BRF написа:Ми какъв е проблема?Ако ние кажем,че това е ЦСКА за нас,значи е така!Не е нужно вие да го приемате!До преди няколко месеца бяхме комунистически отбор създаден с указ!И кво?
Няма никакъв проблем.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BRF написа:Ми какъв е проблема?Ако ние кажем,че това е ЦСКА за нас,значи е така!Не е нужно вие да го приемате!До преди няколко месеца бяхме комунистически отбор създаден с указ!И кво?
Yan_Bibiyan написа:Две неща, Макси:
1. Задай някакви конкретни срокове, в които това да не стане (или стане според точката от въпроса ти, за която се отнася). Така звучиш все едно ако не стане до два дни, вече ще е нужно да вземем решение. Кажи ако тези неща не станат например до началото на следващия сезон и тогава ще си играя да ти отговоря. Сега въпросът е непълен.
2. Ела, когато колегите ти от Левски не са тук - те изнервят обстановката, мненията се оплитат и го отнасят дори невинните, така че не е най-подходящия момент за какъвто и да било разговор! Ако ги няма и се въздържаш от евтини синьо-оздравителни провокации, ще получиш нормален отговор. Иначе ще е същото - каквото даваш, такова ще получаваш ти и останалите в темата.
maxi1914 написа:BRF написа:maxi1914 написа:И кога казах кои на какво е фен бе не ми слагай думи в устата или така ти изнася . Да бе аз съм пешка понеже имам собствено мнение а не съм овца като вас . Миналата година пускате една декларация . Тази година какво стана ? Стана тва дето реши ГГ и вие няма какво да направите дето уж сте решавали . С кое от по долното написано проповядвам определям и т.н.
На погледнем малко в бъдещето на ЦСКА-София . И пак да попитам .
Ако ......
-Ганчев не плати на държавата тези пари
-Не купи емблемата
-Не оправи стадиона
-Левски стане най-титулувания клуб в България
-УЕФА не ви признае
Ще бъдете ли все още зад този проект ?
В събота си говорих с един ЦСКА-р обиколил всички паланки миналата година и този сезон пропусна само в СТЗ . Неговото мнение , че не се ли изпълнят гореспоменатите думи се отказва . Та вие какво ще решите ?
Как може да попиташ нещо толкова ТЪПО,конкретизирам за въпрос 4!
Добре това е лека провокация кажи за останалите ?
pampi написа:maxi1914 написа:BRF написа:maxi1914 написа:И кога казах кои на какво е фен бе не ми слагай думи в устата или така ти изнася . Да бе аз съм пешка понеже имам собствено мнение а не съм овца като вас . Миналата година пускате една декларация . Тази година какво стана ? Стана тва дето реши ГГ и вие няма какво да направите дето уж сте решавали . С кое от по долното написано проповядвам определям и т.н.
На погледнем малко в бъдещето на ЦСКА-София . И пак да попитам .
Ако ......
-Ганчев не плати на държавата тези пари
-Не купи емблемата
-Не оправи стадиона
-Левски стане най-титулувания клуб в България
-УЕФА не ви признае
Ще бъдете ли все още зад този проект ?
В събота си говорих с един ЦСКА-р обиколил всички паланки миналата година и този сезон пропусна само в СТЗ . Неговото мнение , че не се ли изпълнят гореспоменатите думи се отказва . Та вие какво ще решите ?
Как може да попиташ нещо толкова ТЪПО,конкретизирам за въпрос 4!
Добре това е лека провокация кажи за останалите ?
Да кацнат извънземни на Орлов мост е по вероятно от това ПФК 1914 да стане най-титулуван отбор, при все,че ограбиха успехите и на Спартак...
sin4ec написа:pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс?
Пишеш откровени глупсти и ставаш за смях. Вземи се стегни малко!
pampi написа:sin4ec написа:pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс?
Ти въобще имаш ли си хал-хабер как и защо беше създадена тази тазгодишна Висша лига бе, наглец и лъжец?
maxi1914 написа:Yan_Bibiyan написа:Две неща, Макси:
1. Задай някакви конкретни срокове, в които това да не стане (или стане според точката от въпроса ти, за която се отнася). Така звучиш все едно ако не стане до два дни, вече ще е нужно да вземем решение. Кажи ако тези неща не станат например до началото на следващия сезон и тогава ще си играя да ти отговоря. Сега въпросът е непълен.
2. Ела, когато колегите ти от Левски не са тук - те изнервят обстановката, мненията се оплитат и го отнасят дори невинните, така че не е най-подходящия момент за какъвто и да било разговор! Ако ги няма и се въздържаш от евтини синьо-оздравителни провокации, ще получиш нормален отговор. Иначе ще е същото - каквото даваш, такова ще получаваш ти и останалите в темата.
За дълговете да кажем за след 5 години . Останалото зависи от УЕФА как да ти дам срок след като виждаш темповете за 1 картотека . Да кажем за следващтото ви участие в европа да си гостувате на стадиона с емблемата и коеф.
pampi написа:sin4ec написа:pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс?
Ти въобще имаш ли си хал-хабер как и защо беше създадена тази тазгодишна Висша лига бе, наглец и лъжец?
maxi1914 написа:pampi написа:sin4ec написа:pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс?
Създадена незаконно за да влезе едно менте .
maxi1914 написа:BRF написа:maxi1914 написа:А не бе ще върнете вие пари от държавата . Не питам за държавата а за Ганчев . Защото тук се пускаха снимки на проекти на стадиона на Ганчев . И не те питам теб .
Я кажи,вие ще си платите ли трибуната или не!?И ако не я платите,ти ще спреш ли да ходиш на стадиона в знак на протест,че се върши нещо незаконно?
Понеже имаме избор нали ? В момента не твърдя , че ГГ е измамник а , че лъже за нов стадион както и за плащане на дългове . Аз не си спомням да съм го обвинявал за ДДС или нещо подобно . Прост ясен въпрос имам . Вярваш ли , че ще ви направи стадион . Кое е провокативно ,обидно или нещо от сорта та се хващате за нас и скачате като ожилени ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост