ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Cheradonna » 16 авг 2016 20:52

GOLEADOR написа:
AndreshkoGacovBacov написа:
GOLEADOR написа:...
Ясно е,че след създаването на ЦСКА 1948 се обезсмисля създаването на още един фенски клуб.Аз за това и призовах за незабавно обединение на двата отбора.Относно ФИФА И УЕФА - не ме интересуват,важно за възраждането на клуба е членството в ОСК ЦСКА!

:roll:

Е то ти можеш да "призоваваш"... може и аз да искам... но ЦЕЛТА на "създаването" на "1948" е ДА СЕЕ РАЗКОЛ...
:roll:

Как да искат "обединение" ???...
:shock:

Обединението е въпрос на преговори,генерала намекна,че няма да откаже пари от ГГ.Да сядат и да се разбират,големи мъже са!

какъв генерал бе човек,тоя е поставен пионка,ще се обединяваме с тях и за какво?Ами Утре ако всеки луд И ГОНЕЩ НЯКАКВИ ИНТЕРЕСИ си направи по още едно ЦСКА,и с тях ли ще трябва да се съобразяваме?ЦСКА е един единствен и 95 % от цесекарите твърдят,че е така останалите са свободни да си намират други отбори....
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 21:08

Спомняте ли си как същите които сега нападат 100-йчо се надсмиваха над човека и предвещаваха разгром на ЦСКА когато през 2013 пое отбора?Точно бяха станали Щампиони,парите се изливаха като мана небесна в Левски и Вълка се бе върнал начело на сините.Заплатите в Левски бяха доволно големи и футболисти като Генков взимаха по 29 000 на месец.Стойчо наистина взима голяма заплата,но е един,в Левски са много.Отделно пое отбор без футболисти и изгради тим който вместо да изпадне се бореше за първото място.А знаете какви пари се взимат в ШЛ.Лудите за двете си загуби от Милсами прибраха 1 000 000 лева,за загуби говоря!!!За това са ясни атаките срещу 100-чо и изкарване на Левски,че едва ли не не са били най-богатия клуб след Лудите през 2013.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 авг 2016 21:14

GOLEADOR написа:Спомняте ли си как същите които сега нападат 100-йчо се надсмиваха над човека и предвещаваха разгром на ЦСКА когато през 2013 пое отбора?Точно бяха станали Щампиони,парите се изливаха като мана небесна в Левски и Вълка се бе върнал начело на сините.Заплатите в Левски бяха доволно големи и футболисти като Генков взимаха по 29 000 на месец.Стойчо наистина взима голяма заплата,но е един,в Левски са много.Отделно пое отбор без футболисти и изгради тим който вместо да изпадне се бореше за първото място.А знаете какви пари се взимат в ШЛ.Лудите за двете си загуби от Милсами прибраха 1 000 000 лева,за загуби говоря!!!За това са ясни атаките срещу 100-чо и изкарване на Левски,че едва ли не не са били най-богатия клуб след Лудите през 2013.

Сега след като ни припомни всичко за стойчо,разкажи за проф.томов,после за Дунав и ОП на Ганчев.
Накрая за обединените фенове и после отначало.
Наистина няма толкова упорит човек като теб и верен на любимците си.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 21:21

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Спомняте ли си как същите които сега нападат 100-йчо се надсмиваха над човека и предвещаваха разгром на ЦСКА когато през 2013 пое отбора?Точно бяха станали Щампиони,парите се изливаха като мана небесна в Левски и Вълка се бе върнал начело на сините.Заплатите в Левски бяха доволно големи и футболисти като Генков взимаха по 29 000 на месец.Стойчо наистина взима голяма заплата,но е един,в Левски са много.Отделно пое отбор без футболисти и изгради тим който вместо да изпадне се бореше за първото място.А знаете какви пари се взимат в ШЛ.Лудите за двете си загуби от Милсами прибраха 1 000 000 лева,за загуби говоря!!!За това са ясни атаките срещу 100-чо и изкарване на Левски,че едва ли не не са били най-богатия клуб след Лудите през 2013.

Сега след като ни припомни всичко за стойчо,разкажи за проф.томов,после за Дунав и ОП на Ганчев.
Накрая за обединените фенове и после отначало.
Наистина няма толкова упорит човек като теб и верен на любимците си.

Петко,ти упрекваш хората,че не държали докрай на това което са говорили преди време.Даже изкарваше компромати.Сега ме обвиняваш,че съм верен на любимците си.Е,на теб никой не може да ти угоди.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 21:26

Как е, картотекирахте ли Симао най-сетне или Пеевски купи и ФИФА ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 16 авг 2016 21:27

1982 написа:Как е, картотекирахте ли Симао най-сетне или Пеевски купи и ФИФА ??!

Що питаш,ти нали не си цесекар отдавна?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 21:30

Напротив, аз съм цесекар, но ти не си вече. Иначе питам за едни припознавачи. 8-) 8-)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 21:36

1982 написа:Напротив, аз съм цесекар, но ти не си вече. Иначе питам за едни припознавачи. 8-) 8-)

Аз лично не знам да има цесекари , които не съпват на стадиона и които дори не гледат любимия си ЦСКА , когато печели купата на България ;) Освен това от теб не съм чул и една добра дума за ЦСКА , само мрънкане и яко плюене и храчене , та явно понятията за фен на ЦСКА при теб са силно извън общоприетите :mrgreen: А точно такъв недоказан фен да дава определение за другите колко са или не са ... фенове на ЦСКА идва леееекинко ... нагличко ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 21:38

Аз имам много добри думи за ЦСКА, седят си, всичките ми мнения са архивирани, моето дете. Който желае, да сяда и да чете назад .....

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2016 21:39

1982 написа:Напротив, аз съм цесекар, но ти не си вече. Иначе питам за едни припознавачи. 8-) 8-)

Ти си толкова цесекар , колкото аз съм астронавт . Ти си най - обикновено мрънкало !
Последна промяна от Old_death на 16 авг 2016 21:42, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”