ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

THE G.A.M.E

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 21:15 / събо

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 авг 2016 11:00

Живко6461 написа:
1. Как се противопоставя Любко Петрович след завръщането си в "Левски"? Според мен всички отбори, с които игра "Левски" през този период ни превъзхождаха като качество. С уговорката, че и те са посредствени отбори.

На практика бяхме аутсайдери срещу словенците ( всички фактори бяха в тяхна полза ) ... На терена, обаче, се видя равностойност.
В другите мачове бяхме фаворит и тука е заровено кучето, още в Литекс - Петрович имаше проблем, когато отборът му трябва да води играта.

Живко6461 написа:В кой мач "Левски" е изглеждал като отбор от средна-европейска класа? Може би не разбирам какво означава средна-европейска класа???

Ами Марибор са средна европейска ръка тим.
Реваншът изглеждахме с една идея по-добри, но не си вкарахме положенията.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 авг 2016 11:30

THE G.A.M.E написа:Реваншът изглеждахме с една идея по-добри, но не си вкарахме положенията.

С Монтана и Локо Пд също бяхме по-добри, не си вкарахме положенията и не стигнахме до победата. Което за мен говори, че вината е в липсата на класа, а не единствено в треньора. При наличието на плеймейкър и добър нападател нещата ще изглеждат различно. Завърнат ли се контузените ще имаме по-големи шансове да измъкваме подобни мачове. Основния проблем на нашия отбор са "собствениците" и това трябва да се разбере преди да се пише и говори за смяна на треньори, директори и играчи. С тези начело Левски никога няма да е силен отбор.Те не искат това да се случи и много добре си играят с нас. Не, че остана кой да протестира и да мрънка на стадиона благодарение основно на тях. ;)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 13 авг 2016 11:52

THE G.A.M.E написа:...Ами Марибор са средна европейска ръка тим.
Реваншът изглеждахме с една идея по-добри, но не си вкарахме положенията.

1. Както предположих имаме различни разбирания за отбор от средна европейска класа. Аз не мисля, че "Марибор" и "Левски" са от такава класа.
2. "Марибор" също пропусмаха положения. И на реванша. Колко точни удара имахме в двата мача? А защо "Левски" пропуска? По-точно защо не умее да вкарва.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 13 авг 2016 15:07

anker1878 написа:Любко такива мачове рядко губи.
2-2

Не съм чел някой да каже, че Люпко ще загуби мача. Той никога не губи, все е на печалба. :)
Повечето казват, че Левски ще загуби мача!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 авг 2016 15:38

mozart написа:
goro_man написа:Гледам че в темата в раздела на Лудогорец има страшно много зелени фенове и се чудя защо нито един от тях не идва на Герена. Знам го защото от 30 им фена който идват всеки път вече ги познаваме по имена а нито чичкото с елечето дето вее знамето нито беловласият дядо който го сменя от време на време не знаят какво е "форум". Да не говорим за двете баби чиито репертоар се изчерпва до "УУУУУУ" та се питам каде са верните фенове.

Я ми кажи колко човека от София идват до Разград? 50 или 100? От тези дето са нашия стадион 90% са от околностите. Още 10-тина години и нещата ще се променят. Ясни сте ми всичките. 1000 човека на мач в 1 500 000 София. Хахаха... Къде са "велитие' фенове?

Е ми като пускате по 200 човека гостуващи,други като дойдат ,кво-вълна ли да чепкат около стадиона ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 авг 2016 15:40

Мача е Х :!: 1:1 :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 13 авг 2016 16:16

Red joker написа:
mozart написа:
goro_man написа:Гледам че в темата в раздела на Лудогорец има страшно много зелени фенове и се чудя защо нито един от тях не идва на Герена. Знам го защото от 30 им фена който идват всеки път вече ги познаваме по имена а нито чичкото с елечето дето вее знамето нито беловласият дядо който го сменя от време на време не знаят какво е "форум". Да не говорим за двете баби чиито репертоар се изчерпва до "УУУУУУ" та се питам каде са верните фенове.

Я ми кажи колко човека от София идват до Разград? 50 или 100? От тези дето са нашия стадион 90% са от околностите. Още 10-тина години и нещата ще се променят. Ясни сте ми всичките. 1000 човека на мач в 1 500 000 София. Хахаха... Къде са "велитие' фенове?

