Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:А, и ти не ми пречиш, споко. Не знам колко съм тъп, ма ако си мислиш, че си супер остър, много грешиш. А това, че си предубеден и необективен се вижда от километър.
drvasko98 написа:k20dan4o написа: И един съвет...повече се радвайте на успехите отколкото да се злобее срещу противника, защото това е трета победа на Левски в последната минута и помните след предишните две такива победи какво се случи. Успех
И аз ви пожелавам да ви се случи това, което стана след първата ви загуба в 90-тата минута - да влезете в групите на Лига Европа и да играете 1/8 финал. Имате реални шансове за това.
drvasko98 написа: Класата се вижда в поредица от мачове с години наред.
drvasko98 написа:Глупости на търкалета. Класата се вижда в поредица от мачове с години наред. Това, че сме ги били е похвално, че не излизаме наведени срещу тях както един вече несъществуващ отбор, още повече. Че не са извънземни е вярно, но че са много пред останалите у нас - също е вярно. Показват го мачовете в ЕКТ, а и у нас, когато ножът е опрял до кокала. А ние национал на голямо първенство дори и на пейката, кога?
Rivaldo10 написа:metodito написа:А, и ти не ми пречиш, споко. Не знам колко съм тъп, ма ако си мислиш, че си супер остър, много грешиш. А това, че си предубеден и необективен се вижда от километър.
Само мога да ти кажа, че снощи Боян ни остави в мача, а късмета ни покри накрая. Ако си мислиш, че сме някакъв стойностен отбор, далеч си от истината, колкото и необективно да ти звучи.
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 34 госта