ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 19:06

maxi1914 написа:
soilwork написа:
IND написа:Имам големи съмнения, че 1982 е бот - скрипта му е нагласен да пуска едни и същи мнения и снимки от ТР всеки ден по няколко пъти без да се влага никаква мисловна дейност...
[center]И аз си мисля че този не е цесекар ,някакъв служебен акаунт който трябва да подкрепя каузата на "моралистите " за да има дискусия.....иначе не мога да си обясня подобен наивитет и повтаряне на едно и също от сутрин до вечер :roll: [/center]

Или е самия Шиши вие хептен откачихте с тези конспирации :) :mrgreen:

Бегай да рИвеш у синия форум, че зелено-червеното БФС е "опраскало" Прохазка по доклад за 2 мача... 8-)
И утре пуснете нова декларация, тоя път срещу комисиите на БФС. И те така докато я докарате до Перуката...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2016 19:06

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Нов клуб се създава само при сливане на два различни.

...тоест ПФК Левски 1914 е създаден през 1969... :roll: :lol:

А ти знаеш ли какво точно е обединението тогава, защото "кирливото дружество" ЦСКА ЕИК 130.. има поне 3 обединения след 1948-а, та ще е любопитно кога е създадено?!

А де......и ся в крайна сметка кво се случи.Левски е през 1969,ЦСКА е през там някоя си година.Шо тогава Левски е столетник,а ти им казваш най-безотговорно че са на пеесе годин бе!Кашо...че те бият. :lol:

Делянски, искаш ли да не смесваме обединенията на отборите между септември 1944 и ноември 1989.
Аз давам за пример сегашният правилник на БФС за статута на ФК, а относно вливания и сливания си има Търговски закон и той урежда тези неща сега. Как е било през 1969-а не ни интересува, защото тогава и вас ви обединиха със "Септември", за втори път, и Славия и Локо Сф обединиха , и в Пловдив имаше обединения, даже и тук се пръкна някакъв ЖСК Дунав по едно време.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 16 авг 2016 19:07

petko.h.markov написа:Те го докараха до там,някой накрая да попита:"А имало ли е въобще такъв клуб?"
Така си оплюха клуба,че всички Левскари от техния форум да дойдат,не могат да ги стигнат.И всичко само
заради едно ГМО.

Драги ми Писанчо, казах ти да надуваш бузки, да мълчиш и да гледаш "умно"...
:roll:

Ти си единствения "цесекар", който през 85-та не е разбрал, че ЦСКА "Септемврийско Знаме" е РАЗФОРМИРОВАН, а не е прекръстен на "Средец"...
Същото важи и за "Левски-Спартак" и "Витоша"...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 19:09

pampi написа:
maxi1914 написа:
soilwork написа:
IND написа:Имам големи съмнения, че 1982 е бот - скрипта му е нагласен да пуска едни и същи мнения и снимки от ТР всеки ден по няколко пъти без да се влага никаква мисловна дейност...
[center]И аз си мисля че този не е цесекар ,някакъв служебен акаунт който трябва да подкрепя каузата на "моралистите " за да има дискусия.....иначе не мога да си обясня подобен наивитет и повтаряне на едно и също от сутрин до вечер :roll: [/center]

Или е самия Шиши вие хептен откачихте с тези конспирации :) :mrgreen:

Бегай да рИвеш у синия форум, че зелено-червеното БФС е "опраскало" Прохазка по доклад за 2 мача... 8-)
И утре пуснете нова декларация, тоя път срещу комисиите на БФС. И те така докато я докарате до Перуката...

Понеже вие неревехте нали ? Не трошихте дограмата . Интересно как така от няколко месеца не се чува нищо от вас за БФС, перуката , тиквата , микренското жуже . Много бързо се промениха тези персонажи нещо ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 16 авг 2016 19:10

Кашчей написа:Делянски, искаш ли да не смесваме обединенията на отборите между септември 1944 и ноември 1989.

:lol:

Дай направо да не "броиме" и Титлите и Евроуспехите в тоя "период"...
Щото са ни подарени от БайДобриДжуров и "Компартията"...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2016 19:10

AndreshkoGacovBacov написа:
petko.h.markov написа:Те го докараха до там,някой накрая да попита:"А имало ли е въобще такъв клуб?"
Така си оплюха клуба,че всички Левскари от техния форум да дойдат,не могат да ги стигнат.И всичко само
заради едно ГМО.

Ти си единствения "цесекар", който през 85-та не е разбрал, че ЦСКА "Септемврийско Знаме" е РАЗФОРМИРОВАН, а не е прекръстен на "Средец"...

Разформирован и наново създаден, със същите играчи, ръководство и играе на същия стадион, както и Левски..айде не на нас тия!
Както каза тогава един колега: "Ако пребоядисаш москвича си от син в чер, няма да стане мерцедес"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 19:10

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
Нов клуб се създава само при сливане на два различни.

...тоест ПФК Левски 1914 е създаден през 1969... :roll: :lol:

А ти знаеш ли какво точно е обединението тогава, защото "кирливото дружество" ЦСКА ЕИК 130.. има поне 3 обединения след 1948-а, та ще е любопитно кога е създадено?!

А де......и ся в крайна сметка кво се случи.Левски е през 1969,ЦСКА е през там някоя си година.Шо тогава Левски е столетник,а ти им казваш най-безотговорно че са на пеесе годин бе!Кашо...че те бият. :lol:

Делянски, искаш ли да не смесваме обединенията на отборите между септември 1944 и ноември 1989.
Аз давам за пример сегашният правилник на БФС за статута на ФК, а относно вливания и сливания си има Търговски закон и той урежда тези неща сега. Как е било през 1969-а не ни интересува, защото тогава и вас ви обединиха със "Септември", за втори път, и Славия и Локо Сф обединиха , и в Пловдив имаше обединения, даже и тук се пръкна някакъв ЖСК Дунав по едно време.

Че каква е разликата бе, Вещер? И тогава и сега, това се е правило по две причини, липса на пари и липса на успехи...
Последна промяна от pampi на 16 авг 2016 19:11, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 19:11

@maxi1914
Как според теб се възражда фалирал клуб (или такъв който вече не упражнява спортна дейност).
БК Левски,Локо Сф и Дунав Русе примерно или Пирин,Нефтохимик или Фиорентина.?
Не,че очаквам смислен отговор,но темата е за възраждане и идеи как може да стане това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 авг 2016 19:11

заради едно ГМО.

Нали си знаеш колко си дребен.Защо все ми се вреш в краката.Ще те настъпя без да искам и без теб.

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 16 авг 2016 19:13

Кашчей написа:
заради едно ГМО.

Разформирован и наново създаден, със същите играчи, ръководство и играе на същия стадион, както и Левски..айде не на нас тия!
Както каза тогава един колега: "Ако пребоядисаш москвича си от син в чер, няма да стане мерцедес"!

:shock:

И кое от написаното от мене "НЕ е вярно" ???...

Върни се в “Архив”