Славия (София) - Левски (София) |0:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия (София) - Левски (София) |21.08.2016| 21:15ч.
Много ми е интересно назначените за собственици каква ще я забъркат на изпроводяк.
- ralka_levskarka
- Контакти:
След като Славия загубиха вчера, нямам добро предчувствие за този мач
, дано все пак ме опровергаят.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
TristaNNN написа:HekakaB написа:Очаквам истинско "дерби" в тоя мач.Както се вижда чича ви Венци е почнал с тото-то отрано.Славия ще поведе, после невероятен обрат и победа за Левски.Започна се цирка още в Коматево, на Герена ще продължи.
Каква Герена, какви пет лева?
Националния, моя грешка.Не обърнах внимание кой е домакин.То все тая.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
korteneca написа:Гледам Славия правят поредния лош мач. Възможността да го играем реаниматори в неделя не е никак малка като си знаем шефчетата.
Сега е моментът да заколим свинята и да ги утвърдим в дъното, но... губим мача
Аз за по-абсурдни мачове, които играем през последните години, от тези със "Славия" не се сещам. Този мач би трябвало да е показателен по някакъв начин за положението в отбора ни, но... никак не съм оптимист и очаквам някаква невероятна мъка от рода на ниво - дъното на Б група. Дано греша!
Много спорове се развихриха относно качество на треньора и футболистите в отбора. Аз съм на мнение, че основния проблем не се корени в тях. Не казвам, че са звезди и че потенциалът им е неизмеримо по-голям. Просто... за финансовото ни състояние е трудно да е много по-добре и съм реалист. Дразни ме, обаче, свръхбезобразното положение в управлението на клуба. Мълчание, мълчание... безсмислена декларацийка... мълчание... Тия, имам усещането, се молят по-силно от нас, колкото се може по-скоро да се отърват от това бреме, което, оказва се, е отборът ни за тях.
Трудно ми е да съм оптимист, за кой знае какви футболни постижения в близко бъдеще, но се надявам поне да играем футбол и да се радваме или да страдаме най-вече за спортни неща. Не вярвам в руските милиони, не вярвам във "фината подкрепа" от Добрия богат човек, но все още вярвам в духа на отбора и мисля, че има начин да бъде силен и в това трудно, от финансова гледна точка положение.
Много спорове се развихриха относно качество на треньора и футболистите в отбора. Аз съм на мнение, че основния проблем не се корени в тях. Не казвам, че са звезди и че потенциалът им е неизмеримо по-голям. Просто... за финансовото ни състояние е трудно да е много по-добре и съм реалист. Дразни ме, обаче, свръхбезобразното положение в управлението на клуба. Мълчание, мълчание... безсмислена декларацийка... мълчание... Тия, имам усещането, се молят по-силно от нас, колкото се може по-скоро да се отърват от това бреме, което, оказва се, е отборът ни за тях.
Трудно ми е да съм оптимист, за кой знае какви футболни постижения в близко бъдеще, но се надявам поне да играем футбол и да се радваме или да страдаме най-вече за спортни неща. Не вярвам в руските милиони, не вярвам във "фината подкрепа" от Добрия богат човек, но все още вярвам в духа на отбора и мисля, че има начин да бъде силен и в това трудно, от финансова гледна точка положение.
Задължителна победа!
Много ми е притеснителен този мач.Няма да е лошо в единственото столично дерби да позасилим дебел Венци към зона изпадащи, но след ч.к. на Кирев, Гошо като нищо ще затвори вратата за малкото положения които ще създадем. просто сме царе да се дъним след добри игри срещу посредствени отбори.
Ако мачът се закучи, като нищо оттичаме след някоя контра. Дано не съм прав де, но мисля най-много равен и като нищо губим с 1-0.
Ако мачът се закучи, като нищо оттичаме след някоя контра. Дано не съм прав де, но мисля най-много равен и като нищо губим с 1-0.

Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- metodito
- Контакти:
Славия са ми супер симпатични в сегашния си вид. Много ми се иска да виждам такъв "Левски" - с млади момчета, излезли просто да играят. В понеделник обаче ще си имат нов треньор. 
Имат иначе опасни играчи. А този Карабельов много исках да го вземем. Има много талант в това лапе. Дано не го докаже в мача ни срещу тях.

Имат иначе опасни играчи. А този Карабельов много исках да го вземем. Има много талант в това лапе. Дано не го докаже в мача ни срещу тях.
metodito написа:Славия са ми супер симпатични в сегашния си вид. Много ми се иска да виждам такъв "Левски" - с млади момчета, излезли просто да играят. В понеделник обаче ще си имат нов треньор.
Нека си го държат да развива децата

wilge написа:Много ми е интересно назначените за собственици каква ще я забъркат на изпроводяк.
А , те още не са си тръгнали.Не бързай да ги изпращаш.