ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2016 17:34

BRF написа:Ми какъв е проблема?Ако ние кажем,че това е ЦСКА за нас,значи е така!Не е нужно вие да го приемате!До преди няколко месеца бяхме комунистически отбор създаден с указ!И кво?

Няма никакъв проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 17:35

Yan_Bibiyan написа:Две неща, Макси:
1. Задай някакви конкретни срокове, в които това да не стане (или стане според точката от въпроса ти, за която се отнася). Така звучиш все едно ако не стане до два дни, вече ще е нужно да вземем решение. Кажи ако тези неща не станат например до началото на следващия сезон и тогава ще си играя да ти отговоря. Сега въпросът е непълен.
2. Ела, когато колегите ти от Левски не са тук - те изнервят обстановката, мненията се оплитат и го отнасят дори невинните, така че не е най-подходящия момент за какъвто и да било разговор! Ако ги няма и се въздържаш от евтини синьо-оздравителни провокации, ще получиш нормален отговор. Иначе ще е същото - каквото даваш, такова ще получаваш ти и останалите в темата. :)

За дълговете да кажем за след 5 години . Останалото зависи от УЕФА как да ти дам срок след като виждаш темповете за 1 картотека . Да кажем за следващтото ви участие в европа да си гостувате на стадиона с емблемата и коеф.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 17:35

maxi1914 написа:
BRF написа:
maxi1914 написа:И кога казах кои на какво е фен бе не ми слагай думи в устата или така ти изнася . Да бе аз съм пешка понеже имам собствено мнение а не съм овца като вас . Миналата година пускате една декларация . Тази година какво стана ? Стана тва дето реши ГГ и вие няма какво да направите дето уж сте решавали . С кое от по долното написано проповядвам определям и т.н.
На погледнем малко в бъдещето на ЦСКА-София . И пак да попитам .
Ако ......
-Ганчев не плати на държавата тези пари
-Не купи емблемата
-Не оправи стадиона
-Левски стане най-титулувания клуб в България
-УЕФА не ви признае
Ще бъдете ли все още зад този проект ?
В събота си говорих с един ЦСКА-р обиколил всички паланки миналата година и този сезон пропусна само в СТЗ . Неговото мнение , че не се ли изпълнят гореспоменатите думи се отказва . Та вие какво ще решите ?

Как може да попиташ нещо толкова ТЪПО,конкретизирам за въпрос 4 :lol: !

Добре това е лека провокация кажи за останалите ? :mrgreen:

Да кацнат извънземни на Орлов мост е по вероятно от това ПФК 1914 да стане най-титулуван отбор, при все,че ограбиха успехите и на Спартак... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 17:38

pampi написа:
maxi1914 написа:
BRF написа:
maxi1914 написа:И кога казах кои на какво е фен бе не ми слагай думи в устата или така ти изнася . Да бе аз съм пешка понеже имам собствено мнение а не съм овца като вас . Миналата година пускате една декларация . Тази година какво стана ? Стана тва дето реши ГГ и вие няма какво да направите дето уж сте решавали . С кое от по долното написано проповядвам определям и т.н.
На погледнем малко в бъдещето на ЦСКА-София . И пак да попитам .
Ако ......
-Ганчев не плати на държавата тези пари
-Не купи емблемата
-Не оправи стадиона
-Левски стане най-титулувания клуб в България
-УЕФА не ви признае
Ще бъдете ли все още зад този проект ?
В събота си говорих с един ЦСКА-р обиколил всички паланки миналата година и този сезон пропусна само в СТЗ . Неговото мнение , че не се ли изпълнят гореспоменатите думи се отказва . Та вие какво ще решите ?

Как може да попиташ нещо толкова ТЪПО,конкретизирам за въпрос 4 :lol: !

Добре това е лека провокация кажи за останалите ? :mrgreen:

Да кацнат извънземни на Орлов мост е по вероятно от това ПФК 1914 да стане най-титулуван отбор, при все,че ограбиха успехите и на Спартак... :lol:

Само да не се озовете с 4 титли или пък с 0 ? :mrgreen: Извънземните сиг. също са ваши фенове а ?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 17:38

sin4ec написа:
pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс? :lol:

Пишеш откровени глупсти и ставаш за смях. Вземи се стегни малко!

