ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот russia » 16 авг 2016 10:14

Mitata написа:Извади милионите и прави голям клуб от окръжната. Зад нас е един от най-богатите българи и той реши да се постъпи именно по този начин. Аз лично не мога да не уважа неговия подход за възраждане на ЦСКА. Аз уважавам онези, които си дават парите за ЦСКА.

Няма нужда от милиони в окръжните групи. Там става и с малко. През това време милионите ще се дават за други неща, а не за скъпи играчи и заплатите им. Ето, така нареченият рестарт на бг футбола позволи на Локо Сф да прескочат "В" група. Същото щеше да е и за ЦСКА. Сега в "Б" група, без задължения и вече с така желаните милиони за възраждане, ама истинско такова на ЦСКА. Нямаше да има супорнайсе ЦСКА-та и разединение на фенове.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 10:15

[quote="petko.h.markov"
Аз дали съм се объркал или не-няма никакво значение.По-важното е,че излиза и,че БФС,УЕФА ,ФИФА също са се
объркали,защото не ви броят за живи.[/quote]

Петко, да не мислиш, че УЕФА и БФС ще признаят одма титлите и звездите на дружеството, стартиращо от окръжната?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 10:15

Ако проблема е само в ново дружество да се каже ясно и да се прави такова.После да се обединят с проекта на ГГ и край на проблема.Тези които искат да започнат на чисто са го направили , другите подкрепят проекта на ГГ ,така всички са доволни!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 10:16

russia написа:
Mitata написа:Извади милионите и прави голям клуб от окръжната. Зад нас е един от най-богатите българи и той реши да се постъпи именно по този начин. Аз лично не мога да не уважа неговия подход за възраждане на ЦСКА. Аз уважавам онези, които си дават парите за ЦСКА.

Няма нужда от милиони в окръжните групи. Там става и с малко. През това време милионите ще се дават за други неща, а не за скъпи играчи и заплатите им. Ето, така нареченият рестарт на бг футбола позволи на Локо Сф да прескочат "В" група. Същото щеше да е и за ЦСКА. Сега в "Б" група, без задължения и вече с така желаните милиони за възраждане, ама истинско такова на ЦСКА. Нямаше да има супорнайсе ЦСКА-та и разединение на фенове.

Вие какво? Да не би да искате ЦСКА постоянно да е в окръжната? В момента имаме богат собственик. И него ли ще изгоните, за да играе ЦСКА в окръжната?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 16 авг 2016 10:17

bellamy_99 написа:
Пич, и какво значение има кога съм регистриран във форума? Форумът не е достъп за хора без регистрация ака гост? Вярно живеем в 21 век и доста толерасти се навъдиха напоследък. Няма проблем, не ти харесва Ганчев -ок. Всеки си има тъклувания по въпроса. Аз не споделям твоето мнение, не ти преча да си изразяваш мнението, но в друга тема. Гейовете също не са ми проблем. Да се обичат. НО не ми харесва да ми се навират в очите. Та като едно обобщение - ако имаш какво да кажеш съществено по въпроса - давай. Коментар за мача срещу Нафтата, очаквания за този срещу Пирин. А да бръщолевиш глупости - не мерси. Нямам намерение да чета през коментар някакви пълни простотии. КАПИШ? МЕРСИ!

Значение има когато казваш за някои, че са излезли от миши дупки и са налазили темата, а всъщност ти си точно пример за това!
100 пъти се е коментирало, защо, все още, се пише в ТАЗИ тема, като искаш да си коментираш мача с Нефтохимик и Пирин, има си теми за тях, отивай там.
КАПИШ?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 10:18

petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:
Mitata написа:
petko.h.markov написа:Футболен клуб,АД-та,ама си ги въртите тези термини,както си искате.
Литекс не ЦСКА,ЦСКА не е Литекс!Тогава това ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД какво е? Литекс ли е,ЦСКА ли е или нов клуб?
Ако е нов,защо се пъчите с емблема на фланелките с три звезди?Защо говорите за 32-ра титла?Защо вадите от скрина
тази 1999г.,или 1985г и Средец.По вашите думи излиза,че за тези 68г почти никога не е имало ЦСКА.И как тогава
бленувате за 32-ра титла.
Абе объркахте се отвсякъде,но важното е,че не ви пука.Теглихте майната на всички футболни централи и си знаете
вашето.Когато обаче те осъзнаят какви сте ги забъркали ще стане интересно.

Това е ЦСКА, разбира се! Дружеството е ново, клубът продължава да е ЦСКА с трите звезди. Отново забравяте, че нямаше юридическа правоприемственост между дружествата на Павлов и на Божков, но звездите и историята на ЦСКА се запази. Защо до сега никой от вас не оспори звездите и титлите на ПФК ЦСКА АД?

Помисли си ти!Излиза,че вашето тълкуване за тази 1999г е погрешно.
Сега защо нямате емблема и 31 титли?Значи нещата нямат нищо общо с тези от 1999г.

Петко , пак си се объркал тотално и пак нищо не ти е ясно , но пък си правиш разни предположения и на тяхна база си решаваш нещо и го твърдиш като краен резултат ..... несравнимо :mrgreen:

Аз дали съм се объркал или не-няма никакво значение.По-важното е,че излиза и,че БФС,УЕФА ,ФИФА също са се
объркали,защото не ви броят за живи.

Дали , или просто на теб ти се иска да е .... така :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 16 авг 2016 10:18

Mitata написа:
russia написа:

Вие какво? Да не би да искате ЦСКА постоянно да е в окръжната? В момента имаме богат собственик. И него ли ще изгоните, за да играе ЦСКА в окръжната?

Къде ти е казал да се играе постоянно в окръжни групи?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 10:18

Оздравители, един съвет - имате си свой ЦСКА в окръжната, занимавайте се с него. Оставете нас, "припознавачите" да се радваме на нашия ЦСКА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 10:20

eMs1 написа:

Намекът е красноречив - "за окръжната не са нужни много пари".

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 10:21

eMs1 написа:
Mitata написа:
russia написа:

Никъде не е твърдял това , а че някои постянно искат , ЦСКА да отиде в окръжната вместо да играе професионален футбол ! КАПИШ ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”