boabbb написа:Бат Венци знае как1-0 и бързо подрязване на крилцата ... Балджийски ще вкара, вервайте ми
Вий си гледайте вашето гостуване, че по стар ловешки обичай ви е трудно навън. С Вереята я омазахте, да ви видим сега сеира...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Бат Венци знае как1-0 и бързо подрязване на крилцата ... Балджийски ще вкара, вервайте ми
sin4ec написа:boabbb написа:Бат Венци знае как1-0 и бързо подрязване на крилцата ... Балджийски ще вкара, вервайте ми
Вий си гледайте вашето гостуване, че по стар ловешки обичай ви е трудно навън. С Вереята я омазахте, да ви видим сега сеира...
TristaNNN написа:sinqkrepost1914 написа:Ако някой има инфо за това кога, къде и колко билета ще ни отпуснат за мача да споделя.
Да не би да се опасяваш, че ще има реки от желаещи пред касите и ще останеш без ценната хартийка?![]()
sinqkrepost1914 написа:TristaNNN написа:sinqkrepost1914 написа:Ако някой има инфо за това кога, къде и колко билета ще ни отпуснат за мача да споделя.
Да не би да се опасяваш, че ще има реки от желаещи пред касите и ще останеш без ценната хартийка?![]()
И да не са реки дано има по-голям интерес най-малкото на базата на миналия мач с Лудгорец
TristaNNN написа:.... Хеле, само ако знаете откога съм зажаднял за три парцала в противниковата врата.
Red_Neck написа:TristaNNN написа:.... Хеле, само ако знаете откога съм зажаднял за три парцала в противниковата врата.
Я по-добре мини през най-близката болницата да ти боднат една система, че съвсем ще се обезводниш
damyanov1963 написа:Някакви далечни гласчета се чуват в темата, само не мога да определя откъде точно идват, от Ловеч, от Етрополе, или от Микре
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, ElCochino, jusi и 13 госта