Темата е малко странна,не съм голям фен на руснаците-обаче вижте хората как си тачат ветераните и историята!Направо им завиждам-онзи ден имаше годишнина от освобождението на София-тъжна работа...
А вижте ги тези-за какво става дума!И как на фона на Спаската кула гърми зарята на победата-там,където в същото небе през 1941 падат бомбите на Луфтвафе...А ние къде сме?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nI_ocZIabUE&feature=related[/youtube]
Защо не сме като Руснаците?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Защо не сме като Руснаците?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Защо не сме такива?
ФАКТ.Ние не сме славяни.Само погледни сърбите и руснаците - каквото и да стане винаги,винаги са заедно.Тачат си историята и героите.Ние си ги плюеме и забравяме.Помнят си приятелите(имам познати сърби и руснаци, които ми знаят името, обаче държат да се обръщат към мен с "брате").Въобще никога няма да разбера какво са ни харесвали на нашто племе руснаците? 

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Как защо...всичко тръгва от дома, след тва "образователната ни система" доубива всичко...Трудно ми е да намеря думи за да ви обясня за какви тъпи същества става въпрос по училищата...и в моя клас ги има, далеч по-важно е колко струва тая блузка или ония грим, или ей ония батко ква кола кара, от тва да си знаеш ЕЛЕМЕНТАРНАТА ИСТОРИЯ!!! Без да изискваме кой знае какви познание...ей така, нещичко, малко от малко да има...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
И колкото да не ми се иска да го кажа - ние сме продажници, неверници и пълни мързеливци. Унищожихме всичко, което имахме и продължаваме да пропиляваме иначе брилянтната ни държавица.
Простете ми иронията, но ние наистина не почитаме нищо и никого....
Простете ми иронията, но ние наистина не почитаме нищо и никого....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Vojdek написа:Въобще никога няма да разбера какво са ни харесвали на нашто племе руснаците?
Освен,че сме им дали азбуката и културата..И русенско варено

Защо не сме такива? Вековна мистерия. Общо взето същата,като това защо някои индивиди си хвърлят цигарата в локвата при положение,че на 1 метър до тях има кошче и прочие примери...И аз не съм фен на руснаците..да не кажа,че изпитвам силно отрицателни чуства към тях. Но там дори и по времето на промените историята надали е била променена. Надали патриотизма е бил "не на мода". Възпитаването на някакъв (бил той и пошъл) национализъм в такива големи и богати държави като Русия и САЩ започва от детската градина сигурно. Погледнете им символиката..Руските чавета се размотават с противните сърп и чук по тениски и прочие.Американците имат флаг пред почти всяка къща. Тук това го няма. Национализъм е мръсна дума,нямаме никаква символика. Нищо с което да се асоциираме. Колко гнусни писания се появиха по адрес на национални герои като Левски и Ботев. Кое хлапе е чувало за Генерал Вазов,Димитър Списаревски,Мара Бунева и т.н. и т.н. Манталитета ни е отвратителен. Смееме се на пенсионерите,но за съжаление с тяхното поколение ще умрат хората,които на 2 юни при воя на сирената спират на място.
110 години любов!
ЛЕЛЕ ЧОВЕК!!Втори юни....сирените....аз спирам, някакви си пикльовци - чалгари си минават и ме гледа и се смеят???
Само възрастните хора и някои, на които все още не им е замъглено съзнанието от Азис и производните му спират.СРАМ И ПОЗОР!!!

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Vojdek написа:ЛЕЛЕ ЧОВЕК!!Втори юни....сирените....аз спирам, някакви си пикльовци - чалгари си минават и ме гледа и се смеят???Само възрастните хора и някои, на които все още не им е замъглено съзнанието от Азис и производните му спират.СРАМ И ПОЗОР!!!
ще ви разкажа случай от последния 2 Юни.
По това време бяхме на училище, и имахме час като почнаха да свирят сирените. всички ставаме прави, само 2-3 човека седят и се лигавят нещо...общо взето насила ги накарахме да станат, както и да е...точно след 20 секунди, тия 2-3 човека (момичета) почват да се хилят и да се кривят нещо...еййй откачих, казвам ви, толкова ли за 2 минути не могат да отдадат почит на героите си!?!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Vojdek написа:ЛЕЛЕ ЧОВЕК!!Втори юни....сирените....аз спирам, някакви си пикльовци - чалгари си минават и ме гледа и се смеят???Само възрастните хора и някои, на които все още не им е замъглено съзнанието от Азис и производните му спират.СРАМ И ПОЗОР!!!
ще ви разкажа случай от последния 2 Юни.
По това време бяхме на училище, и имахме час като почнаха да свирят сирените. всички ставаме прави, само 2-3 човека седят и се лигавят нещо...общо взето насила ги накарахме да станат, както и да е...точно след 20 секунди, тия 2-3 човека (момичета) почват да се хилят и да се кривят нещо...еййй откачих, казвам ви, толкова ли за 2 минути не могат да отдадат почит на героите си!?!![]()
![]()
![]()
![]()
То е някакъв ужас, и при нас има такива.

На 2 юни с очите си видях как две циганки чистачки, спраха да метат по време на сирените да отдадат почит към загиналите за свободата на Родината, а до тях минаха някакви кифли и се кикотеха, едната дори взе да говори по телефона си. В този момент се замислих наистина, кой е по-голям българин
. Да не говорим, че по ТВ един път гледах как питаха някакъв ученик ,кое е малкото име на Левски и той каза "Само"
. Като цяло за пълната апатия обхванала голяма част от народа ни, ви давам ето това клипче, просто е много показателно

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
Madridist написа:На 2 юни с очите си видях как две циганки чистачки, спраха да метат по време на сирените да отдадат почит към загиналите за свободата на Родината, а до тях минаха някакви кифли и се кикотеха, едната дори взе да говори по телефона си. В този момент се замислих наистина, кой е по-голям българин. Да не говорим, че по ТВ един път гледах как питаха някакъв ученик ,кое е малкото име на Левски и той каза "Само"
. Като цяло за пълната апатия обхванала голяма част от народа ни, ви давам ето това клипче, просто е много показателно
Феноменално!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!