3 кръг ЦСКА-София - Нефтохимик, 14.08.16, 21:15, на Армията
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: 3 кръг ЦСКА-София - Нефтохимик, 14.08.16, 21:15, на Арм
Щото в защита сме цъфнали, та вързали!
4:0 ми е прогнозата за този мач!
- Долно уйно
- Контакти:
Тези дали събраха пари за нафта за да стигнат до София, а и е много вероятно резултатите срещу този отбор да бъдат анулирани, тъй като вероятността да фалират преди края на първия полусезон е много голяма, защо въобще ги вкарваха на сила в ППЛ само перуките си знаят.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Red Warrior
- Контакти:
гражданин от село написа:Щото в защита сме цъфнали, та вързали!
Не знам как я прецени след само два мача и един гол от меле в наказателното поле. Трябва да мине повече време. Основният проблем ни е ФАЗА защита на целия отбор, заради разкъсаните линии, а не толкова самата защита. Имам някои критики към Перез, но като цяло е рано да се правят кардинални изводи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:гражданин от село написа:Щото в защита сме цъфнали, та вързали!
Не знам как я прецени след само два мача и един гол от меле в наказателното поле. Трябва да мине повече време. Основният проблем ни е ФАЗА защита на целия отбор, заради разкъсаните линии, а не толкова самата защита. Имам някои критики към Перез, но като цяло е рано да се правят кардинални изводи.
Единственият пробелем на ЦСКА-София е, че нямат история и когато на собственика му писне ще прекрати съществуването на бутиковия си клуб.
Red joker написа:Нещо долитат информации за драстични промени в съставаЧува се ,че Преслав и Боби Галчев,ще са резерви!Може би трябва да се изчака и този мач,пък да видим тогава!Преслав от първите два мача,може да го запомним с два фрапантни пропуска,пред вратите на съперниците и с прекалено статичната игра и ако продължава така,ще бъде закотвен на пейката за сметка на Милчо Ангелов,за който се чуват много добри отзиви напоследък ,за играта му в Б отбора!Боби трябва да е резерва,само в случай,че не се чувства добре като кондиция и има нужда от почивка!Иначе на тоя етап е душата на отбора!Може да се помисли за смяна на Малинов в средата,като цяло да се търси оптималният състав,тъй като още не е избистрен и стикован.Не бива да се допуска напрежение в съблекалнята заради един загубен мач от „Верея“,тука е работата и на треньорите и на капитана Боби Галчев
Преслав е копие на Курдов. Много слаб футболяга.
-
pomiqr272 написа:Red Warrior написа:гражданин от село написа:Щото в защита сме цъфнали, та вързали!
Единственият пробелем на ЦСКА-София е, че нямат история и когато на собственика му писне ще прекрати съществуването на бутиковия си клуб.
Нали си спомняш какво направиха Черепа и Пернишките скавенджъри, когато им писна?Само добрия вълк Лупи ни "спаси" на два пъти от преждевременен фалит, просто удължи агонията и направи невъзможно "лечението".
-
Red Warrior написа:гражданин от село написа:Щото в защита сме цъфнали, та вързали!
На мен ми прави впечатление, че е изключително инертна, а на моменти и доста неориентирана.Да не говорим за индивидуалните издънки и на други освен Перез.Наистина млади са без нужната практика и опит, за това съм се въоръжил с търпение, но по някога по време на мач се изнервям от отиграванията им.
Червени Воини написа:За кеф за много хора по трибуните които ще бъдат на тоя мач залагам на 6:0
Стадиона се пука по шевовете.

-
- Контакти:
колко удобно за визитата на вожда да биете така