ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Лесно е да се критикува,но никой не дава предложение как да се възроди ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Red joker написа:russia написа:bellamy_99 написа:Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Та сега по темата, къде са ти новините, мненията, анализите за мачовете? Аз нямам никакво желание да се правя на проповедник, но някаква комплексари да ми дават наклон на оная работа, няма да търпя.. Айде като са толкова големи- в темата за лилавите да отидат и да почнат да проповядват, че Шиши им е собственик или че са на държавна издръжка,а... Защо не коментираш, какво е казал Христо Стоичков, а?
Така де! За мачовете - в темите за самите мачове. Тук иде реч само за "възраждането", дето не се случва, за съжаление.
То се случи![]()
Верно ли? Как стана?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
- Контакти:
Red joker написа:russia написа:bellamy_99 написа:Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Та сега по темата, къде са ти новините, мненията, анализите за мачовете? Аз нямам никакво желание да се правя на проповедник, но някаква комплексари да ми дават наклон на оная работа, няма да търпя.. Айде като са толкова големи- в темата за лилавите да отидат и да почнат да проповядват, че Шиши им е собственик или че са на държавна издръжка,а... Защо не коментираш, какво е казал Христо Стоичков, а?
Така де! За мачовете - в темите за самите мачове. Тук иде реч само за "възраждането", дето не се случва, за съжаление.
То се случи,не си в час-двойка
ГА и Дърпатов подозрително мълчат вече втори ден.Дали нещо интересно не идва от футболните централи.
russia написа:Mitata написа:Извади милионите и прави голям клуб от окръжната. Зад нас е един от най-богатите българи и той реши да се постъпи именно по този начин. Аз лично не мога да не уважа неговия подход за възраждане на ЦСКА. Аз уважавам онези, които си дават парите за ЦСКА.
Няма нужда от милиони в окръжните групи. Там става и с малко. През това време милионите ще се дават за други неща, а не за скъпи играчи и заплатите им. Ето, така нареченият рестарт на бг футбола позволи на Локо Сф да прескочат "В" група. Същото щеше да е и за ЦСКА. Сега в "Б" група, без задължения и вече с така желаните милиони за възраждане, ама истинско такова на ЦСКА. Нямаше да има супорнайсе ЦСКА-та и разединение на фенове.
Същото горе-долу е и сега,само че сме в А група с ново дружество и ще платиме 14 млн. на държавата за това,а Локото платиха един „гол кОр“

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
russia написа:Mitata написа:Това е ЦСКА, разбира се! Дружеството е ново, клубът продължава да е ЦСКА с трите звезди. Отново забравяте, че нямаше юридическа правоприемственост между дружествата на Павлов и на Божков, но звездите и историята на ЦСКА се запази. Защо до сега никой от вас не оспори звездите и титлите на ПФК ЦСКА АД?
Дружеството е на Чавдар, а лецензът на Литекс.
Да... Поне 100 пъти беше казано в тоя форум, че ЛИЦЕНЗ НЕ СЕ ПРОДАВА, ПРЕОТСТЪПВА ИЛИ НАСЛЕДЯВА!
БФС направи нова структура на първенството и дивизиите в него, като постави критерии за участие в тези дивизии. ЦСКА-София покри критериите за участие във Висшата лига и му беше ИЗДАДЕН ЛИЦЕНЗ ЗА УЧАСТИЕ В ТАЗИ ЛИГА. Анадън му? Единственият законен начин Ганчев да си изтегли инвестициите във футболисти беше новото дружество да изкупи Литекс и до там. Лицензът е на ЦСКА-София според изискванията за новия формат на БГ-първенсвото от 2016-2017 година. Стига лъжи и манипулации!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
bellamy_99 написа:eMs1 написа:bellamy_99 написа:
Пич, и какво значение има кога съм регистриран във форума? Форумът не е достъп за хора без регистрация ака гост? Вярно живеем в 21 век и доста толерасти се навъдиха напоследък. Няма проблем, не ти харесва Ганчев -ок. Всеки си има тъклувания по въпроса. Аз не споделям твоето мнение, не ти преча да си изразяваш мнението, но в друга тема. Гейовете също не са ми проблем. Да се обичат. НО не ми харесва да ми се навират в очите. Та като едно обобщение - ако имаш какво да кажеш съществено по въпроса - давай. Коментар за мача срещу Нафтата, очаквания за този срещу Пирин. А да бръщолевиш глупости - не мерси. Нямам намерение да чета през коментар някакви пълни простотии. КАПИШ? МЕРСИ!
Значение има когато казваш за някои, че са излезли от миши дупки и са налазили темата, а всъщност ти си точно пример за това!
100 пъти се е коментирало, защо, все още, се пише в ТАЗИ тема, като искаш да си коментираш мача с Нефтохимик и Пирин, има си теми за тях, отивай там.
КАПИШ?
Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Явно не можем да четем...
Новините, мненията и анализите не са свързани с мачове, това разбираш ли го?
И по темата имам достатъчно "мнения и анализи", като няма нищо ново не смятам да се включвам в общия хор да се дъвче едно и също.
За темите за лилавите ми е транспенисно, както и за твоето мнение какво и защо търпиш.
Христо Стоичков може да казва каквото си иска, заслужил си го е, какво да му коментирам?
russia написа:Red joker написа:russia написа:bellamy_99 написа:Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
То се случи![]()
Верно ли? Как стана?
Не ми се обяснява-чети по назад в темата или в медиите и ако разбереш-разбереш,ако ли не-по живо ,по здраво си разтягай локуми и се прави на остроумен

