Да ви имаме българите ...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Да ви имаме българите ...

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 авг 2016 16:43

Всички сме чували поне веднъж че зелените имали уникална школа поне в няколко набора била най-добрата, със страхотна база и условия, печелели юношеските първенства..Къде са тея таланти от школата ? Вече 6-та година тая школа уж селектира и развива най-добрите млади играчи в страната, а те къде са ? Защото в първия отбор ги няма ? В Лудогорец 2 може би има, не съм запознат, но да парадираш, че си най-европейския, най-печелещия с най-добрата школа и че уж развиваш таланти, а те да цъкат в Б група в най-добрия случай.Целта е да се създават играчи за Б група или играчи за високо ниво, които в даден етап да направят националния така, че да не сме след половината страни в Африка в ранглистата ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

moryak68
Контакти:

Мнениеот moryak68 » 16 авг 2016 16:46

iliev72 написа:moryak68 я ни обясни откога Лудогорец е излязъл на печалба , че аз нямам такъв спомен или поне до края на миналото първенство не бяха на печалба и едва ли сега са на такава , но явно ти си навътре в нещата и ще ни светнеш по въпроса.

Iliev72, със сигурност през последните 4 години Лудогорец е генерирал повече приходи от всички отбори в А група взети заедно и даже в момента да не е на печалба в, което не съм сигурен, има визия за бъдещето и прави нещата по правилния начин, а не се наливат едни безотчетни пари с неясен произход, а в графата приходи от продажба на билети, футболисти, артикули, реклама, стоят едни смешни суми, които не могат да покрият и 1/10 от направените разходи. Това казвам аз и в това число не се притеснявам да твърдя, че е и моя любим Черно море. Само, че аз за разлика от тебе съм свалил розовите очила и казвам нещата каквито са и ми е мъчно, че при нас нещата са в застой.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 авг 2016 16:50

Не се ли уморихте бе ??
Сега и чужденците ли ще броим ??
Ще ви се пукнат жлъчките, по спокойно !
Ще ви доведем известни отбори в София, ще ви раздвижим малко алъш-вериша, ще се пише за БЪЛГАРСКИ отбор в медиите, но те пак недоволни, мамините сладки...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 авг 2016 17:01

sinqkrepost1914 написа:Всички сме чували поне веднъж че зелените имали уникална школа поне в няколко набора била най-добрата, със страхотна база и условия, печелели юношеските първенства..Къде са тея таланти от школата ? Вече 6-та година тая школа уж селектира и развива най-добрите млади играчи в страната, а те къде са ? Защото в първия отбор ги няма ? В Лудогорец 2 може би има, не съм запознат, но да парадираш, че си най-европейския, най-печелещия с най-добрата школа и че уж развиваш таланти, а те да цъкат в Б група в най-добрия случай.Целта е да се създават играчи за Б група или играчи за високо ниво, които в даден етап да направят националния така, че да не сме след половината страни в Африка в ранглистата ?

Абе може ли да сте толкова заслепени? Изчакай още 1-2 години и ще ги видиш. Само ти припомням, че в младежката ШЛ играеха с една година по-малък набор, защото нямат по-големи от тях.....От миналата година тези 17-18 годишните играят в Лц 2, тази година вече има преостъпени млади играчи в Берое, Локо ГО, където са титуляри.
Лц в края на месеца ще открие новите си 4 терена на базата, всички с осветление и дренаж, ще има още повече място за обиграване. Да, вземат най-добрите младежи в своята възраст, но освен от треньорите и от самите младежи зависи дали ще се развият. Мислиш ли, че ако има някое кадърно момче в Лц на ниво ППЛ няма да го обиграват и да го налагат? Важното е, че в Лц не искат пари, за да може сина ти да играе. Затова и много родители от София си пратиха децата да тренират в Лц.
Всички знаем една камара прмери за момчета звезди в младежките години, после не могат да направят прехода към мъжкия футбол и обратното...
Я ми кажи поне 2-3 момчета на по 18-19 години в България, които да играят силно на ниво ППЛ? Нали ги виждаме големите таланти Краев и Цоневи...мани, мани или Головодов, или Стивън Петков
Последна промяна от bobo_13 на 16 авг 2016 17:03, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 авг 2016 17:03

