Висша лига по ТВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига по ТВ
да одеве излезе ,че ще ги дават пак по диемите .лошо не лошо това е.
Официално: Висшата Лига остава в каналите на Нова Броудкастинг груп:
https://topsport.bg/football/parvo-v-to ... -nova.html
https://topsport.bg/football/parvo-v-to ... -nova.html
Лошо , две поколения облъчиха със своята некомпетентност и пристрастие . ДА СЕ ГЛЕДА БЕЗ ЗВУК !
- Yan_Bibiyan
- Контакти:
Нова да са казали нещо по въпроса? Някакси не вярвам на Топспорт пък дори източникът им да е бил от IMG.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
Айде стига ревахте -> http://nova.bg/accents/view/2016/08/12/ ... ma-sport2/
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

- Обичам Левски
- Контакти:
Екстра, вече ми олекна и не е защото се изсрах като животно преди малко :D
Така се прави. Като нямаш пари - чакаш и се ослушваш.
Кви 15 млн, кви 5 лв. Диема лукова глава ли са ?...Те зор да купуват нямат. Зор има Висшата лига да продава.
ПС: Аз предпочитам да гледам ВЛ чрез сръбската SK1 HD и руската Футбол 1. Гледам ги там с далеч по-добро качество и семпли ненатрапващи се коментари...Както и да е де. Голям праз, какво предпочитам аз - по-важно е, че съботно-неделните следобеди отново ще се осмислят с футбол и то така, както повелява традицията. Наздраве.
Кви 15 млн, кви 5 лв. Диема лукова глава ли са ?...Те зор да купуват нямат. Зор има Висшата лига да продава.

ПС: Аз предпочитам да гледам ВЛ чрез сръбската SK1 HD и руската Футбол 1. Гледам ги там с далеч по-добро качество и семпли ненатрапващи се коментари...Както и да е де. Голям праз, какво предпочитам аз - по-важно е, че съботно-неделните следобеди отново ще се осмислят с футбол и то така, както повелява традицията. Наздраве.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
4 кинта на месец за пакета ЕПЛ+ППЛ си е далаверка ... 
кеф ти Ливърпул, кеф ти ЦСКА .... па ако си мазохист може и ... издевателства над топка от Подуене да си пуснеш ...

кеф ти Ливърпул, кеф ти ЦСКА .... па ако си мазохист може и ... издевателства над топка от Подуене да си пуснеш ...

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Red_Neck написа:4 кинта на месец за пакета ЕПЛ+ППЛ си е далаверка ...
Остави ти подуене, ние не се чудим на мач на кой Левски да ходим

Иначе за Ливърпул поне знаеш, но то повечето фенове на цска са от Ливърпул, може би заради цвета не знам

He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard