RedStar2016 написа:И като играе в трета лига, как се озова там - изпадна ли, изхвърлиха ли ги, от по-долна група ли дойде? Освен това, защо младежите им не играят в младежката ШЛ?
Не,материализираха се от друго измерение

Защо не играят в ШЛ ...Не е от моята компетентност,а и не ме интересуват други отбори освен ЦСКА:( Но въпреки всичко смятам,че във В група ,отборите нямат младежки или нещо подобно или в момента Литекс нямат, не знам точно,но все тая.[/quote]
И ти си седнал да ми говориш кой го интересуват аргументи и кой не... Няма лошо, колкото и да си заравяш главата в пясъка, все нещо остава да стърчи.[/quote]
Добре де ,какво значение има това ,което ме питаш,по отношение на ЦСКА и младежите на ЦСКА!?А ако наистина не знаеш как са във В група Литекс ще ти обясня-използваха АД-то на Луковит,на които не им се играе във В група и...те така
Нещо си се объркал - не лицензите получават и използват АД-та, а точно обратното.
Има значение за това, че това във В група е нищо повече от Ботев(Луковит), който се премести в съседния град. Това НЕ Е Литекс, без значение, че така се казва.
Ще ти го обясня с твоята "аргументация" - ОТБОРЪТ на Ботев(Луковит) се премести в Ловеч. Разбираш ли - отборът - нали той има значение, а не АД-то?[/quote]
А ако отборът на Ботев Луковит, е в А областна група по същото време

...Мистерия
Отборът не може да съществува на две места едновременно,поне според мене

А дори и да не съществува,не значи ,че след време не може да се появи отново!По твоята(вашата) логика,смъртта на АД-то е край на отбора и край на футбола(спорта),защото има множество такива трансформации и то не само в България,нали така!По твоята логика,ако отбор с име ЦСКА се бе появил в А областна(не ,че не се появи

),той с какво би бил повече от този ,който чрез трансформация на АД играе в ППЛ

[/quote]
По всяко време може да се появи нов отбор с каквото си иска име и от които си иска град, но започва на чисто от АОФГ. Всичко друго е врътка с лицензи, местене на седалища и дивотии. Но щом БФС го толерира, няма лошо. Доста хора носят реплики на Ролекс и си ги харесват.[/quote]
Реплика е смешното тимче на Коцива,Дучето,Зафето и сие

Оригиналът е на стадион „Българска Армия“,в собственият си дом