ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 16 авг 2016 00:45

petko.h.markov написа:...
В това напрегнато и динамично време,кога успяха да проведат конкурс и да ви изберат.

:lol:

Както казва Остап Бендер - "Ти Писанчо, трябва само да надуваш бузки за авторитет... да гледаш "умно" и да мълчиш... за да не кажеш някоя глупост"...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 00:46

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Всеки клуб може да закупи ТМ на Фиорентина,точно противното на това което твърдиш.Или викаш правата може да ги купи само даден бизнесмен,другите само могат да гледат!? :lol: :geek:

А защо реши, че там всичко се изчерпва с ТМ ??! И наясно ли си с тамошното законодателство ??

Така е възроден клуба.Щом в цивилизования свят това е практика,защо да не се приложи и в България?Метода е законен и честен и не ощетява никой.

Ами, въобще не е това цялата процедура. Неслучайно те попитах дали си запознат с италианското законодателство. И там има и зруги процедури.

Процедурите са ясни и изпълнени,купуваш ТМ и я ползваш без значение в кой град се намира отбора.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 00:47

1982 написа:
Mitata написа:В новоучредения ЦСКА София.

Кога е учреден този нов клуб, би ли ми дал дата на регистрация ??

Новосъздаден.
http://www.gol.bg/cska/2016-06-02/nay-p ... egistriran
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:48

GOLEADOR написа:Процедурите са ясни и изпълнени,купуваш ТМ и я ползваш без значение в кой град се намира отбора.

А, в това спор няма, ТМ си е актив, който всеки може да го купи и ползва, дори и Левски. Но Левски няма да стане ЦСКА, ако си го купи, просто защото той не е носител на никаква наследственост/правоприемственост.
Последна промяна от 1982 на 16 авг 2016 00:49, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 00:49

Just1948 написа:
1982 написа:
Just1948 написа:Бекали,аре прочети решението на съда,дето съм го постнал на предишната страница.

Пич, това за 1999-а съм го коментирал поне 567 пъти, нужно ли е пак, извинявай, ама вдругиден пак ще ме питате същото. :lol: :lol: :lol:

Тогава не казвай,че ПФК ЦСКА АД е истинското ЦСКА. 8-)

Пада си малко буквояд, ще ти докаже, че съдът не е прав.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:53

Mitata написа:
1982 написа:

Новосъздаден.

Уви, цитираш ми смяната на името на Литекс. Коментарът на журналята е доста неточен, не знам дали е поради невежество или поради някакви други причини.

На 2-и юни, в 13:51:57 часа, Литекс-Ловеч си сменя името на ЦСКА-София, както и седалището - от Ловеч в София. Ако не ми вярваш, в ТР го има ясно написано. ;) ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 авг 2016 00:55

1982 написа:
GOLEADOR написа:Процедурите са ясни и изпълнени,купуваш ТМ и я ползваш без значение в кой град се намира отбора.

А, в това спор няма, ТМ си е актив, който всеки може да го купи и ползва, дори и Левски. Но Левски няма да стане ЦСКА, ако си го купи, просто защото той не е носител на никаква наследственост/правоприемственост.

В Италия не мислят така,за това и отбора закупил ТМ на Фиорентина се възползва от закон за "спортните заслуги"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 авг 2016 00:59

GOLEADOR написа:
1982 написа:

В Италия не мислят така,за това и отбора закупил ТМ на Фиорентина се възползва от закон за "спортните заслуги"!

Стига си ми развявал тая Фиорентина, нито си наясно с тамошните действия, които са много повече от закупуване на ТМ, нито те са откраднали някой чужд клуб, както вие сторихте. И да го обявян за .... Фиорентина. :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 авг 2016 01:02

1982 написа:
GOLEADOR написа:
1982 написа:

Стига си ми развявал тая Фиорентина, нито си наясно с тамошните действия, които са много повече от закупуване на ТМ, нито те са откраднали някой чужд клуб, както вие сторихте. И да го обявян за .... Фиорентина. :mrgreen:

Ами то и тук никой не е крал някой чужд клуб , нито пък е нарушил законите , но това не ти пречи да рИвеш , като ощипана мома ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 авг 2016 01:03

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:

Новосъздаден.

Уви, цитираш ми смяната на името на Литекс. Коментарът на журналята е доста неточен, не знам дали е поради невежество или поради някакви други причини.

На 2-и юни, в 13:51:57 часа, Литекс-Ловеч си сменя името на ЦСКА-София, както и седалището - от Ловеч в София. Ако не ми вярваш, в ТР го има ясно написано. ;) ;)

Аз ли не мога да чета или регистрцията на ПФК ЦСКА - София ЕАД в ТР е фалшива?

Върни се в “Архив”