petko.h.markov написа:Red joker написа:russia написа:bellamy_99 написа:Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
То се случи,не си в час-двойка
ГА и Дърпатов подозрително мълчат вече втори ден.Дали нещо интересно не идва от футболните централи.
Питай ги тях,стига с предположения

-
eMs1 написа:bellamy_99 написа:eMs1 написа:bellamy_99 написа:
Пич, и какво значение има кога съм регистриран във форума? Форумът не е достъп за хора без регистрация ака гост? Вярно живеем в 21 век и доста толерасти се навъдиха напоследък. Няма проблем, не ти харесва Ганчев -ок. Всеки си има тъклувания по въпроса. Аз не споделям твоето мнение, не ти преча да си изразяваш мнението, но в друга тема. Гейовете също не са ми проблем. Да се обичат. НО не ми харесва да ми се навират в очите. Та като едно обобщение - ако имаш какво да кажеш съществено по въпроса - давай. Коментар за мача срещу Нафтата, очаквания за този срещу Пирин. А да бръщолевиш глупости - не мерси. Нямам намерение да чета през коментар някакви пълни простотии. КАПИШ? МЕРСИ!
Значение има когато казваш за някои, че са излезли от миши дупки и са налазили темата, а всъщност ти си точно пример за това!
100 пъти се е коментирало, защо, все още, се пише в ТАЗИ тема, като искаш да си коментираш мача с Нефтохимик и Пирин, има си теми за тях, отивай там.
КАПИШ?
Да четем може ли? ТЕМА: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Явно не можем да четем...
Новините, мненията и анализите не са свързани с мачове, това разбираш ли го?
И по темата имам достатъчно "мнения и анализи", като няма нищо ново не смятам да се включвам в общия хор да се дъвче едно и също.
За темите за лилавите ми е транспенисно, както и за твоето мнение какво и защо търпиш.
Христо Стоичков може да казва каквото си иска, заслужил си го е, какво да му коментирам?
Та перефразирам - новини, анализи, мнения за клуба? За играта на отбора от началото на сезона, предвиждания, оценки за дадени играчи, предложения и т.н и т.н... Или трябва всеки ден по 50-60стр да се говори за някакви глупости? Вчера излезе инфо за Мицански, къде си даде мнението за възможен такъв трансфер?
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
pampi написа:russia написа:Mitata написа:Това е ЦСКА, разбира се! Дружеството е ново, клубът продължава да е ЦСКА с трите звезди. Отново забравяте, че нямаше юридическа правоприемственост между дружествата на Павлов и на Божков, но звездите и историята на ЦСКА се запази. Защо до сега никой от вас не оспори звездите и титлите на ПФК ЦСКА АД?
Дружеството е на Чавдар, а лецензът на Литекс.
Да... Поне 100 пъти беше казано в тоя форум, че ЛИЦЕНЗ НЕ СЕ ПРОДАВА, ПРЕОТСТЪПВА ИЛИ НАСЛЕДЯВА!
БФС направи нова структура на първенството и дивизиите в него, като постави критерии за участие в тези дивизии. ЦСКА-София покри критериите за участие във Висшата лига и му беше ИЗДАДЕН ЛИЦЕНЗ ЗА УЧАСТИЕ В ТАЗИ ЛИГА. Анадън му? Единственият законен начин Ганчев да си изтегли инвестициите във футболисти беше новото дружество да изкупи Литекс и до там. Лицензът е на ЦСКА-София според изискванията за новия формат на БГ-първенсвото от 2016-2017 година. Стига лъжи и манипулации!
И под "новото дружество" визираш? ПФК ЦСКА -1948 АД? Защото това не е ново дружество, създадено е 2008 г., даже Христо Стоичков е един от акционерите в него, е с малката подробност, че до 27.05.2016 г. се е казвало ПФК ЧАВДАР. Ново дружество няма, стига с лъжи и манипулации!

Последна промяна от eMs1 на 16 авг 2016 10:46, променено общо 1 път.