Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Адио Рио 2016- български спортен туризъм

Мнениеот futbolqga » 15 авг 2016 19:11

Nuro написа:Трябва нещо да се промени в този бокс. Всичко е супер субективно. Някой съдийски решения си бяха абсолютна подигравка със състезателите...

Аболютно! Първият рунд беше просто скандален! От космоса се виждаше, че Асенов го спечели. Едно на ръка, че беше по-активен, търсеше боя, но също така и нанесе поне 3 пъти повече точни удари. Тежките удари, също бяха в негова полза. Макар да не претендирам, че съм някакъв капацитет, все пак няколко години съм се занимавал с този спорт. По никакъв начин не мога да си обясня този резултат. Пълен абсурд!

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Мнениеот el loco » 15 авг 2016 19:39

futbolqga написа:
Nuro написа:Трябва нещо да се промени в този бокс. Всичко е супер субективно. Някой съдийски решения си бяха абсолютна подигравка със състезателите...

Аболютно! Първият рунд беше просто скандален! От космоса се виждаше, че Асенов го спечели. Едно на ръка, че беше по-активен, търсеше боя, но също така и нанесе поне 3 пъти повече точни удари. Тежките удари, също бяха в негова полза. Макар да не претендирам, че съм някакъв капацитет, все пак няколко години съм се занимавал с този спорт. По никакъв начин не мога да си обясня този резултат. Пълен абсурд!

и два мата сте изключително прави.
съдиите са тотално скандални. не само днес . Днес на Даниел най-силния рунд му беше първия. макар тея да му дадоха третия. тотални боклуци. отделно мача на мароканеца на 69 срещу узбека. пълен ташак.
не знам дали сте гледали и "загубите" на Рониел Иглесиас Сотолонго и Лазаро Алварес от Куба.
Честно ако бях шеф на някоя от федерациите , щях да ги разстрелям тея лайнари в аиба.
Яко подкрепят узбеците и азербайджаните, макар и да имат добри боксьори. ама тея шибани пари ебавтмайката на всичко.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 авг 2016 21:33

Слушах Мирослав Кирчев по БНТ ...... е, няма такъв идиот просто. :lol: :lol: :lol: Човекът си призна, че си правел сметки да пести сили за 1/2-финалните серии и не се напъвал много, ами се оглеждал ..... и докато се оглеждал за другите (каквото и да значи това) , ония всичките го задминали и после се осъзнал, ама нямали стигане. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Би турбо тъпотия. Дънекова, Кирчев ..... има хора, които просто са тотален ташак.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 авг 2016 21:53

futbolqga написа:

... да не съм те чул отново да коментираш ..... футбол ;)

ПП: ... ако си спомняте, преди години руснаците свалиха академик Жечев от шефското място на съдиите, защото го обвиниха, че на големи първенства манипулира съдии в ущърб на Русия. Явно е дошло време да си връщат ;(
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 15 авг 2016 22:49

Едвам, едвам би Байряков египтянина. Трудно ще вземе бронз за мене..

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 15 авг 2016 22:59

Federer91 написа:Едвам, едвам би Байряков египтянина. Трудно ще вземе бронз за мене..

Е все пак е втоата директна битка за медал до момента, ако не броим финала на Бонева в стрелбата. Ако не стане, ще разчитаме на родната мъдрост със стомната и водата.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 авг 2016 23:04

1982 написа:Слушах Мирослав Кирчев по БНТ ...... е, няма такъв идиот просто. :lol: :lol: :lol: Човекът си призна, че си правел сметки да пести сили за 1/2-финалните серии и не се напъвал много, ами се оглеждал ..... и докато се оглеждал за другите (каквото и да значи това) , ония всичките го задминали и после се осъзнал, ама нямали стигане. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Би турбо тъпотия. Дънекова, Кирчев ..... има хора, които просто са тотален ташак.

Този и аз го слушах,пълен тъпанар. :lol: Даже обясняваше как не се бил изразходвал на 100 %.И такива биват спонсорирани от държавата,за да си правят безплатни екскурзийки до Бразилия.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 авг 2016 23:13

Байряков не издържа физически :(
Жалко.
5-то място.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 авг 2016 23:21

Браво на момчето все пак, бори се, просто това са му възможностите, не можем да му се сърдим.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 авг 2016 23:43

Северна Корея с второ Злато, този път в гимнастиката, японеца остана трети, може би ще му издигнат паметник на това момче, не просто спечели, но го направи в директна битка с главния враг. :geek:
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Рио 2016”