Каква школа има Лудогорец? Взеха цели ОТБОРИ от школата на ЦСКА и се правят на велики. И къде са тези юноши? Само съсипват децата, но техните родители са виновни. Да си заведеш детето в Лудогорец е толкова умно като да си купиш завод на 8-ми септември 44-та година, или да продаваш хладилници на Северния полюс. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 авг 2016 17:06

Red Warrior написа:Каква школа има Лудогорец. Взеха цели ОТБОРИ от школата на ЦСКА и се правят на велики. И къде са тези юноши? Само съсипват децата, но техните родители са виновни. Да си заведеш детето в Лудогорец е толкова умно като да си купиш завод на 8-ми септември 44-та година, или да продаваш хладилници на Северния полюс. :lol:

Дали? Ами погледни юношеските им отбори и ще видиш къде са децата. Не може да искаш в отбор, борещ се за титла и ШЛ да играе със 17-18 годишни. Головодов защо е при юношите, а не при мъжете? Нали е мега звезда?
3-ма колеги си извадиха децата от Левски и ЦСКА, защото на месец им искаха по 200 лв за различни простотии, а тренрите им искали по 100 лв, за титулярно място и по 50 да играят 1 полувреме....
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 авг 2016 17:11

moryak68 написа:
iliev72 написа:moryak68 я ни обясни откога Лудогорец е излязъл на печалба , че аз нямам такъв спомен или поне до края на миналото първенство не бяха на печалба и едва ли сега са на такава , но явно ти си навътре в нещата и ще ни светнеш по въпроса.

Iliev72, със сигурност през последните 4 години Лудогорец е генерирал повече приходи от всички отбори в А група взети заедно и даже в момента да не е на печалба в, което не съм сигурен, има визия за бъдещето и прави нещата по правилния начин, а не се наливат едни безотчетни пари с неясен произход, а в графата приходи от продажба на билети, футболисти, артикули, реклама, стоят едни смешни суми, които не могат да покрият и 1/10 от направените разходи. Това казвам аз и в това число не се притеснявам да твърдя, че е и моя любим Черно море. Само, че аз за разлика от тебе съм свалил розовите очила и казвам нещата каквито са и ми е мъчно, че при нас нещата са в застой.

Нали си моряк и си от Варна защо не ти пука за БМФ който Киро Гела унищожи за да плаща хиляди лв на такива като Марселиньо ?! Лудогорец ще го има докато има откъде Кирето да пренасочва пари , но това няма да е вечно.
Ще ти дам един пример.Преди 2г Кирето обеща , че ако общината даде парите за 1 трибуна другите 3 той ще ги построи.
Ти да виждаш да е започната поне 1 трибуна ?! Щото аз да доколкото знам няма такива наченки.И друг пример ще ти дам - Киро си иска няма 10 хил лв които общината била обещала за ДЮШ и общината му ги даде.Общината дава , но не виждам какво дава Киро ?! А ти си прави изводите колко е на печалба Лудогорец при заплатите които дава и особено след като миналата година пропусна ЕКТ и Киро глътна яко вода !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 авг 2016 17:13

bobo_13 написа:
sinqkrepost1914 написа:Всички сме чували поне веднъж че зелените имали уникална школа поне в няколко набора била най-добрата, със страхотна база и условия, печелели юношеските първенства..Къде са тея таланти от школата ? Вече 6-та година тая школа уж селектира и развива най-добрите млади играчи в страната, а те къде са ? Защото в първия отбор ги няма ? В Лудогорец 2 може би има, не съм запознат, но да парадираш, че си най-европейския, най-печелещия с най-добрата школа и че уж развиваш таланти, а те да цъкат в Б група в най-добрия случай.Целта е да се създават играчи за Б група или играчи за високо ниво, които в даден етап да направят националния така, че да не сме след половината страни в Африка в ранглистата ?

