ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 18:25

pampi написа:На всякъде пише " НОВ" и "НОВО"...
Лиценз не се наследява след преструкториране, кандидатства се за него от името на новия клуб.

Нов клуб няма, лъжец, и правната комисия на БФС ви го потвърди, че сте прекръстен Литекс. И в ТР го пише, люлячето ми. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 18:27

Защо ме карате всеки ден да вадя доказателството, че сте Литекс, със сменено име и седалище ??! 8-) 8-) :mrgreen:

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2016 18:28

maxi1914 написа:
baraba написа:
***cska*** написа:
maxi1914 написа:Астор е лъжец това правили го измамник ?

:shock: О, свещена простота! :lol: :lol: :lol:

Момчето бърка професионален илюзионист с обикновен лъжец и измамник :mrgreen: Има още да учи , простено да му е :lol: :lol:

Не бе нищо не бъркам . ЦСКА се опитва да докаже , че твърдя за ГГ , че е лъжез и измамник на 100 % или факт . Аз изказвам просто лично мнение . Докато той само провокира и неще да искаже мнение . С неговите камъни по неговата глава . Бараба кво се правиш на луд сега ? До сега комуникирахме ли нормално ?

Последен опит . Не може в едно и също изречение да твърдиш , че някой не е измамник , но лъже !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 18:30

maxi1914 написа:
baraba написа:
***cska*** написа:

Момчето бърка професионален илюзионист с обикновен лъжец и измамник :mrgreen: Има още да учи , простено да му е :lol: :lol:

Не бе нищо не бъркам . ЦСКА се опитва да докаже , че твърдя за ГГ , че е лъжез и измамник на 100 % или факт . Аз изказвам просто лично мнение . Докато той само провокира и неще да искаже мнение . С неговите камъни по неговата глава . Бараба кво се правиш на луд сега ? До сега комуникирахме ли нормално ?

А бе ,братле,ти не беше тоя със случая „Менса“ :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 16 авг 2016 18:31

Old_death написа:
***cska*** написа:

Остави , аз вдигнах ръце !

Е това с "лъжеца" Астор направо ме разби, повече и от нелепите сравнения с болни деца, старци и мащехи :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 авг 2016 18:32

1982 написа:Защо ме карате всеки ден да вадя доказателството, че сте Литекс, със сменено име и седалище ??! 8-) 8-) :mrgreen:

Изображение

Защо ни караш всеки ден да ти отговаряме по един и същи начин :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 18:32

Old_death написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:
***cska*** написа:

Последен опит . Не може в едно и също изречение да твърдиш , че някой не е измамник , но лъже !

Добре измамник и лъжец е . Доволен ли си . Последен опит ще изкажеш ли мнение или в сърцето си знаеш , че съм прав ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 18:33

baraba написа:Не , Литекс си подадоха за Б група , не за А група , а за ППЛ вече лиценза е на името на ЦСКА ;)

Тук има едно нещо дето тези момци не схващат, ако Литекс беше останал без профилиценз, договорите на футболистите автоматично падаха и те се разбягваха, но това няма нищо общо с лиценза на новият според ФИФА клуб ЦСКА-София и правото му на участие във Висшата лига. ЦСКА -София е длъжен да извади собствен лиценз и с него да кандидатства за участие. Друг вариант няма!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 18:34

Red joker написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:
***cska*** написа:

А бе ,братле,ти не беше тоя със случая „Менса“ :lol:

Вчера един Мишо днеска Менса утре кво ще е .... ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2016 18:35

pampi написа:На всякъде пише " НОВ" и "НОВО"...
Лиценз не се наследява след преструкториране, кандидатства се за него от името на новия клуб.

Много не си прав!
Първо, няма преструктуриране на Литекс, а само преименуване и преместване , а и при преструктуриране, се ползва лиценза на по-висшестоящият отбор. Става въпрос най-вече при сливане или вливане на един клуб с(в) друг.
Последна промяна от Кашчей на 16 авг 2016 18:35, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”