Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
язе написа:Един форд запалил през зимата и го кръстили Фокус.
Балкански Орел написа:язе написа:Един форд запалил през зимата и го кръстили Фокус.
Има Форд и ФОРД.Тия лафове ги признавам само когато става въпрос за японските дървари, особено тия дето ги карат у БГ.
Преди смятах, че Форд правят качествени коли само от високия си клас, ама май не е така.
Ще дам примери от коли, които виждам през ден.Единия ръждялник, дето го ползват само на полето Форд Ескорт“ Mark IV все още си върви като патрон и през зимата и си го карат хората.
А един стар Орион 1983-1993, дето да го ева освен, че мърка като коте няма и грам забележка по купето.Верно грозен Форд, ама среден клас и за мен е доказателство, че при добър собственик може да е перфектен.
Добре, че за мен друга марка освен VW няма иначе за тоя Форд до сега да съм направил оферта.
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 27 госта