Абе може ли да сте толкова заслепени? Изчакай още 1-2 години и ще ги видиш. Само ти припомням, че в младежката ШЛ играеха с една година по-малък набор, защото нямат по-големи от тях.....От миналата година тези 17-18 годишните играят в Лц 2, тази година вече има преостъпени млади играчи в Берое, Локо ГО, където са титуляри.
Лц в края на месеца ще открие новите си 4 терена на базата, всички с осветление и дренаж, ще има още повече място за обиграване. Да, вземат най-добрите младежи в своята възраст, но освен от треньорите и от самите младежи зависи дали ще се развият. Мислиш ли, че ако има някое кадърно момче в Лц на ниво ППЛ няма да го обиграват и да го налагат? Важното е, че в Лц не искат пари, за да може сина ти да играе. Затова и много родители от София си пратиха децата да тренират в Лц.
Всички знаем една камара прмери за момчета звезди в младежките години, после не могат да направят прехода към мъжкия футбол и обратното...
Я ми кажи поне 2-3 момчета на по 18-19 години в България, които да играят силно на ниво ППЛ? Нали ги виждаме големите таланти Краев и Цоневи...мани, мани

Kои са тия преотстъпени дето са титуляри в Берое и Локо ? Нали за това ги събират най-добрите в страната за да ги обиграят и да ги направят кадърни ? За 6 години 1 кадърен не чухме, който да влезне титуляр и да не излезне в 10-та минута ? Нещо да кажеш ? И да Крае и Цоневи ги видяхме, но не виждаме талантите от школата на каузаата ? Защото Левски и ЦСКА произвеждат играчи, и не само, че ги има на хартия, но играят и в мачовете.Може да не са супер звездите, но футболист се става с минути долу на терена във важни мачове.Дава им се шанс на тея момчета, Цоневи Краев, Орачев, Кабата, Стаси, Шейтанов и т.н и т.н. докато за Лудогорец само слушаме, но не виждаме, защо така ?
И не ми викай изчакай още 1-2 години.Кво да чакам да купат още 3-ма Кафуковци, 2-ма Натанелци и още един Кишада пък талантите ги държим на топло.Дайте да ги видим, а не да пазаруваме маймуни от манговите дървета в Занзибар
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 авг 2016 17:16

bobo_13 написа:
Red Warrior написа:Каква школа има Лудогорец. Взеха цели ОТБОРИ от школата на ЦСКА и се правят на велики. И къде са тези юноши? Само съсипват децата, но техните родители са виновни. Да си заведеш детето в Лудогорец е толкова умно като да си купиш завод на 8-ми септември 44-та година, или да продаваш хладилници на Северния полюс. :lol:

Дали? Ами погледни юношеските им отбори и ще видиш къде са децата. Не може да искаш в отбор, борещ се за титла и ШЛ да играе със 17-18 годишни. Головодов защо е при юношите, а не при мъжете? Нали е мега звезда?
3-ма колеги си извадиха децата от Левски и ЦСКА, защото на месец им искаха по 200 лв за различни простотии, а тренрите им искали по 100 лв, за титулярно място и по 50 да играят 1 полувреме....

Головодов едва навърши 18 години. Има време за него. Сега не може да се конкурира с Диого Виана. Чорбаджийски е наш юноша, втори капитан на ЦСКА и е на 20 години. Както виждаш и без правилото за футболист под 21, ние си го спазваме. Аяс също е наш юноша макар и вече на 25 години. Другите момчета също са млади, но са от школата на Литекс. Сухия е извикал в юношеския национален отбор 8 от ЦСКА. Ха сега ми сравни това с Лудогорец?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 16 авг 2016 17:19

"Целта, оправдава средствата". Това е един доста стар девиз и доста хора са успели, ръководени от този принцип. Хванали сме се за това, че един отбор натурализира чужденци за да е шампион, че собственика на един отбор държи телевизионните права и праща мачове посред нощ за да си реди програмата и разни други, че цялото БФС е подчинено на същия собственик, а не казваме най-простата истина. Българското първенство в момента съществува само и единствено да легализира правота на "Лудогорец" да играе в европейските турнири. И въпросния собственик полага наистина големи усилия да спаси това първенство, заради своя отбор. Ако, не съществува българско първенство, няма как този отбор да има право да играе в Европа. Е, какво е виновен Домусчиев?

Върни се в “Футбол - България”