Примера дивисион (2016/2017)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Примера Дивисион (Liga BBVA) 2016/2017

Мнениеот Thsmith » 13 авг 2016 12:50

sapio0o написа:Много сме я дъвкали темата. :lol: Най-гледано в никакъв случай не значи най-силно или най-качествено откъм футбол. Просто ЕПЛ разполага с много стойностна реклама навсякъде по света. Това с Лестър бе поредния пиар. В Испания никой не го интересува дали от Бангладеш ги гледат. Хората си играят най-добър футбол, печелят си из Юропа, пребиват надценените англета, где ги хванат и това е. :lol: Най-добрите отбори и футболисти са в Ла Лига, другото са пристрастия.

Стига с тия права. Не е чак толкова зле. Разликата между първия и последния е три пъти и нещо, не 20 пъти, смит.

Абе аз имам чувството, че говоря на виетнамски в тази тема.

Можеш ли да ми кажеш къде дявол го взел съм говорел за най-силно първенство или най стойностен отбор, че всички репликират на тази тема? По ясно от това, че за мен това е субективен избор, как? Какво коментирах аз? Гледаемост и визирах поста ти за ТВ покритие.
И защо ми показваш приходите от правата? Коментирах, че най-гледания отбор е имал в пъти повече зрители в ппв с-мата в САЩ, а не колко пари е взел. Попитах дали Реал/Барса са имали 2 пъти повече зрители от най-малко гледания отбор или 20+.
Иначе за мен е напълно справедливо Реал и Барса да прибират многократно повече от останалите, всъщност точно колкото повече хора ги гледат. Просто защото те изкарват тези пари, само те.

Силно се надявам следващата дуплика отново да не е насочена към това колко силно е първенството и дали стоук е по силен от лас палмас, а спрямо това което коментирам.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 авг 2016 13:19

К'во се палиш сега не мога да разбера. :lol: Рекох да се включа в дискусията, нищо повече. Прекалено много ги дъвчете тия тв права феновете на английското. Става досадно в един момент. Дръжте си го най-интересното първенство като толкова ви харесва. И не съм съгласен, че само Реал и Барса изкарват парите. Да, гледат ги в пъти повече, но клубове като Атлетико и Валенсия също разполагат с много фенове. Севиля и Билбао също правят хубави мачове. Ти просто си си наумил, че Борнемут и Уотфорд привличат зрителски интерес и не даваш шанс на други лиги. Не е хубаво това. Пък и не виждам нищо лошо да изтъкваме силата на отборите и футболистите. Има много показатели, които определят качеството на дадено първенство, а не да ми казваш, че ЕПЛ се гледа най-много и спорът да приключи. :lol: И тук говоря като цяло, не че ти в случая ми изтъкваш едното пред другото.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 авг 2016 13:44

Кво няма да се паля? Най мразя да говоря за марка обувки, а да ми отговарят за това как са кебапчета от другата страна на улицата.
Аз не споря кое е по-добро. Казал съм си мнението и не смятам като папагал да го повтарям през 1 седмица по някаква незнайна причина и да водя някакъв безкраен спор без шанс за какъвто и да е завършек.
Коментирах нещо определено и получих отговор в стил кебапчетата от другата страна на улицата. Това ме дразни.
Това е все едно да кажеш, че британските тимове ще отпаднат на 1/8 финалите и аз да те репликирам, че Нотингам правят много хубав мач с брайтън.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 авг 2016 14:33

:shock: На теб ти изнася да говориш за зрителския интерес, на други за стойността на отборите и съответно футболистите. Няма как да се ебаваш с Хетафе и да казваш, че са пещерняшки отбор, който никой не е чувал и ние да ти кажем.. ами да прав си. :lol: Вкарваш доза критика, ние ти отвръщаме с наша. Елементарно е. И ти всъщност прочете ли ми последното мнение или приключи след първото изречение? Аз също не споря кое първенство е по-добро. Едното води по един показател, другото по друг. Дай сега да дъвчим един час шибаните тв права, сякаш не ги знаем. Айде стига толкова по темата. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 авг 2016 14:52

Аз и за стойността на отборите съм говорил, но не виждам смисъл да повтарям едно и също, а и това не беше предмет на включването ми : ) Ако съм прав, защо да не ми кажеш "да прав си"? Или да се аргументираш защо не съм прав, а не да ми отговаряш за кебапчетата от другата страна на улицата. Другата опция е просто да подминеш.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 авг 2016 15:08

Изяжте си обувките, обуйте кебапчетата и се забавлявайте като хората. ;)

Щом ти му говориш за обувки, а той за кебапчета, най-доброто е да ги съчетаете и двете- сложете кебапчетата в обувките. :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 авг 2016 15:28

аз кебапчета не обичам : 0

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 авг 2016 15:53

Кой е споменал за ядене?

Кебапчета се плющат само с мощно количество ракия, с много силен басов глас чийто произход следва да е от задника, чрез очарователен визуален контакт с гостите, състоящ се в брадясала гориста местност около лицето и тяло доукрасено от неговите сълзи. Задължително класически чалга инструментал, подплатен от мощните рими на бъдещите омировци, безопасно прикрити зад солидната стена на човешката простотия.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 авг 2016 17:08

и ракия не обичам ;)

Предпочитам хапки черен хайвер, малко бренди и спокойно излегнат в кресло докато наблюдавам някой мач :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 авг 2016 18:07

Аз пък обичам да танцувам балет, докато с мощен тенор псувам хамалски играчите пред екрана, под звуците на малка нощна музика. Изящество, култура, изкуството да превърнеш изкуството в прощащина.

Малко хора си признават, но всички ние сме едни простаци, които гледаме да надскочим природната си ефективна простотия за да я усложним с неественото ходене до тоалетната в поза свещ. :mrgreen:

Моя святост: Кон фу цици.

Изображение
Анчелоти.

Върни се в “Архив”