ЦСКА 1948 - актуални новини, стратегии и визия за бъдещето
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА 1948 Актуални новини , стратегии и визия за бъдещет
Баба Дона питай Фатмака който е истински стожер на фалшивото ви отборче защо не доведе синчето си Бранко да играе за ЦСКА 1948 вместо да търка пейката на Дунав.Нали голямата му мечта е Бранимир да играе в ЦСКА и за това той се обърна срещу Г.Г....А и за пари естествено.
- Маги Стралска
bellamy_99 написа:Маги Стралска написа:ham3r написа:Маги Стралска написа:имам въпроси по темата.... кога собствеността ше се префърли на членовете на клуба.... и възнамерява ли тоя клуб да кандидатства за членство в ОСК ЦСКА.... щот един колега тук ного държи на това.... мен лично повече ме интересува въпроса със собствеността.... та така.... който знае да отговаря.... по-специално имам Beladona впредвид.... щот очевидно е запознат.....
пп... и ако искам да стана членка оттук от Германия.... ше може ли.... и как по-точно....
След като и на интелигентен човек като теб успяха да промият мозъка... Нямам думи. Искаш да станеш съмишленик на фалшив и измислен бригаден генерал.На продажник като Дучето.Всички висши деятели на ЦСКА 1948 са хора изгонени от ЦСКА и след като са в невъзможност да лапат пачки създават фалшив клуб за да пречат.Такъв е случая и с Иван Иванов - Инвестата след като не беше допуснат да ремонтира терена и той стана от ЦСКА 1948
не си ме разбрал.... искам да стана членка на клуб.... собственост на членовете си.... също като Байерн.... и Барселона.... с прозрачно управление.... и прозрачно финансиране..... искам в този клуб да се работи честно.... и на първо място винаги да е спорта.... защото не признавам проекта на ГГ.... и никога няма да го призная... за наследник на ЦСКА.... ама съвсем никога.... край....
Ули Хьонес и Сандро Росеу харесват това!!!
Дори и в Байерн и Барселона(заклет фен съм им) няма проздрачно управление..
няма... но те са огромни клубове.... със стотици хиляди членове.... и въртят милиарди.... смятам че в един доста по-малък мащаб.... това е възможно....
BTW.... бясна съм му на Хьонес.... адски съм против че пак ще се кандидатира.... осъждан престъпник за президент?.... срам срам срам....
-
bellamy_99
Маги Стралска написа:bellamy_99 написа:Маги Стралска написа:ham3r написа:Маги Стралска написа:имам въпроси по темата.... кога собствеността ше се префърли на членовете на клуба.... и възнамерява ли тоя клуб да кандидатства за членство в ОСК ЦСКА.... щот един колега тук ного държи на това.... мен лично повече ме интересува въпроса със собствеността.... та така.... който знае да отговаря.... по-специално имам Beladona впредвид.... щот очевидно е запознат.....
пп... и ако искам да стана членка оттук от Германия.... ше може ли.... и как по-точно....
След като и на интелигентен човек като теб успяха да промият мозъка... Нямам думи. Искаш да станеш съмишленик на фалшив и измислен бригаден генерал.На продажник като Дучето.Всички висши деятели на ЦСКА 1948 са хора изгонени от ЦСКА и след като са в невъзможност да лапат пачки създават фалшив клуб за да пречат.Такъв е случая и с Иван Иванов - Инвестата след като не беше допуснат да ремонтира терена и той стана от ЦСКА 1948
не си ме разбрал.... искам да стана членка на клуб.... собственост на членовете си.... също като Байерн.... и Барселона.... с прозрачно управление.... и прозрачно финансиране..... искам в този клуб да се работи честно.... и на първо място винаги да е спорта.... защото не признавам проекта на ГГ.... и никога няма да го призная... за наследник на ЦСКА.... ама съвсем никога.... край....
Ули Хьонес и Сандро Росеу харесват това!!!
Дори и в Байерн и Барселона(заклет фен съм им) няма проздрачно управление..
няма... но те са огромни клубове.... със стотици хиляди членове.... и въртят милиарди.... смятам че в един доста по-малък мащаб.... това е възможно....
BTW.... бясна съм му на Хьонес.... адски съм против че пак ще се кандидатира.... осъждан престъпник за президент?.... срам срам срам....
Казваш, че клубове като Барса, Байерн, Реал и т.н могат да няма прозрачно управление? Клубове, които има стотици милиони фенове по цял свят могат да си позволят схеми и т.н. А отборче с 100-200 фена не може да прави схеми и т.н? както казва Любо Пенев: Хм, леко неграмотна ми идваш.. (не целя да те обидя, просто много ми харесва това изказване на Пенев, а ако съм те обидил извинявай най-искренно)
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.
ham3r написа:Маги Стралска написа:имам въпроси по темата.... кога собствеността ше се префърли на членовете на клуба.... и възнамерява ли тоя клуб да кандидатства за членство в ОСК ЦСКА.... щот един колега тук ного държи на това.... мен лично повече ме интересува въпроса със собствеността.... та така.... който знае да отговаря.... по-специално имам Beladona впредвид.... щот очевидно е запознат.....
Баси наглеца !!! Собственик престъпник , главен фен - пандизчия , Вакича - наркоман !!!
Тоя при нас се огледа !!!!! Я да се измиташ !!!
Петър Жеков го размахват припознавачите тук като някакъв стожер, а до оня ден го плюеха за думите му преди мачовете с Берое.Удобно си въртят гъ.а на където духа вятъра, досущ като легендите на ЦСКА.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Днес имало някаква приятелска среща на отбора . Някой може ли да ми каже колко зрители са присъствали ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Днес имало някаква приятелска среща на отбора . Някой може ли да ми каже колко зрители са присъствали ?
Около 50 включително футболистите на дват отбора, съдиите, тренерите и 10-те члена на УС на ЦСКА 1948.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Old_death написа:Днес имало някаква приятелска среща на отбора . Някой може ли да ми каже колко зрители са присъствали ?
Около 50 включително футболистите на дват отбора, съдиите, тренерите и 10-те члена на УС на ЦСКА 1948.
Аз разбрах че са били по малко от страниците на тая тема , но ще се доверя на преценката ти . Авторчето на темата бе обещало , че ще са 10000 , но явно пак не е уцелил бройката .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Ozzimozzi написа:Old_death написа:Днес имало някаква приятелска среща на отбора . Някой може ли да ми каже колко зрители са присъствали ?
Аз разбрах че са били по малко от страниците на тая тема , но ще се доверя на преценката ти . Авторчето на темата бе обещало , че ще са 10000 , но явно пак не е уцелил бройката .
е 22-ма футбалери, 3-ма съдии, малко тренери, 10-тина шефове на ЦСКА 1948 и те така...
Последна промяна от Ozzimozzi на 12 авг 2016 21:10, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Old_death написа:Ozzimozzi написа:Old_death написа:Днес имало някаква приятелска среща на отбора . Някой може ли да ми каже колко зрители са присъствали ?
е 22 фтбалери, 3-ма съдии, малко тренери, 10-тина шефове на ЦСКА 1948 и те така...
Оказа се , че не си прав . Аз попитах за зрители , а не за участници в цирка .
Върни се в “Футбол - България”