ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]
Aз бих ти обяснил, но не ми се занимава с тебе.
soilwork написа:[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]
Вие не сте го унищожили, вие СТЕ ловешкия тим! А това в Ловеч е прекръстен Ботев( Луковит) и нищо повече...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[center]Мнение на фенове подкрепящи ФК 1948 на Коцев и Дучето не ме интересуват[/center]ceBep написа:Aз бих ти обяснил, но не ми се занимава с тебе.
[center]Играят си с техните екипи ,емблемата,историята .....опитвам се да те разбера Синьо сърце -но логиката и истината показват другоsin4ec написа:soilwork написа:[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]
Вие не сте го унищожили, вие СТЕ ловешкия тим! А това в Ловеч е прекръстен Ботев( Луковит) и нищо повече...

soilwork написа:[center]Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола
13.08.2016[/center] Отборът на Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола. Момчетата на треньора Живко Желев надделяха на своя стадион в града на люляците с 1-0 над Първа Атомна(Козлодуй). Успехът за оранжевите дойде след гол на Александър Асенов в 30-та минута.Другата седмица в неделя Литекс ще гостува на Янтра в Габрово в мач от 2-ия кръг за първенството. Първият трябваше да е този уикенд, но бе от отложен
[center]Гледам Литекс си играе в Ловеч ,с оранжевите екипи ,емблемата и историята си ......а сега някой бивш оздравител и настоящ моралист обясни : как аджеба Литекс е ЦСКА ,или ЦСКА е Литекс или как беше -вече и аз се обърках от моралистки глупости
[/center]
На стадиона в Ловеч, все още играе Ботев Луковит, няма решение на съда за промяна на името на Ботев Луковит.
Те и затова не играха и първия си мач в трета лига.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
ivan56 написа:soilwork написа:[center]Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола
13.08.2016[/center] Отборът на Литекс Ловеч записа победа в последната си предсезонна контрола. Момчетата на треньора Живко Желев надделяха на своя стадион в града на люляците с 1-0 над Първа Атомна(Козлодуй). Успехът за оранжевите дойде след гол на Александър Асенов в 30-та минута.Другата седмица в неделя Литекс ще гостува на Янтра в Габрово в мач от 2-ия кръг за първенството. Първият трябваше да е този уикенд, но бе от отложен
[center]Гледам Литекс си играе в Ловеч ,с оранжевите екипи ,емблемата и историята си ......а сега някой бивш оздравител и настоящ моралист обясни : как аджеба Литекс е ЦСКА ,или ЦСКА е Литекс или как беше -вече и аз се обърках от моралистки глупости
[/center]
На стадиона в Ловеч, все още играе Ботев Луковит, няма решение на съда за промяна на името на Ботев Луковит.
Каза фенът на Черноморец/Бургас/София/Герман/...
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
[center]Каза фен на Черноморец.....трансформиран,прекръстен,възстановен -вече колко хиляди пъти ????ivan56 написа:

- Yan_Bibiyan
- Контакти:
soilwork написа:[center]И да не съм видял повече моралисти и гости във форума на ЦСКА да плачат и пискат че сме унищожили ловешкият тим !!! [/center]
Виж колко е забавно: четох, как сме унищожили ЦСКА, а съвсем скоро и по документи ще пише обратното, когато приключим с юридическите формалности. Четох, че сме унищожили Литекс, но всъщност отборът си играе във В група вместо в Б (не са кандидатствали за лиценз хората и без лиценз са там - нали питахте защо са там

Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
bellamy_99 написа:Каза фенът на Черноморец/Бургас/София/Герман/...
[offtopic]Тоя запъртък си е Конелиано Герман, и за разлика от вас припознавачите никой не го припозна за Черноморец.
soilwork написа: Каза фен на Черноморец.....трансформиран,прекръстен,възстановен -вече колко хиляди пъти ????
Само два пъти е възстановен, обаче има една лека подробност, почва от най долно ниво, и не ползва чужди лицензи за разлика от вас.
А и нямаме претенции да сме аФтентитчнни и нямаме проблем за разлика от вас да играем по селата.
Но изнежените псевдо "фенове" на червените искат титли, купи и бой над "говедата"[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...