Челси-Уест Хем, 15.08.16, 22:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Re: Челси-Уест Хем, 15.08.16, 22:00

Мнениеот gdlk » 16 авг 2016 11:39

Честита победа и от мен. Не го слушайте бобчето :lol: той да си гледа Арсенал, играта ни беше много-добра и ще става все по-добра. Като добавим един централен защитник и да вземем ляв бек и Азпи като си отиде от дясно ще сме много силни.
Слабичко ми се представи Уилямчо изобщо не представляваше опасност по десния фланг, така както Азар ги разминаваше от ляво. И според мен Конте трябва да поработи в по-бързото преливане от защита в нападение от страна на Оскар и Матич, щото се видя на няколко моменти на контра че отпред бяха само Азар и Коста..

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 авг 2016 16:28

boabbb написа:Реално тоя, който вкара победния гол трябваше да го изгонят 25 минути преди края на мача, на края прави още един подобен фаул и пак не го гонят ... Съдията ви удари бая стабилно домакинско рамо като за начало на сезона. За сега не виждам някаква промяна в играта на Челси от миналата година ...

Срещу Оскар нарушението през първото полувреме беше 50/50 - той не го отсъди.Преди гола на УХ Керъл симулира и оттам спечели прекия свободен,след който дойде и гола.
Но понеже тия неща няма къде да се прочетат,съм доволен,че точно Диего вкара,та да мрънкате цяла седмица 8-)

Промяна в Челси има,виж при бачи Венгер си е все същото - лабава защита,без трансфери,4 гола на Емирейтс. :mrgreen: :lol:
А тепърва го чакат Жозе,Пеп,Челси,Куман,Стоук и прочие "черни котки" :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 16 авг 2016 16:45

всъщност не виждам как Арсенал ще влезе в топ 5 този сезон,
изглеждат най-зле от всички, дори и Тотнъм.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2016 16:59

Доволен съм от победата. Показахме желание и агресия, които не бях виждал отдавна.
Все пак се проявиха и някои стари слабости-не успяхме да вкараме втори гол по-рано и сами си направихме мача труден. УХ заиграха добре след влизането на Митко и за малко да ги изпуснем.
Дано Конте е осъзнал, че пазенето на 1:0 няма да е толкова лесно, колкото в Италия. Стори ми се, че закъсня и със смените, но понеже се оказаха ефективни, няма да кажа нищо.
Диего си беше за гонене, колкото и да не ни харесва. Мисля, че го спаси това, че първият му картон беше за протест, а не за нарушение. Постъпката му беше глупава и дано го е разбрал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2016 09:46

Постъпката му беше глупава и дано го е разбрал.

Да, все пак ги прави за сефте подобни "глупости" и най-вероятно ще си вземе поука, определено :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 авг 2016 15:42

smoothc написа:
Постъпката му беше глупава и дано го е разбрал.

Да, все пак ги прави за сефте подобни "глупости" и най-вероятно ще си вземе поука, определено :)

Да, все едно Рууни да спре да се ръга като коч и да псува съдиите. Тоя кораб е отплавал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Челси”