RedSkin написа:Само да уточня, че феновете на Стяуа не припознават този нов клуб FCSB и всички ултрас групировки НЕ посещават мачове от 2 години.
Е като няма при кой да се ходи в затвора за съвети и така става.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RedSkin написа:Само да уточня, че феновете на Стяуа не припознават този нов клуб FCSB и всички ултрас групировки НЕ посещават мачове от 2 години.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Балкански Орел написа:W84me написа:Балкански Орел написа:На мен пък ми е интересно как 4-5 села с българи ги определи като 80% от всички румънци, ама не ме интересува.Аз моето мнение го казах, толкова.
Хал хабер си нямаш... Кой ти говори за българи в момента? Това са българи ГЕНЕТИЧНО, макар и вече с друг език.
Да, брато за мен половин сърбия, всички помаци, цигани и сите сган е българска да го ева !
Аре излезте вече от тия македонски филми и фантастики и веднъж за винаги разберете, че БЪЛГАРИН е този с българско самосъзнание.А тия 80% румънци, ако утре дойдат в Добруджа с автоматите и мамагалските знамена тогава пак ли ще изнасяш лекции за ген и т.н ? БЪЛГАРИ (като пример давам) са бесарабските в Украйна или Вложките българи.
гражданин от село написа:RedSkin написа:Само да уточня, че феновете на Стяуа не припознават този нов клуб FCSB и всички ултрас групировки НЕ посещават мачове от 2 години.
Изглежда динамовци са го припознали и пълнят стадиона и правят хореографии(какви хореографии имаше едно време по спартакиадите).
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Yan_Bibiyan написа:...Типично! И родните динамовци вече припознаха темите на ЦСКА и пишат ли, пишат как не ги е страх от ЦСКА, как това било урод, било ГМО и прочее приказки за охрабряване срещу треперене на гащите. Динамовците са си динамовци - румънски или български! :Д
Yan_Bibiyan написа:...пишат как не ги е страх от ЦСКА, как това било урод, било ГМО и прочее....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта