в схемата. Просто се мъчех да ги сложа така, че да се виждат имената.

Изображение
Иначе бих включил и Матич когато трябва да се играе по прибрано, но нямаше място къде да го напиша :lol:
Деба, колко е паднало нивото от към играчи. Ей сега без да се замислям мога да направя 5 отбора с играчите от около 2000 ната, а тоя го мислех 15 мин за да събера едвам тия играчи :lol:

И да отбележа, че за мен Роналдо продължава да е най-добрият футболист, но просто предпочитам да сложа друг тип външни халфове в такава формация 8-)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 авг 2016 16:27

Thsmith написа:
Furious_Monk написа:Този Матуиди е ужасно неадекватен футболист. Няма нито техника, нито мисъл, едното тичане и физика. Прилича на някаква окастрена версия на Ласана. Не знам какво му харесваш, но Кова е 100 пъти повече футболист от него.

Каква техника? Той е вътрешен халф... няма да прескача топката и да си играе на "тука има тука няма" я :lol:
Трябва да притича по най-бързия начин и да пресече паса, да вземе топката и след това да я раздаде на тъча и бързо или да покрие зоната на включилия се ляв бек или да тича близо до топчето за да помогне.
Отделно, че той доста често се включва след двойно и по тъча за да хвърли топката към наказателното.
Е, няма да даде 70 метров пас тип Скоулс, но... :lol: Има и мн добър удар с левия крак, с десния е вързан ама...
Нищо общо с канте. Оня и двата крака са му като десния на блес :lol:
Аз от ковачич не съм видял нищо полезно. Отделно, че го доведе сервитьора и трябва да се отървем от него само заради това :lol:

---
Интересно ми е какъв отбор(топ) би сформирал от играещите в момента играчи. Имам предвид отбор, а не да наредиш роналдо, гнома и още 5 звезди.

Трябва си техника бе човек, не виждаш ли Модрич какво прави с включванията си. Дриблира между няколко човека, и създава възможност нападателите да се пласират по добре в полето на противника и да се измъкнат от защитата.

Ако става дума за чернокож халф способен да играе между двете полета- Погба беше човека, класа над Матуиди е.

За отбор, не знам, ще пропусна някой качествен играч.

Да видим:

Буфон(Нойер)

Карвахал(Рамос)-Бонучи(Варан)-Годин(Хименес)-Лам(Алаба)
Хави Мартинес(Маркизио)
Модрич(Иниеста)-Кроос(Верати)
Роналдо(Гризман)-Меси(Левандовски)-Бейл(Неймар)

Това биха били двамата ми идеални състава.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 авг 2016 16:32

^^Що си сложил толко малко от нашите, бре? :lol: Бековете нещо не ме кефят, Варан отдавна не е във форма. Халфовете са ок, макар тоя до Кроос да не го знам кой е, а Яя си мина прайма отдавна. Мюлер е страшно надценен, а и не знам да е крило. Ди Мария го бива, ако гониш типичен за тъча играч. Ибра няма място в такива класации. Иначе липсват т.н медийни звезди и като нищо тази 11-ка може да пребие всички отбори. :lol:

Аз ще драскам тук:

[center]Навас
Карвахал, Годин, Бонучи, Марсело
Кроос, Каземиро, Модрич
Меси, Суарес, Бейл[/center]

[center]Лорис
Алвеш, Хименес, Хумелс, Алба
Коке, Видал/Верати, Иниеста, Силва
Лева, Гризман[/center]

С много зор вкарах двама от ЕПЛ. Силва даже не знам дали би свършил работа на подобна позиция, но пък нали е испанец. :twisted: Тези 11-ки ми се виждат като най-класни.

Ето една, сформирана от топ първенствата.

[center]Нойер
Карвахал, Боатенг, Киелини, Алаба
Алонсо/Маркизио, Кроос
Вилиан, Йозил, Коста
Диего Коста[/center]

Иначе нашия отбор като изключим Роналдо (настояща форма) и Бензема (непостоянство/контузии) е приказка.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2016 16:42

sapio0o написа:^^Що си сложил толко малко от нашите, бре? :lol: Бековете нещо не ме кефят, Варан отдавна не е във форма. Халфовете са ок, макар тоя до Кроос да не го знам кой е, а Яя си мина прайма отдавна. Мюлер е страшно надценен, а и не знам да е крило. Ди Мария го бива, ако гониш типичен за тъча играч. Ибра няма място в такива класации. Иначе липсват т.н медийни звезди и като нищо тази 11-ка може да пребие всички отбори. :lol:

Аз ще драскам тук:

[center]Навас
Карвахал, Годин, Бонучи, Марсело
Кроос, Каземиро, Модрич
Меси, Суарес, Бейл[/center]

[center]Лорис
Алвеш, Хименес, Хумелс, Алба
Коке, Видал/Верати, Иниеста, Силва
Лева, Гризман[/center]

С много зор вкарах двама от ЕПЛ. Силва даже не знам дали би свършил работа на подобна позиция, но пък нали е испанец. :twisted: Тези 11-ки ми се виждат като най-класни.

Ето една, сформирана от топ първенствата.

[center]Нойер
Карвахал, Боатенг, Киелини, Алаба
Алонсо/Маркизио, Кроос
Вилиан, Йозил, Коста
Диего Коста[/center]

Иначе нашия отбор като изключим Роналдо (настояща форма) и Бензема (непостоянство/контузии) е приказка.

E от атлетико бре : 0 Аз просто мразя тези анимационни прякори от испански/португалски и си им изписвам нормално имената. Като видя начо, коке, иско и направо ми се завива свят :lol:
Иначе да, търся типичен тъч от едната страна и друг, който може да тича и по тъча, но може ако се наложи и да завърти малко навътре и да центрира или обърне с вътрешния крак, а защо да не изненада и с някой пробив ; ) Да има разнообразие по двата тъча. Мюлер пък може да влезе от тъча и да посрещне центриране което е прескочило център нападателя ; ) Аз Ибра преди не го слагах, но нещо много намаляха нормалните нападатели : )))
Иначе отборите ти хииич не ми харесват : 0 Пълно с цигани, ушати магарета, тоя некадърник Лорис и етк ; 0

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 авг 2016 16:51

А, Хорхе. Аз чета Жорж и викам тоз нещо от лига 2 ли е извадил. :lol:

Е, аз не ги избирам по външен вид и имена. :lol: Просто това е класата понастоящем. Като излезе нещо от ЕПЛ, дето да си заслужава, ще говорим. :lol: Нещо Шиърър, Лампард, Линекер, Макманаман, Оуен дори.

То всъщност и ти си сложил латиноси, не знам дали се усети. :lol: Бейерин, Азпиликуета, Ди Мария, Видал, Коста, Коке.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2016 17:27

Е то има латиноси и латиноси : 0 Аре Видал не е особено приятен, но играе. Дейв и компания не изглеждат като мият на прозорци от светофара или като дребен джебчия :lol: Диего, ушатото магаре и канибала са точно такива :lol:
пп нали се сети, че имах предвид дългас на левия тъч, а не диего :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 авг 2016 17:34

Да бе, Диего Коста к'во да прави на крилото. :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 авг 2016 17:42

Браво, айде сега давайте 30м евра за Фабрегаса и всичко е точно. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 авг 2016 17:59

а не : 0 даже ковачич не бих разменил за тоя симулант :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”