Ти въобще имаш ли си хал-хабер как и защо беше създадена тази тазгодишна Висша лига бе, наглец и лъжец?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 16 авг 2016 17:39

pampi написа:
sin4ec написа:
pampi написа:Е как ще е на Литекс, като Литекс нямаше лиценз даже за старата А група бе , лъжльо и въобще не е подавал документи за новата Висша лига. От къде тоя лиценз у Литекс? :lol:

Ти въобще имаш ли си хал-хабер как и защо беше създадена тази тазгодишна Висша лига бе, наглец и лъжец?

Създадена незаконно за да влезе едно менте . :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 17:40

maxi1914 написа:
Yan_Bibiyan написа:Две неща, Макси:
1. Задай някакви конкретни срокове, в които това да не стане (или стане според точката от въпроса ти, за която се отнася). Така звучиш все едно ако не стане до два дни, вече ще е нужно да вземем решение. Кажи ако тези неща не станат например до началото на следващия сезон и тогава ще си играя да ти отговоря. Сега въпросът е непълен.
2. Ела, когато колегите ти от Левски не са тук - те изнервят обстановката, мненията се оплитат и го отнасят дори невинните, така че не е най-подходящия момент за какъвто и да било разговор! Ако ги няма и се въздържаш от евтини синьо-оздравителни провокации, ще получиш нормален отговор. Иначе ще е същото - каквото даваш, такова ще получаваш ти и останалите в темата. :)

За дълговете да кажем за след 5 години . Останалото зависи от УЕФА как да ти дам срок след като виждаш темповете за 1 картотека . Да кажем за следващтото ви участие в европа да си гостувате на стадиона с емблемата и коеф.

Човек , нали се сещаш , че всички въпроси от тип "АКО" , са неадекватни , на какъв език да ви се каже (вече два месеца го повтарям лично ) , че процеса НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ОЩЕ , иска се технологично време , трябва първо да се случи едно , за да се пристъпи към второ , не може едно за краката , а друго за главата :idea: Това , какво може да се случи всеки има право да си предполага , но сам за себе си , не да го представя , като някаква фактология ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 авг 2016 17:41

pampi написа:
sin4ec написа:

Леко с епитетчетата и нервичките, я сега да видим какво казва ваш кадър с какъв лиценз ще играе ЦСКА-София. Ама хубаво да се прочете. Литекс кандидатства и си получи професионален лиценз още пролетта, нищо, че бе изваден от групата.
http://www.sportal.bg/news.php?news=607395
Та кой беше наглец и лъжец, а?
Малко достойнство и чест ще има ли?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 16 авг 2016 17:43

maxi1914 написа:
pampi написа:
sin4ec написа:

Създадена незаконно за да влезе едно менте . :mrgreen:

Кое менте, ПФК-то на Лавчис ли? Временна работа, ако Боко не прати на пролет някоя банка с 2-3 милиона...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 авг 2016 17:44

maxi1914 написа:
BRF написа:
maxi1914 написа:А не бе ще върнете вие пари от държавата . Не питам за държавата а за Ганчев . Защото тук се пускаха снимки на проекти на стадиона на Ганчев . И не те питам теб .

Я кажи,вие ще си платите ли трибуната или не!?И ако не я платите,ти ще спреш ли да ходиш на стадиона в знак на протест,че се върши нещо незаконно?

Понеже имаме избор нали ? В момента не твърдя , че ГГ е измамник а , че лъже за нов стадион както и за плащане на дългове . Аз не си спомням да съм го обвинявал за ДДС или нещо подобно . Прост ясен въпрос имам . Вярваш ли , че ще ви направи стадион . Кое е провокативно ,обидно или нещо от сорта та се хващате за нас и скачате като ожилени ?

Последно Ганчев измамник ли е или лъже ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”