Фенове на Динамо, наредили хореографията на Стяуа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedSkin

Фенове на Динамо, наредили хореографията на Стяуа

Мнениеот RedSkin » 17 авг 2016 00:05

Огромен гаф с феновете на FCSB се случи на мача FCSB - Man City от плейофите за ШЛ.
Феновете на Динамо(които се представили за такива на Стяуа) се свързали с омразния за тях собственик на FCSB Джиджи Бекали относно направата на хореографията за мача. Бекали, който нямал и на представа, какво ще се случи се съгласил.
И така по време на мача, феновете на FCSB вдигат наредените картони, но резултата е шокиращ, на хореографията е изписано "Само Динамо", докато се осъзнаят феновете на FCSB е твърде късно. :mrgreen:

Изображение
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Фенове на Динамо, наредили хореографията на Стяуа

Мнениеот Балкански Орел » 17 авг 2016 00:26

Смешни мамалиги, една от най-смешните нации на света.Единственото нещо за което малко или много ги уважавам като народ е това, че са Християни (официално) и имат много запазени стари храмове.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 17 авг 2016 00:28

Братя по съдба са ви на вас :lol:
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2016 00:28

Балкански Орел написа:Смешни мамалиги, една от най-смешните нации на света.Единственото нещо за което малко или много ги уважавам като народ е това, че са Християни (официално) и имат много запазени стари храмове.

Първо те са на 80% българи, останали отвъд Дунав след идването на турците. Иначе ще ми е интересно да чуя защо са смешна нация.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 17 авг 2016 00:32

Е, ние сме НАЙ-ВЕЛИКАТА нация на света и затова другите са "смешници"....Чисто обективно погледнато и ние, и румънците сме скъсаняците на Европа и ИМА много причини за това да сме ОБЕКТИВНО точно толкова смешна нация, колко и те. Вижте ни президента например какъв е, както и премиер-министъра...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 авг 2016 00:33

W84me написа:
Балкански Орел написа:Смешни мамалиги, една от най-смешните нации на света.Единственото нещо за което малко или много ги уважавам като народ е това, че са Християни (официално) и имат много запазени стари храмове.

Първо те са на 80% българи, останали отвъд Дунав след идването на турците. Иначе ще ми е интересно да чуя защо са смешна нация.

На мен пък ми е интересно как 4-5 села с българи ги определи като 80% от всички румънци, ама не ме интересува.Аз моето мнение го казах, толкова.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 авг 2016 00:34

Балкански Орел написа:На мен пък ми е интересно как 4-5 села с българи ги определи като 80% от всички румънци, ама не ме интересува.Аз моето мнение го казах, толкова.

Хал хабер си нямаш... Кой ти говори за българи в момента? Това са българи ГЕНЕТИЧНО, макар и вече с друг език.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 авг 2016 00:41

W84me написа:
Балкански Орел написа:На мен пък ми е интересно как 4-5 села с българи ги определи като 80% от всички румънци, ама не ме интересува.Аз моето мнение го казах, толкова.

Хал хабер си нямаш... Кой ти говори за българи в момента? Това са българи ГЕНЕТИЧНО, макар и вече с друг език.

Да, брато за мен половин сърбия, всички помаци, цигани и сите сган е българска да го ева !

Аре излезте вече от тия македонски филми и фантастики и веднъж за винаги разберете, че БЪЛГАРИН е този с българско самосъзнание.А тия 80% румънци, ако утре дойдат в Добруджа с автоматите и мамагалските знамена тогава пак ли ще изнасяш лекции за ген и т.н ? БЪЛГАРИ (като пример давам) са бесарабските в Украйна или Вложките българи.

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 17 авг 2016 00:50

Само да уточня, че феновете на Стяуа не припознават този нов клуб FCSB и всички ултрас групировки НЕ посещават мачове от 2 години.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Върни се в “Футбол - Свят”