Лудогорец - Виктория Пилзен | 2:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Лудогорец - Виктория Пилзен

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2016 11:53

Желая успех на Лудогорец.
Зад името му стои и това на България и точно за това нямам и грам причина
да поддържам някакви чехи...Нека си оставим Лудогорец за вътрешните си дертове, а който и когато
има основание нека си плюе на воля тук. И аз съм плюл срещу този отбор, но не и в Юръп-а. Хубав, лош
друг отбор в Юръпа и то на крачка за влизане в ШЛ нямаме. Дайте задружно да избием онова генче, което
с години ни тормози и ни прави по-слаби, по-злобни, по-жалки и вечно разединени.
ПС: Ако пък не заспивате от факта, че в Лудогорец играят много чужденци, ги приемете като наши роби. Като роби служащи на Родината ни и ще видите, че ще дишате по-леко. :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 17 авг 2016 12:01

От все сърце успех на Виктория Пилзен, пожелавам !!!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 17 авг 2016 12:03

IND написа:Очаквам много радости за България т.е. отпадане на Лудогорец в един твърд мач с пилзенско пиво и крехки ребърца на фурна :lol:

Не проумявам защо феновете на два софийски отбора продължават да живеят с илюзията, че след като те желаят отпадането на Лудогорец и останалите го искат. Не е така, момчета, повярвайте ми. И спрете да си избивате комплексите по този елементарен начин, защото ставате жалки и настройвате другите срещу себе си. Аз лично винаги съм подкрепял българските отбори в евротурнирите, без значение дали е Лудогорец, Левски или Берое. Правя го защото съм българин и така ги чувствам нещата. А вашето е чиста проба завист и злоба.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 17 авг 2016 12:35

zaleza1234 написа:От все сърце успех на Виктория Пилзен, пожелавам !!!

И с какво ще те стопли успехът на Виктория Пилзен, Нане ? :roll:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 17 авг 2016 13:31

ntodorov написа:Желая успех на Лудогорец.
да поддържам някакви чехи...Нека си оставим Лудогорец за вътрешните си дертове, а който и когато
има основание нека си плюе на воля тук. И аз съм плюл срещу този отбор, но не и в Юръп-а. Хубав, лош
друг отбор в Юръпа и то на крачка за влизане в ШЛ нямаме. Дайте задружно да избием онова генче, което
с години ни тормози и ни прави по-слаби, по-злобни, по-жалки и вечно разединени.
ПС: Ако пък не заспивате от факта, че в Лудогорец играят много чужденци, ги приемете като наши роби. Като роби служащи на Родината ни и ще видите, че ще дишате по-леко. :P

с тея пари които взимат, малко трудно ще ги приема за роби :mrgreen:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 17 авг 2016 13:43

insaneboy1 написа:
ntodorov написа:Желая успех на Лудогорец.

с тея пари които взимат, малко трудно ще ги приема за роби :mrgreen:

Робите сме ние българите а Киро се държи като средновековен феодал с нас... затова само Виктория!

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 17 авг 2016 14:02

Какви са тия Виктория бе. НЕ трябва ли да подкрепяме Българските си отбори не някакви чужди .Това че Левски не направиха нищо не значи че трябва да сте за Виктория(пилзен) и да пишете негативи против единствения отбор който стана известен и влезе в ШЛ. Другите Бг отбори само му завиждат затова че не могат да играят футбол оставете поне тези който могат намира.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 17 авг 2016 14:09

ZinedineZidane написа:Пичове, стига с тоя криворазбран патриотизъм! Каква България, какви 5 лева? Лудогорец не е националният отбор! НЕ Е! Който не ги подкрепял бил злобар, комплексар и прочие! Както се казва в една реклама: "стига глупости"! Колко българи има в Лудогорец? Колко от тях са млади и перспективни? Този отбор НЕ помага за развитието на футбола. Да, постига успехи, което е похвално, но нито развива футболисти, нито представлява повече от един успешен бизнес проект, който се базира на един човек и се изчерпва с него.

п.с. Забравих да пиша за мача. Моята прогноза генерално е за Лудогорец. Според мен шансовете са 60/40. Добре за тях е да не допуснат гол в първия мач. Прогноза 0-0 или 1-0.

ХАХАХААХАХх колко българи пък има в другите отбори ?? То няма чист отбор в БГ без чужденци.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 авг 2016 14:32

1:1 от мен ..... без повече коментари, щото .... нЕма да са патрЕотични ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
petur.poppetrov
Контакти:

Мнениеот petur.poppetrov » 17 авг 2016 14:54

Смятам,че мача ще е равен.И двата отбора имат шанс да продължат.Очаква ни поредна драма във втория мач.

Върни се в “Лудогорец”