Е ми като пускате по 200 човека гостуващи,други като дойдат ,кво-вълна ли да чепкат около стадиона ;)

Дават по 650, а реално влизат по 1000 :)! Иначе е ясно, че винаги ще намериту опрявданиу зящо не сте милиони на всеки мач, но другите като са колкото вас са смешно малко или са платени. Айде със здраве!
Аз съм от Микре Юнайтед

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 13 авг 2016 16:22

Точно срещу Монтана ми кажи кога последно видя организирани атаки по тоя начин който бяха извеждани Адениджи и Аниете , че и Нар веднъж ? Обясни ми кога при Стоев, Гонзо , Мурсия , Костов и още не знам си колко треньора който сменихме видя такъв футбол да бъде изведен някой 1 на 1 на чиста позиция с 3 докосвания в наказателното ? В защита без Живко Миланов се видя колко струва отбора на Стоев . Е това е разликата в момента - Стоев вкарва всичко назад и чака отпред каквото стане , докато Люпко се старае да ги научи на футбол . Сашо Циганина даже разбра какво се иска от него под ръководството на Петрович .

Относно юношите - аз съм на малко по различно мнение от Станислав Ангелов и като цяло мнозинството фенове. Вече стигнахме такъв период и такива времена дето реално не ме вълнува кой дава сърце и душа за отбора и кой колко милее , а ме интересува да се доведат качествени чужденци дето да играят и върнат класата на Левски София . Негри , испанци , бразилци , все ми е тая , искам Левски отново да печели и да е клубът дето беше преди 10 години . В момента сме средняци тип Славия - непостоянни . Все ми е тая дали Станислав Иванов ще играе надъхан и мотивиран за отбора щом от половин метър от вратата праща топката в небето . Все ми е тая Божидар Краев , че бил нахъсан и лидер на отбора да става щом на нито един от двата фланга не може да мине 1 на 1 никой . Искам футболисти като Тони Калво , Гари Родригес , Дембеле, Тасевски , Нуно Пинто , Грийн и Мюлдер ( ако не броим последният им сезон за Левски :lol: ) . Да , естествено приятно щеше да е всичките ти играчи да са като Йоргачевич , милеещи за клуба и можещи , но такива футболисти са рядкост и именно затова е любимец на феновете .

И малко по задълбочено - колкото и да са ми неприятни Лудогорец мога да твърдя , че само там се работи правилно . Ако Левски и ЦСКА работеха по същият начин щеше да има едни конкурентни български отбори в Европа . Идват преди 5 години , взимат на безплатен трансфер подбрани футболисти , печелят титлата, идват парите от там , същите пари се инвестират за уплътняване на отбора. Още един сезон по късно се взимат качествени чужденци и НЕ СЕ ПРОДАВАТ . От тогава си държат гръбнака и се купуват отделни единици футболисти дето да се конкурират с останалите . А ние какво правим ? Продаваме 13 и купуваме нови 7-8 всеки сезон и после очакваме някакви титли и купи .[/quote]

Срещу Монтана кажи колко удара имахме в очертанията на вратата и кога беше първия такъв? Явно пишеш за друг мач с Монтана и може би първия период на дедо в Левски ако въобще го помниш, когато в Левски играеха футбол, а не сегашното шумадийско коло. Броя на публиката на стадиона определя дали дедо си е свършил работата а не на хвалещите го на компа. Последното ти изречение с купуването и продаването на футболисти показва колко добре познаваш Левски и в частност футбола в България. Слаб две както и за идола ти дедо Лупко.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 13 авг 2016 18:34

Дядо ви Люпко затвори устите на критиците си, като стана едноличен рекордьор по отношение на най-слаб старт като треньор на Левски. Довечера излиза с надеждата да стигне и другия рекорд, на неговия велик сънародник Кратко Останич, за най-много поредни мачове без победа. Най-накрая Левски си има истински треньор, който чупи рекорди!

Успех, майсторе! Вярваме в теб!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 авг 2016 18:54

Защо му трябваше на човека да се проваля така със калпав отбор ....безидеино ръководство...и някакви там които чакат новият спонсор та да се облажат.Дали ще е на трибуните Ясен Петров..... :ugeek:

Върни се в “Левски”