Черно Море-Локомотив/Пд/ 19.08.2016 21:15 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Черно Море-Локомотив/пд/ 19.08.2016 21:15 ч

Мнениеот Sole » 16 авг 2016 13:04

Атомното нападение на Локо Пловдив
http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... div-392508

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 авг 2016 13:39

4MVN написа:С нетърпение чакам този мач.Мисля ,че точно срещу Локото, ще разберем нивото на нашият отбор.Труден мач,но според мен 2-0 .

Няма нужда да играеш с Локо Пловдив за да разбираш какво ни било нивото в момента.
Мача независимо да ли ще го вземем или не, си е просто един мач от многото.

За мен нивото ни след първите три кръга (играхме безобразно - независимо от спечелените точки) и направената селекция (посредствена и ниво под предходните две години) е ясно.
Реално, без да се изхвърлям или да бъда прекалено критичен сме за средата на таблицата 6,7 или 8-мо място. Трябва да си гоним класирането за 6-тото място и това е.
Напуснаха ни Райков, Курьор, Стенио, Клок и Китанов, а какво взехме???
Въобще не ми се коментират Романовци или Андоновци и темподобни примерно защото са ясни. На чехите и португалеца мога да им дам още мач два време за да ги коментирам, но реално не съм впечатлен.
В момента отборът ни не е О.К. и това е видно за всеки който разбира поне малко от тази игра.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 16 авг 2016 14:27

Не знам как всички предричат безпроблемни победи над Локо Пловдив. Ако погледнем реално те са в много по-добра форма и играят много по-добре от нас. Камбуров, Карагерен, Райков и Кики могат съвсем спокойно да ни напълнят кошницата, ако играем толкова зле в защита. Крилата ни са тотал щета - Романов е в отчайваща форма, Секо не показва нещо повече от Коконов. Дали не е време да се даде шанс на Минков, или Неделчев там? Чехите до момента са и те посредствени, а Сашо Цветков се представя зле. Задължително за мача с Локото трябва да излезем с двойка Дани Георгиев и Паланков, а пред тях Жоро Илиев. Кузма има късмет, че Бакари е контузен, но Бака ще се появи последните 20-30 минути, за да се види за пореден път кой трябва да води нашата атака. Може би е грешка, че Гонзо разкара Радев, защото Траянов е повече от трагичен, а Златков не показа убедителна игра срещу Пирин. Николов сам изнемогва, но това е нормално. Надявам се Гонзо да си е взел поука от мачът с Горна Оряховица и да победим пловдивчани! Само Черно Море!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 16 авг 2016 21:07

koseto40 написа:нито съм обиждал,нито нищо..просто исках реакция на феновете,като тази вчера в Пловдив...да попитаме ръководството какво се прави по ремонта на Тича,докога ще обикаляме села и паланки като несретници..исках реакция с транспаранти и скандирания.и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати... :shock:

Няма нужда да питаш и транспаранти да разпъваш.
Нищо не се прави, е отговорът.

Я виж "ръководството" каква хубава снимка е направила на Романов в клубният сайт:

Изображение

http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%81%d1%8a ... -20122013/

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 16 авг 2016 21:20

Най-лесният ни мач.3:0 за Черно море.Илиан ако не даде този мач,какъв моряк е/шегувам се/.Локото са с 4 играча играли в Черно море,ние сме с 3-ма, значи ще ги бием.На Тича щеше да е по-лесно.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 авг 2016 09:39

Момчета, мислете трезво! Няма как след таква смяна на ирачи и треньор да има синхрон в играта. Това евентуално ще стане напролет, ако преди това не ни напълнят кошницата и мотивацията падне като в предния сезон. Не забравяйте, че отново отбора ни е съставен от свободни агенти! Т.е. плявата дето никой не я иска ...
Нито селекцията ни е по-добра, нито треньора ... надяваме се само на прословутата мотивация на Гонзо, Бакари да играе няколко мача по ред без да се контузи и Жоро Илиев да е вечно млад !
Нямаме шанс за победа срещу ЦСКА и Левски в София и срещу Лудогорец. Срещу останалите сме в една и съща изходна позиция - партер.
И във трудни и тежки дни, вие никога няма да сте сами ... Успех Моряци, надскочете се !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 17 авг 2016 09:58

Поредният тегав мач и минимална победа с 1:0. След мача с Пирин имах някакви надежди, че нещо се е променило от миналия сезон, но уви. Ако ги няма Жоро Илиев, Николов и Бакари сме си направо за изпадане.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 авг 2016 11:41

koseto40 написа:хмммммм...интересно...постнах нещо...след 5 мин беше изтрито... :o

нито съм обиждал,нито нищо..просто исках реакция на феновете,като тази вчера в Пловдив...да попитаме ръководството какво се прави по ремонта на Тича,докога ще обикаляме села и паланки като несретници..исках реакция с транспаранти и скандирания.и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати... :shock:

Я пак? Я пак си помисли къде го постна, че го търсиш тук?! Постнал си го в темата за мача с горна и никой нищо не ти е трил, стои си там, даже имаш отговор! Извинение за "и кво-някой истински милеещ черноморец изтри поста ми...егати... :shock:", ще има ли??!

За мача с Локо Пд само ще кажа, че ще е много труден и як мач. И ако играем така, както другите мачове досега.. падаме. Дано се вдигнат и раздадат, щото иначе лошо.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 авг 2016 14:12

Бием. С колко не знам, но бием. Повече оптимизъм, колеги!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 авг 2016 15:22

зеления написа:Бием. С колко не знам, но бием. Повече оптимизъм, колеги!

Оптимизъм приятелю у мен може да има срещу корав съперник като Локо ПД, когато отбора ни заиграе добре, покаже потенциал, мощ, сигурност и постоянство! Още повече, мача не е на Тича, Чанович не е сигурен на вратата, Златков (най-вероятно той ще играе) не е във форма, по крилата сме трагедия, Гонзо не задоволява последните два мача с някакви успешни тактически схеми, новите не са се адаптирали още или пък не са на ниво, още не можем ги разбра... Само на един ентусиазъм и умението на Гонзо да мобилизира и настройва играчите не става, срещу по-класните отбори. Досега минаваше с едно на мъка, но сега?! При това положение приятелю, оптимизма някак понамалява, като се поразмисли трезво човек и отстъпва мястото си повече на надеждата и желанието да победим! Да, надявам се и много искам, както всички вас разбира се, да се стегнат, да си вземат поуки от глупостите, които натвориха в мача с Локо Горна, че и с Монтана у дома и да стъпят яко на Локото от Пловдив! Надявам се също и на добро съдийство и късмет! Че, тъй де, надежда, Зелен и вяра, че може да се случи! А пък ако стане... после може и оптимизъм повечко да имам! :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”